Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων

Η «δημοκρατία» των απαγορεύσεων
Τρεις δεκαετίες κι εννέα έτη συμπληρώθηκαν από την ημέρα της «αποκαταστάσεως της Δημοκρατίας». Τριάντα εννέα χρόνια τα οποία στοίχισαν στον Ελληνικό Λαό πανάκριβα, τριάντα εννέα χρόνια υποτέλειας στους ξένους, κομματικής ασυδοσίας και λαφυραγώγησης του Κράτους, υποχωρήσεων, ταπεινώσεων και ραγιαδισμού. Την σπουδαία αυτή ημέρα για τους πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης, όλων των πολιτικών καταβολών και κομματικών αποχρώσεων, επέλεξαν οι ψευτοδημοκράτες, για να κάνουν επίδειξη αλαζονείας, όχι στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών μονάχα, αλλά απέναντι κυρίως στο δοκιμαζόμενο Λαό μας.
Με μια επαίσχυντη και κατάπτυστη πολιτική απόφαση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος για το γεγονός ότι μια συμμορία αλβανών κατσαπλιάδων αλώνιζε ανενόχλητη επί τέσσερις ολόκληρους μήνες στη μισή ελληνική επικράτεια σκορπώντας τρόμο και θάνατο, κατόπιν παραινέσεως του δημάρχου Αθηναίων, έκρινε ότι έπρεπε να ματαιωθεί η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη πλατεία Αττικής. Οι «δημοκράτες» μάλιστα, εξέδωσαν ανακοίνωση δια του ΓΑΔΑρχη, η οποία βρίθει συμπαγούς «δημοκρατικού» φρονήματος: «δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών».
Αντί να γράψουν όλο αυτό το κατεβατό οδών, θα μπορούσαν να αναφέρουν απλά, μεστά και ξεκάθαρα πως «δεν επιτρέπονται οι κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής». Όμως είναι. πολύ «δημοκράτες» για να βρουν το θάρρος να πουν την αλήθεια. Για τα περί δημόσιας ασφάλειας, λάθος πόρτα χτύπησαν: να την διαφυλάξουν, αν έχουν τα κότσια, από τα μεγαλωμένα στα πούπουλα και τις ανέσεις τέκνα, φυσικά και πολιτικά, των στελεχών του Σύριζα και από εκείνους οι οποίοι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις γαρ, χαίρουν της συμπαράστασής τους.
Βεβαίως, στην «δημοκρατική» Αθήνα του κυρίου Καμίνη, του εκλεγμένου δια της ψήφου παράνομα ελληνοποιηθέντων αλλοεθνών εισβολέων, καθένας έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει, να προχωρά σε δραστηριότητες πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Άλλωστε ο ίδιος αυτός δήμαρχος, επιχορήγησε την πρόσφατη παρέλαση του κιναιδισμού, ενώ κατά το παρελθόν, ανέχτηκε και ενθάρρυνε συνάμα τις δημόσιες προσευχές ισλαμιστών, ακόμη και δημόσια κηδεία ασιάτη μουσουλμάνου, με ανοιχτό φέρετρο, στην Πλατεία Κοτζιά!
Άπαντες οι διαβιούντες στο δήμο Αθηναίων έχουν το δικαίωμα σε πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, άπαντες, πλην των Ελλήνων Εθνικιστών! Γιατί; Διότι οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποτελούν την τρανότερη απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, το οποίο γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του.
