Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Αποστομωτική απάντηση του συναγωνιστή Παππά στις ύβρεις του γνωστού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τατσόπουλου, και υβριστή των Εθνικιστών και του Θεόδωρου Κολοκτρώνη. Ο Τατσόπουλος έβαλε την ουρά στα σκέλια και ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του. Αλλά έτσι πάντοτε ήταν και είναι η θρασύδειλη και ανθελληνική Αριστερά. 



Η πλειοψηφία της βουλής κάλυψε σήμερα τον υβριστή ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Συριζαίοι, νεοδημοκράτες και πασόκοι ψήφισαν από κοινού υπέρ του Τατσόπουλου και τον έκρυψαν πίσω από την άθλια και βρώμικη προβιά της βουλευτικής ασυλίας. Φυσικά και ο ίδιος δεν ζήτησε την άρση της ασυλίας του, όπως κάνουν σε μόνιμη βάση τους τελευταίους μήνες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτοί είναι οι Συριζαίοι, εξίσου βολεμένοι από τα άθλια προνόμια που χαρίζει το πολιτικό σύστημα στους υπαλλήλους του (παχυλοί μισθοί, ασυλίες κλπ). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς είχε μηνύσει τον  Τατσόπουλο για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς είχε αποκαλέσει τα μέλη της κοινοβουλευτικής μας ομάδας "νταβατζήδες". Αν η υπόθεση έφτανε στη Δικαιοσύνη, η καταδίκη του ήταν βέβαιη. Το πρόβλημα αυτό το έλυσαν χέρι-χέρι με την ψήφο τους Συριζαίοι και νεοδημοκράτες.


ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, μπορώ να έχω το λόγο;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης):  Ορίστε, κύριε Τατσόπουλε.
ΠΕΤΡΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ο κ. Χρήστος Παππάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, μου έκανε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση -στην αγωγή ζητάει ως αποζημίωση το ποσό των 100.000 ευρώ, το οποίο και δεσμεύεται να δώσει στις αγαθοεργίες της Χρυσής Αυγής- και με φανερό σκοπό, από ό,τι φαίνεται, να χρησιμοποιηθεί η ποινική δίωξη, σε περίπτωση που περάσει η άρση της βουλευτικής ασυλίας, μεταξύ των άλλων και ως εφαλτήριο, ως βατήρας για την αστική αγωγή.
Προσωπικά δεν ζητάω την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας και θα σας εξηγήσω γιατί.
Ο δεύτερος λόγος της μήνυσης, εκτός από το να ενισχύσει την αστική αγωγή στα δικαστήρια, η οποία θα εκδικαστεί ούτως ή άλλως -δεν καλύπτει, όπως ξέρετε, η βουλευτική μας ασυλία τις αστικές αγωγές- πιστεύω ακράδαντα ότι είναι η ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου, το να μετατρέψουμε τη Βουλή σε μία φάμπρικα αλληλομηνύσεων και αλληλοαγωγών, όπου ο κάθε ένας από εμάς θα αυτολογοκρίνεται, θα σκέφτεται δύο και τρεις φορές ποιες λέξεις θα χρησιμοποιήσει, με ποιο ύφος, σε ποιο τόνο, για να μην οδηγηθεί στο δικαστήριο.
Ο κ. Χρήστος Παππάς με εγκαλεί για μια συνέντευξή μου στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού LIFO, λίγες μέρες μετά τα γεγονότα στο θέατρο «Χυτήριο» τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς. Το τι έγινε στο «Χυτήριο» εκείνο το βράδυ νομίζω ότι το είδε όλο το πανελλήνιο. Ήταν μια νύχτα τρόμου και ήταν και μία νύχτα διαχείρισης του τρόμου. Το resumé, όμως, εκείνης της συνέντευξης ήταν ότι στο «Χυτήριο» παίχτηκε και κάτι πολύ σημαντικότερο. Διότι στη συνείδηση των περισσότερων συμπατριωτών μας και πιθανόν και στη δική μας συνείδηση, ο φασισμός είναι ταυτισμένος με ένα πελώριο κύμα βίας, ένα τσουνάμι βίας. Αυτό, βεβαίως, έχει δρομολογηθεί.
