Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Παρουσίαση των νέων εκδόσεων του μορφωτικού ιδρύματος “ΑΙΓΙΣ” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Παρουσίαση των νέων εκδόσεων του μορφωτικού ιδρύματος “ΑΙΓΙΣ” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά ημερίδα του πολιτιστικού ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ της Χρυσής Αυγής με κεντρικό θέμα τον εθνοκτόνο φιλελευθερισμό. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να ακούσει τις πολύ εύστοχες τοποθετήσεις των Συναγωνιστών για αυτό το τόσο επίκαιρο ζητούμενο, το οποίο κυριαρχεί δυστυχώς πάνω στην Πατρίδα μας μέσω του Μνημονίου  και των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία του πολιτιστικού έργου του ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ στην αφύπνιση του Ελληνισμού, αλλά και στην παραγωγή ιδεολογίας, μιας ιδεολογίας που αποτελεί την απάντηση σε όλα τα προβλήματα του τόπου. Τόνισε δε σημαδεύοντας όλες τις απολήξεις του συστήματος ότι δεν δύναται να υπάρξει πολιτική χωρίς ιδεολογία, όπως πράττουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, και αναλόγως δεν μπορεί να υπάρξει ιδεολογία που δεν μετουσιώνεται πολιτική είναι στείρο φιλολογικό ενδιαφέρον. Αυτά σε σύμπραξη με το ποιόν των Χρυσαυγιτών και Χρυσαυγιτισσών είναι εγγύηση της εχθρότητας του αμαρτωλού καθεστώτος της κλεπτοκρατίας.
Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Α.Ι.Γ.Ι.Σ, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του ζητήματος του φιλελευθερισμού, τονίζοντας την ομοιότητα με την Καρχηδόνα και τις ανθρωποθυσίες που συνέβαιναν ενώπιον του θεού των υλικών απολαύσεων, Μολώχ.
Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Θεόδωρος Κουδούνας, ο οποίος παρουσίασε το πόνημα του «Λιμπεραλισμός: Ο Ύπουλος Εχθρός των Εθνών», το οποίο περιγράφει μεστά την ιδεολογία της πλήρους διάλυσης των Εθνών και ειδικότερα της Πατρίδος μας.
Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής, Αλεξανδράκης Κωνσταντίνος, ο οποίος περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους οι διεθνείς κερδοσκόποι υποτάσσουν τα Έθνη στην θέληση τους δια μέσω του χρήματος και τα εξοντώνουν.
Πέμπτος έλαβε τον λόγο ο Συναγωνιστής, Βλαχόπουλος Δημήτριος, ο οποίος πραγματοποίησε μία ιστορική αναδρομή στην σχέση του Ιουδαϊσμού με την ανάπτυξη του καπιταλισμού, ο οποίος εν τέλει καταλήγει να οδηγεί τα Έθνη, αλλά και τις οικονομίες στην παρακμή.
Πάνω στην μεταφυσική και θρησκευτική διάσταση του φιλελευθερισμού και στην σύνδεση του με την Προτεσταντική ηθική τοποθετήθηκε ο Συναγωνιστή και Βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος με τις παρατηρήσεις του συνέδεσε την λατρεία του χρήματος από την μία με την πεποίθηση κάποιων ότι τα υλικά αγαθά είναι δείκτης ευτυχίας για έναν άνθρωπο.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο νομικός και Συναγωνιστής, Ιωάννης Παραράς, ο οποίος έθεσε τους στόχους και τους σκοπούς του πολιτιστικού ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ. και μίλησε σχετικά με τα δρώμενα που σχεδιάζει στο μέλλον το ίδρυμα, αλλά και η Χρυσή Αυγή γενικότερα. 
 Ο οικονομικός πόλεμος και οι αντανακλάσεις του ,  Λιμπεραλισμός: Ο Ύπουλος Εχθρός των Εθνών


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parousiash-twn-newn-ekdosewn-tou-morfwtikou-idrumatos-aigis-fwtoreportazbin#.UeVOZtLjfVo#ixzz2ZDSV4l2i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...