Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013¨:ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Eννέα αλλοδαποί κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου πάσχουν από ψώρα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ζητεί να επέμβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας στο προσωπικό που υπηρετεί εκεί.
Στην επιστολή της η ΠΟΑΣΥ κάνει λόγο για «απαράδεκτες συνθήκες, που επικρατούν στα κρατητήρια των αστυνομικών υπηρεσιών, εξαιτίας της μακροχρόνιας κράτησης, κυρίως υπό απέλαση αλλοδαπών» αλλά και για «κινδύνους που δημιουργούνται τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους κρατουμένους».
Το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών υπαλλήλων ζητά άμεση αποσυμφόρηση των κρατητηρίων, μεταγωγή των κρατουμένων σε χώρο με την απαραίτητη υποδομή και άμεση απολύμανση των κρατητηρίων.
Συνελήφθη ένας 41χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία 24χρονου ομοεθνή του μέσα στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος έβαλε φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν μαζί με το θύμα, με αποτέλεσμα ο 24χρονος που βρισκόταν μέσα να βρεθεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής με εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης, που ομολόγησε τις πράξεις του, προκάλεσε την πυρκαγιά αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το θύμα την ώρα που κοιμόταν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οδηγήθηκε στην ενέργεια αυτή γιατί είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, καθώς επίσης και γιατί τον είχε προσβάλει.
Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΓΟΥΛΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ & ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ 946.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΣ





Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα για τους Έλληνες πολίτες,και την ώρα που από τις περικοπές, οι υπηρεσίες του κράτους έχουν ξεχαρβαλωθεί, βρίσκονται λεφτά για να χτιστεί το τέμενος στο Βοτανικό.
Εγκρίθηκε η πίστωση για τη δημοπράτηση της κατασκευής του τεμένους στο Βοτανικό.
Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 946.000 ευρώ για τη δημοπράτηση με ανοικτή διαδικασία της κατασκευής τεμένους, με μετασκευή υφιστάμενου κτιρίου στην περιοχή του Βοτανικού.
Η χωροθέτηση του τεμένους στον Βοτανικό έγινε με τον νόμο 4014/2011 με τον οποίο καθορίστηκε η εγκατάσταση και η κατασκευή του, περιλαμβανομένων και των απαραιτήτων κτηρίων υποστηρικτικών λειτουργιών (χώροι υγιεινής κ.λπ.), σε τμήμα δημοσίου ακινήτου μέσω της κατάλληλης προς τούτο μετασκευής υφιστάμενων κτιρίων.
Η διεξαγωγή του διαγωνισμού θα γίνει από την αρμόδια Ειδική Υπηρεσία Κτηριακών εγκαταστάσεων (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου.


Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης: ο Αλβανός απαγωγέας είχε απελαθεί και ξαναγύρισε

Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης: ο Αλβανός απαγωγέας είχε απελαθεί και ξαναγύρισε
Η υπόθεση με την απαγωγή της 13χρονης από τον Αλβανό είχε τελικώς αίσιο τέλος, αφού βρέθηκε το κορίτσι, όμως αυτό δεν ακυρώνει τις ευθύνες της κυβέρνηση. Αξίζει να σημειωθεί στα της υποθέσεως ότι ο Αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν με ποσότητα ναρκωτικών και είχε απελαθεί. Αυτό είχε γίνει πριν ένα χρόνο, όμως η διοικητική απέλαση δεν κατάφερε να κρατήσει τον Αλβανό εκτός Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά και αφότου «ξεκουράστηκε» πέρασε και πάλι τα αφύλακτα, «τρύπια», ελληνοαλβανικά σύνορα ερχόμενος σε θέση να ξαναεγκληματίσει απάγοντας αυτή την φορά μία 13χρονη.
Φυσικά η εν λόγω πτυχή της υποθέσεως δεν έχει λάβει διαστάσεις, αφού αφήνει έκθετη την κυβέρνηση και την διαχρονική πολιτική της ανοχής απέναντι στους αλλοδαπούς εγκληματίες. Καταδεικνύει επίσης τα αποτελέσματα της – επίσης διαχρονικής – πολιτικής των κυβερνώντων για μικρότερες Ένοπλες Δυνάμεις με μειωμένες αρμοδιότητες στο θέμα της φύλαξη των συνόρων.
Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να αντιληφθεί ότι το έλλειμμα ασφάλειας των Ελλήνων είναι τεράστιο και οι αλλοδαποί εγκληματίες αδίστακτοι. Η Χρυσή Αυγή διακηρύττει προς πάσα κατεύθυνση πως η ασφάλεια των συνόρων μας και των Ελλήνων πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη και ζήτημα υψίστης προτεραιότητας. Απαιτούμε:
- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών
Σύλληψη 32χρονου γεωργιανού για δολοφονία στον Αγ. Παντελεήμονα
Συνελήφθη ο δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργιανής, που είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Δεκέμβριο. Πρόκειται για 32χρονο Γεωργιανό ο οποίος, το βράδυ της δολοφονίας, μετέβη με ομοεθνή συνεργό του στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και, μετά από λογομαχία που είχε με την 41χρονη για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ο 32χρονος συνελήφθη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, καθώς και μία ταυτότητα βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου. Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του.
Δύο αλβανοί και ένας ρουμάνος «ξάφριζαν» βενζινάδικα
Στην εξάρθρωση της σπείρας των αλλοδαπών ληστών με τα καλάσνικοφ, που ξάφριζαν βενζινάδικα και μαγαζιά στο Κιάτο της Κορινθίας, οι οποίοι μάλιστα δεν δίσταζαν να χτυπούν όχι μόνο τους ιδιοκτήτες, αλλά και πελάτες των καταστημάτων που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συμμορία συμμετέχουν δύο αλβανοί, ηλικίας 30 και 33 ετών, και ένας 27χρονος ρουμάνος, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Η σπείρα ξεκίνησε τη δράση της στις αρχές του Ιανουαρίου 2012 και όπως έχει προκύψει από τις έως τώρα έρευνες, οι δράστες έχουν διαπράξει τουλάχιστον έξι ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα. Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν σχεδόν πάντα ίδια, αφού εισέβαλαν στα βενζινάδικα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας στα χέρια καλάσνικοφ. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε αρκετές περιπτώσεις είχαν επιτεθεί και χτυπήσει τόσο ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και πελάτες, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους. Ο 30χρονος αλβανός, μέλος του κυκλώματος, συνελήφθη μετά από ένταλμα του ανακριτή Κορίνθου και προφυλακίστηκε στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.
Δυστυχώς, είναι γνωστό ότι η χώρα μας έχει καταντήσει ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου οι λαθρομετανάστες επιδίδονται καθημερινώς σε παντός είδους ληστρικές επιθέσεις. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος είχε καταθέσει σχετική ερώτηση για την μεταβολή της Ελλάδας σε χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών. Απαιτείται άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟY  ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΚΟΥN  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΣ.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΕ ΞΕΝΑ  ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ  ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ  ΣΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ  ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ 
 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ .
ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...