Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΣΟΚ Εθνικιστική "φωτιά" απειλεί να κάψει τη ΝΔ - Στο 18% ο Λαϊκός Σύνδεσμος

Εθνικιστική "φωτιά", που εξαπλώνεται με την βοήθεια του "αέρα" της αγανάκτησης των πολιτών, απειλεί το συστημικό πολιτικό σκηνικό βάσει μυστικής δημοσκόπησης που εδράζεται σε ευρείας βάσης δείγμα ψηφοφόρων που αριθμεί 5.000 πολίτες.
Η δημοσκόπηση για την οποία γίνεται αναφορά στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Παραπολιτικά" πρακτικά αποτυπώνει με προοπτική ανάλυση και βάσει των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων των δύο προηγούμενων εκλογών σε σχέση με το πραγματικό αποτέλεσμα την εκλογική δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου.
Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: Σχεδόν ένας στους πέντε Έλληνες μπορεί να ψηφίσουν τους "σκληρους" της δεξιάς που το μόνο που κάνουν είναι να είναι συνεπείς απέναντι στις πολλές φορές "extreme" πολιτικές τους θέσεις.
Αλλά οι πολίτες επιβραβεύουν την πολιτική συνέπεια έννοια ανύπαρκτη για τα λοιπά συστημικά κόμματα και πάνω απ'όλα οι δεξιοί δεν θέλουν να ψηφίσουν ένα κόμμα όπως η ΝΔ που συνελήφθη να τους εξαπατά με αισχρό - αν υπάρχει αυτή η λέξη στην πολιτική διαδικασία - τρόπο.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καταγράφει ποσοστό 18% και είναι δεύτερο κόμμα στις ηλικίες 18-30 ετών μετά τον ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας τρίτη τη ΝΔ.
Πρακτικά η ελπίδα της δεξιάς παράταξης για την επόμενη δεκαετία σε επίπεδο εκλογικής βάσης είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος. Αυτό το λέει η δημοσκόπηση.
Γιατί; Γιατί η ΝΔ είναι εκτός από όλα τα άλλα και αλαζονική. Ιδού η θέση "υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους" προφανώς μέλους της ΝΔ, όπως την αποτυπώνει η εφημερίδα: «Παίρνει την ψήφο του λούμπεν κομματιού της ελληνικής κοινωνίας» λέει το "υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος που είναι σε θέση να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης".
"Λούμπεν" σημαίνει "περιθωριακoί".
Δηλαδή θεωρούν "περιθωριακούς" αυτούς που τους στήριζαν και τους ψήφιζαν τόσα χρόνια(αφού κατά 80% οι ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ".
Δεν φτάνει, δηλαδή που τους εξαπάτησαν και τους έστειλαν στην "αγκαλιά" του Λαϊκού Συνδέσμου, τους βρίζουν κι από πάνω.
Ποιος είπε ότι η ΝΔ έχει ή είχε ποτέ σοβαρούς πολιτικούς "εγκεφάλους;"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...