Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΜΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ» – ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΝΔ; – ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΡΗΜΑΔ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»


TROICA


Γράφει ο Αντίοχος

Κάνει πίσω η ΝΔ για το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι «έγκριτοι» των ΜΜΕ, που έχουν πληροφόρηση από «πρώτο χέρι». Όπως λένε, λοιπόν, τα κοράκια των εργολάβων, η αλλαγή στάσης της ΝΔ δεν έχει να κάνει βεβαίως με τις δημοκρατικές της… ευαισθησίες (καθότι ο «Νόμος του Αίσχους» είναι ο ορισμός της φίμωσης της αντίθετης προς την «πολιτική ορθότητα» άποψης), αλλά με φτηνούς πολιτικάντικους υπολογισμούς. Πιο συγκεκριμένα –καθώς λένε τα παπαγαλάκια- τυχόν διώξεις που θα ακολουθήσουν μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, θα την δυναμώσουν ακόμα περισσότερο.

Η δική μας η πληροφόρηση –που είναι εγκυρότατη- αναφέρει πως δε χρειάζεται να φτάσουν σε διώξεις για να ενδυναμωθεί η Χρυσή Αυγή. Από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόθεση της συγκυβέρνησης να περάσει αυτό το έκτρωμα, έχουν… τρελαθεί τα μηχανάκια των εταιρειών δημοσκοπήσεων να μετράνε τη ραγδαία αύξηση της δύναμης της Χρυσής Αυγής, που –κατά κύριο λόγο- οφείλεται σε μετακίνηση μεγάλης μάζας ψηφοφόρων της ΝΔ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Χρυσή Αυγή έχει ήδη περάσει στη 2η θέση (κι ας της δίνουν στις φανερές δημοσκοπήσεις εντεκαράκια και δωδεκαράκια…).

Από την άλλη πλευρά, τα άλλα δύο κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης (καθώς και ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ κομισάριος «δικαιοσύνης», επιμένουν στην άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου. Μάλιστα, σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον κομισάριο, ζητήθηκε εκ νέου η «ειλικρινής συνεργασία όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου» (που στο ΠΑΣΟΚ ελπίζουν πως θα λειτουργήσει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που θα ξεπλύνει τις κλεψιές τους…), καθώς και η επίσπευση της ψήφισης του νομοσχεδίου, «γιατί χανόμαστε», ενώ τα κουρέλια της σιωνιστικής αριστεράς (και νοσταλγοί του Τείχους του Αίσχους) επανήλθαν στην ανάγκη «Να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή…» και να γίνει γρήγορα νόμος του κράτους ο «Νόμος του Αίσχους». Και βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει μαζί τους.

Τι θα γίνει στο τέλος; Κανείς δεν ξέρει! Έτσι όπως τα ’καναν να τα ξεμπλέξουν! Το σίγουρο είναι, ότι σε κάθε περίπτωση ωφελείται η Χρυσή Αυγή, άρα μαζί της ωφελούνται ο λαός και η πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...