Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

SOS ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!



Ακόμα ένα φρικτό-διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε ότι ήταν έργο «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη»! Πιο συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός ζευγαριού, στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Η δολοφονία ενός 56χρονου Έλληνα και της 54χρονης γυναίκας του, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά αποκαλύφθηκε τη νύχτα. Η κόρη του ζευγαριού, που μένει στην Αθήνα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει με τους γονείς της όμως εκείνοι δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που μετέβη στο σπίτι για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Μόλις οι αστυνομικοί πήδηξαν τη μάντρα και μπήκαν στον περίβολο του σπιτιού, βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα. Είδαν πεσμένη στην πίσω αυλή την 54χρονη γυναίκα, η οποία ήταν χτυπημένη με μια τσιμεντένια πλάκα στο κεφάλι. Ακολούθως μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και βρήκαν νεκρό τον 56χρονο μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, δολοφονημένο με ένα ξύλο που διαπέρασε την καρωτίδα του!

Ακολούθησαν προσαγωγές υπόπτων «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» τους οποίους το ζεύγος απασχολούσε σε διάφορες εργασίες και τελικά αποκαλύφθηκε ότι φονιάς είναι ένας 25χρονος Πακιστανός, για να τους πάρει όλα κι όλα 150 ευρώ!
Μετά κι απ’ αυτή τη νέα φρικτή δολοφονία Ελλήνων από «κατατρεγμένους κ.τ.λ.», επιβάλλεται η κατάθεση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από την Χρυσή Αυγή, για τον μόνο ρατσισμό που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα: τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων!

(ΥΓ) 1: Παγωμένες αντιδράσεις από τα ΜΜΕ! Από τα ίδια ΜΜΕ που κάνουν σημαία τους “το δίκιο των λαθρομεταναστών”, και τώρα σιωπούν ή τα μασάνε, κρύβοντας –τουλάχιστον από τους τίτλους τους- την εθνικότητα του φονιά! Γιατί ωρέ παλικάρια της φακής; Να τον χαίρεστε!

(ΥΓ) 2: Μούγκα κι από τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου! Ούτε μια ανακοινωσούλα, ούτε δυο γραμμές, ούτε μία λέξη δε βρήκαν να γράψουν για το απίστευτης αγριότητας φονικό ενός δικού τους, ενός προστατευομένου τους. Να τον χαίρονται!

(ΥΓ) 3: Μούγκα κι από τις διεθνείς οργανώσεις των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «καταπολέμησης του ρατσισμού»! Να τον χαίρονται!

(ΥΓ) 4: Άχνα κι από τις αδίσταχτες ευρωμαζώχτρες των ΜΚΟ! Να τον χαίρονται!

(ΥΓ) 5: Μούγκα και από τον λαλίστατο –περί την Χρυσή Αυγή- υπουργάρα “Hotel – Δένδια”! Να τον χαίρετε κι αυτός τον φονιά που άφηνε να κυκλοφορεί ελεύθερος!                                    πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...