Σύμφωνα με την έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο έχω την τιμή να είμαι μέλος, στην Ελλάδα σήμερα έχουμε κάποια θλιβερά πρωτεία. Κάθε δύο μέρες έχουμε καταγραφή και μίας ρατσιστικής επίθεσης. Πιθανόν εμείς να μην το έχουμε καταλάβει, γιατί δεν είναι ακόμα στο δικό μας πετσί. Η καμπάνα δεν έχει χτυπήσει ακόμα για εμάς, για αυτό και νιώθουμε ότι δεν μας αφορά. Μας αφορά όμως και εγκαλούμαστε γι’ αυτό στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Πέρα, όμως, από τη σωματική βία, την ωμή βία, υπάρχει και η ψυχολογική βία. Υπάρχει μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας «κοινωνικός μιθριδατισμός», δηλαδή μία σταδιακή δηλητηρίαση του εκλογικού Σώματος ώστε να δέχεται πράγματα εξωφρενικά μέχρι πριν από λίγους μήνες ή πριν από λίγα χρόνια ως δεδομένα, ως σημεία της καθημερινής ζωής.
Και τα γεγονότα στο «Χυτήριο» ήταν αυτό ακριβώς. Ήταν μια πράξη τρόμου, μια διαχείριση τρόμου εκ μέρους των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τι έκαναν εκείνη τη νύχτα; Παρατάχθηκαν εν είδει προστατών, εν είδει νταβατζήδων –γι’ αυτή τη λέξη με εγκαλεί ο κ. Παππάς, «νταβατζής», όμως, σημαίνει αυτό ακριβώς, προστάτης, προστάτης μέσω του τρόμου- και απαγόρευσαν την είσοδο θεατών στο θέατρο «Χυτήριο» για να δουν την παράσταση «Corpus Christi», ενώ την ίδια μέρα, για δεύτερη φορά, είχαν απορριφθεί τα ασφαλιστικά μέτρα από το δικαστήριο. Το δικαστήριο είχε πει ότι είναι μία νόμιμη παράσταση, που μπορεί να παιχτεί σε κλειστό χώρο με εισιτήριο. Δεν ήταν σε ανοιχτό χώρο. Δεν υπήρχε καμμία πρόκληση του δημοσίου αισθήματος. Η Χρυσή Αυγή, όμως, είχε αποφασίσει εκείνο το βράδυ ότι δεν έπρεπε να παιχτεί και δεν θα παιζόταν εκείνη παράσταση. Αυτός ήταν ο τρόμος. Και αυτό είναι και κάτι που θέλει η Χρυσή Αυγή να το συνηθίσουμε.
Τελειώνοντας, θέλω να κάνω μόνο δύο παρατηρήσεις. Πολλές φορές μέσα στη ρύμη του πολιτικού λόγου, μπορεί να χρησιμοποιούμε πιο ακραίες εκφράσεις ή πιο μετριοπαθείς εκφράσεις, πιο εμπρηστικές εκφράσεις ή πιο ευφημιστικούς όρους. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία ξεχνάμε συχνά όλοι μας για ποιο πράγμα μιλάμε και κυρίως για ποιους ανθρώπους μιλάμε.
Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης όταν μίλησε για την άρση της δικής του ασυλίας, την πρώτη άρση της ασυλίας του, για να πει ότι δεν ασκείται εναντίον του ποινική δίωξη αλλά πολιτική δίωξη, μας απήγγειλε εδώ μέσα, μέσα στην Αίθουσα των Ελλήνων, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ένα απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Και δεν ξέρω, μπορεί να μην πρόσεξα καλά, δεν είδα κανένα σύγκρυο να διαπερνά την Αίθουσα που ένας Έλληνας Βουλευτής μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κάθισε και διάβασε το απόσπασμα ενός πλαστογραφήματος της τσαρικής αστυνομίας το 1903, όπως έχει αποδείξει η επιστημονική έρευνα. Ούτε ο κ. Κασιδιάρης μας είπε -μάλλον ξέχασε, λησμόνησε επιμελώς να μας το πει- ότι αυτό το πλαστογράφημα ήταν το αγαπημένο ανάγνωσμα του Αδόλφου Χίτλερ.
(Γέλια από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής)
Όποιος διαβάσει τον αγώνα μου θα βρει αποσπάσματα άπειρα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Και ο κ. Κασιδιάρης ξέχασε να μας πει κυρίως ότι αυτό το πλαστογράφημα χρησιμοποιήθηκε για όλες τις διώξεις, όχι μόνο εναντίον των Εβραίων, όπως ήταν ο αρχικός σκοπός, αλλά στην ουσία εναντίον όλης της ανθρωπότητας.
