Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ… ΞΕΠΑΡΕΟΥ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ


SAM-SYNAGOGH
Σήμερα, ο Ερντογάν Πασάς με την κουστωδία του, περνάει τις πύλες του… παραδείσου του Λευκού Οίκου, για να κάνει παιχνίδι με τον πλανητάρχη.
Αντίθετα, ο φον Αντωνάκης μένει στην απ’ όξω, καθώς τα φιλαράκια του, οι εβραιο-αμερικανοί –που τόσες και τόσες χάρες τους έκανε- δεν έχουν… χρόνο να τον δουν, γιατί είναι πολύ… απασχολημένοι με… σοβαρότερα θέματα. Έτσι, ο φον δε θα παραστεί ούτε στο σιωνιστικό συνέδριο και θα στείλει –αντ’ αυτού- τον Αβραμό (α ρε τυχεράκια και σου πάνε τα μεγαλεία…) Γράφει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα», σε ύφος… πένθιμο:
«Στις… καλένδες μετατίθεται το πολυδιαφημισμένο και πολυσυζητημένο ταξίδι του κ. Αντ. Σαμαρά στις ΗΠΑ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, δεν θα πραγματοποιηθεί – τουλάχιστον όχι τον Ιούνιο όπως ήλπιζε το Μέγαρο Μαξίμου.
Η αδυναμία να εξασφαλιστεί μια συνάντηση με τον αμερικανό πρόεδρο είναι και ο λόγος που ήδη δόθηκε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να ματαιωθεί η εμφάνιση του κ. Σαμαρά στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee – AJC), το διάστημα 2 – 4 Ιουνίου.
Η ακύρωση της συνάντησης με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, την οποία επεδίωκε σφόδρα ο Πρωθυπουργός, τον αναγκάζει να μεταβάλλει το πρόγραμμά του και ουσιαστικά δεν θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην παγκόσμια σύναξη των Αμερικανοεβραίων, παρά το γεγονός ότι ήταν ο επίσημος καλεσμένος. Στη θέση του κ. Σαμαρά στο Παγκόσμιο Φόρουμ της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής αναμένεται να παρευρεθεί ο κ. Δ. Αβραμόπουλος».
Και σα να μη φτάνει η απόρριψη από την Αμερική, παρόμοια απόρριψη υπάρχει –σύμφωνα πάντα με το «Βήμα»-κι από το Ισραήλ (αυτά τα δυο, Αμερική και Ισραήλ, πάνε… πακέτο, ή και με τους δύο θα τα’ χει κανείς καλά ή με κανέναν…):
«Ακόμη και στις σχέσεις με το Ισραήλ, έχει καταγραφεί η καθυστέρηση στην προώθηση του κοινού υπουργικού συμβουλίου και η Αθήνα εμφανίστηκε ως η επισπεύδουσα αφού ανακοινώθηκε η «ισραηλινή συγγνώμη» προς την Άγκυρα. Φυσικά, η αναμενόμενη για τις 29 Μαΐου επίσκεψη του κ. Αβραμόπουλου στο Ισραήλ αντιμετωπίζεται θετικά, αλλά στο προσεχές διάστημα η Αθήνα θα πρέπει να εμφανιστεί πιο ενεργή σε μέτωπα δύσκολα, όπως το Κυπριακό».
Το ρεζουμέ: Οι μέρες του φον Αντωνάκη στην εξουσία είναι μετρημένες. Παρότι κόπιασε πολύ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των «μεγάλων αφεντικών», εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής. Για να τον περιφρονούν έτσι ανοιχτά οι αμερικανοσιωνιστές, προφανώς έχουν βρει άλλο… πουλέν, για να υπηρετεί τα συμφέροντά τους. Και βέβαια, εννοούμε τον… leader of SYRIZA, τον οποίον ήδη μεταφέρει στο… ράμφος του ο αμερικανικός αετός (ή κοράκι…) για να τον προσγειώσει στην καρέκλα του κατοχικού ανδρεικέλου των διεθνών τοκογλύφων!
(ΥΓ) 1: Ας μην παραπονιέσαι Αντωνάκη που σε πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα, το όνειρο της ζωής σου πραγματοποιήθηκε, έγινες «πρωθυπουργός», έστω και σε μια ρημαγμένη χώρα (την οποία ρήμαξες ακόμα περισσότερο). Ώρε ιστορίες που θα λες στα εγγονάκια σου…
(ΥΓ) 2: Άντε, κι άμα είσαι καλό και υπάκουο παιδί μέχρι που να γίνει η αλλαγή φρουράς, όλο και σε κάποιο πανεπιστήμιο θα σε καλούν για… διαλέξεις. Εκεί θα ξαναβρεθείς και με τον παλιό σου συμμαθητή και συγκάτοικο, τον Jeffrey και θα θυμηθείτε τα παλιά…                                             ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...