Τόσο οι φιλελεύθεροι λακέδες και καρπαζοεισπράκτορες των συμμοριτών του μαρξισμού, όσο και αυτά τα ίδια, τα μαρξιστοειδή, κρατικοδίαιτα, καλοταϊσμένα μα ακόμη λαίμαργα ανθρωπάκια της Αριστεράς, έσπευσαν να χαιρετήσουν και να χειροκροτήσουν την απόφαση δημάρχου- υπουργού Προστασίας του Πολίτη και ΓΑΔΑρχη. Σίγουρα χάρηκε το χειλάκι τους καθώς θα θυμήθηκαν ιστορίες που τους εξιστορούσαν παππούδες και πατέρες τους, για ανάλογες αποφάσεις του πατερούλη Στάλιν, κατά την χρονική περίοδο της πρώιμης μπολσεβίκικης τρομοκρατίας. Να είστε βέβαιοι, πως αν μπορούσαν, θα είχαν ήδη στήσει δεύτερο Μελιγαλά. Γνωρίζουν όμως, και το γνωρίζουν πολύ καλά, πως δεν θα τους κάνουμε αυτή την χάρη. Και το δυσάρεστο  γι' αυτούς, είναι πως ο άξεστος, διεστραμμένος κι αιμοσταγής, κατσαπλιάς ελασίτης του συμμοριτοπολέμου, έχει δώσει τη θέση του στον ακριβοντυμένο μαρξιστή δημόσιο υπάλληλο και στον αξύριστο, κομματικοσυντήρητο συνδικαλιστή μπούλη! Το φόβο μας να έχουν, σύντομα θα τους κοπεί το γέλιο, διότι τούτη είναι η αναγκαία συνθήκη προκειμένου να χαμογελάσει ξανά ο Ελληνικός Λαός.
Εν τέλει, η δράση της διανομής τροφίμων και ρούχων του Κινήματος μας προς τους Έλληνες, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έλαβε κανονικά χώρα στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως των Αθηνών. Χιλιάδες Ελλήνων, οι οποίοι δεν ανήκουν ούτε στη φιλελεύθερη μπουρζουαζία, ούτε στην αριστερίστικη κρατικοδίαιτη πλέμπα, κατέκλυσαν την οδό Δηλιγιάννηδιαλύοντας το πάρτι γενεθλίων της μεταπολιτευτικής ελίτ, η οποία ευθύνεται για την εξαθλίωση και τη δυστυχία του Λαού μας. Η ψευτοδημοκρατία, γεμάτη μίσος για το Λαό μας μοίρασε απαγορεύσεις, αλλά η Χρυσή Αυγή σπάζοντας το κλίμα τρομοκρατίας, μοίρασε τρόφιμα στους συμπατριώτες μας οι οποίοι βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της μεταπολιτευτικής απάτης.
Προς απογοήτευση της προνομιούχου «γενιάς του Πολυτεχνείου» και των κομματανθρώπων του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, κόπασαν οι θριαμβολογίες για την εγκαθίδρυση του τυραννικού Καθεστώτος που μας εξουσιάζει. Επιπλέον όμως, κόπασαν και οι θρήνοι των εξαθλιωμένων και των περιθωριοποιημένων από αυτό το αντεθνικό Κράτος. Και οι θρήνοι μετατράπηκαν σε Πολιτική Βούληση κι έτσι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται. Οι ινστρούχτορες της Προδοσίας και της Εξαθλίωσης, το αντιλαμβάνονται πλέον, πως το βασίλειο της ασυδοσίας τους καταρρέει. Συντρίβεται για την ακρίβεια μπροστά στον Όγκο της Θέλησης ενός Λαού να αγωνιστεί κάτω από τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού για να οικοδομηθεί ένα αυθεντικά Εθνικό και αληθινά κοινωνικό Κράτος.
Ο Ελληνικός Λαός, οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο να εορτάσουν τον ερχομό της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας. Γιόρτασαν εκείνοι που πλουτίζουν σε βάρος του Λαού μας, εξαθλιώνοντάς τον και ξεπουλώντας την Μεγάλη μας Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή όμως, θα γελάσει τελευταία. Και μαζί με τη Χρυσή Αυγή, θα γελάσει κι ο δοκιμαζόμενος σήμερα Λαός μας και ολάκερο το Ελληνικό Έθνος! Το Εθνικιστικό φρόνημα δεν διώκεται, ο Εθνικισμός δεν απαγορεύεται! Το μόνο το οποίο καταφέρνουν οι ψευτοδημοκράτες είναι να μακραίνουν το εις βάρος τους κατηγορητήριο για το οποίο θα λογοδοτήσουν ενώπιον του δικαστηρίου του μελλοντικού Εθνικού Κράτους!
Ευάγγελος Καρακώστας


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmokratia-twn-apagoreusewn#.UfTfq9Lwmnk#ixzz2aKVFUmxg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...