Εγώ, λοιπόν, κλείνοντας σήμερα, δεν θα σας διαβάσω παρά ελάχιστες γραμμές, λιγότερες από αυτές που σας διάβασε ο κ. Κασιδιάρης, αλλά όχι από ένα πλαστογράφημα. Θα ευχόμουν να ήταν πλαστογράφημα. Είναι, δυστυχώς, ένα αυθεντικό κείμενο. Και θα ευχόμουν σήμερα έστω, μέσα σε αυτή την Αίθουσα, αυτός που έγραψε αυτές τις γραμμές που θα σας διαβάσω, να τις ανακαλέσει, να έχει το πολιτικό θάρρος να τις ανακαλέσει! Ακούστε. Είναι έξι-εφτά γραμμές, λιγότερο από ένα λεπτό.
«Ο Φίρερ του Γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της  Νέας Ευρώπης και η Εύα Μπράουν θα αυτοκτονήσουν στις 15.30´ της 30ης Απριλίου 1945. Την ίδια μέρα, 30 Απριλίου, μετά από 38 χρόνια εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλισταί θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φίρερ «σε μια - δυο γενεές θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη». Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στη νίκη. Η νίκη θα είναι δική μας, νίκη που θα σημάνει την εθνικοσοσιαλιστική κοσμογονία και τη συντριβή του δηλητηριαστή όλων των λαών: Του διεθνή Ιουδαΐσμού. Ο αγών συνεχίζεται. Το μέλλον μας ανήκει».
Αυτά τα λόγια τα έχει γράψει ο κ. Χρήστος Παππάς, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτούς τους ανθρώπους μιλάμε!
(Ζωηρά χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης):  Το λόγο έχει ζητήσει ο κ. Παππάς.
Ορίστε, κύριε συνάδελφε, έχετε το λόγο.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Να παραδεχθούμε ότι είμεθα προστάτες. Έχει δίκιο ο κ. Τατσόπουλος, είμαστε προστάτες. Είμαστε προστάτες της εθνικής μνήμης. Η Χρυσή Αυγή είναι προστάτης της εθνικής συνείδησης.
Θα θέλαμε ο κ. Τατσόπουλος να εγκληθεί, όχι για το θέμα της εξυβρίσεως της δικής μου, αλλά για το θέμα της εξυβρίσεως του Στρατηγού, του Γέρου του Μοριά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ)
Γελάτε. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Και θα κλαίτε κάποιοι.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Μας απειλεί ο κ. Παππάς;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης): Κύριοι συνάδελφοι, παρακαλώ, ησυχία.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ο κ. Τατσόπουλος με τη «Συριζέικη», Λελινιστική παράλογη λογική του υπερέβη τον εαυτό του κι απέδειξε για άλλη μια φορά, τι σημαίνει η Αριστερά, η Αριστερά των gay parade, η Αριστερά, στην οποία λείπει ο ανδρισμός, κύριε Τατσόπουλε, πέρα από τις δηλώσεις σας…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης):  Σας παρακαλώ, κύριε Παππά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ..διότι ως άνδρας, φορώντας παντελόνια θα έπρεπε να πείτε από το Βήμα, όπως λένε όλοι οι Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, «ναι, ζητώ να μου αρθεί η ασυλία».
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Χρήστος Μαρκογιαννάκης): Κύριε Παππά, σας παρακαλώ να κρατηθεί στη συζήτηση η ευπρέπεια.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Αντ’ αυτού, δείξατε σε όλους τους συναδέλφους, τι σημαίνει «Συριζέικη» λογική. Βάλατε την ουρά στα σκέλια και λέτε «όχι, να μην αρθεί η ασυλία μου».
Κλείνω, κύριε Πρόεδρε, λέγοντας ότι ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Τατσόπουλο που μας θύμισε από το Βήμα αυτό γραπτά της νιότης μας.
Σας ευχαριστούμε, κύριε Τατσόπουλε.
Τι να κάνουμε; Ο εθνικισμός, πράγματι, είναι η νιότη του κόσμου. Στον εθνικισμό, πράγματι, ανήκει το μέλλον αυτού του κόσμου. 
Κλείνοντας, σε ό,τι αφορά τα περίφημα «πρωτόκολλα», τι να κάνουμε, κύριε Τατσόπουλε; Ο λαός το βλέπει, το διαβάζει. Μέρα με την ημέρα, επιβεβαιώνονται τα πρωτόκολλα, τα οποία –να σημειώσω- πρωτοεκδόθηκαν στη Χριστιανική Τσαρική Ρωσία. Αυτό σας πονάει.

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...