Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!


TROICA36
Επόμενο ήταν, μετά την αυθαίρετη εξαγγελία του λαθροδήμαρχου Καμίνη ότι θα απαγορεύσει (ενώ δεν έχει τέτοιο δικαίωμα…) την αυριανή διανομή πασχαλινών τροφίμων, να ερχόταν και η επίσημη πολιτική κάλυψη από τους υπευθύνους της δυστυχίας μας.
Έτσι, το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, που παρέδωσε σιδηροδέσμια την Ελλάδα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και οδήγησε τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, ανακοίνωσε τα εξής εμετικά:
«Χαιρετίζουμε την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων να κάνει ό,τι επιβάλλεται προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το συσσίτιο μίσους που έχει ανακοινώσει η Χρυσή Αυγή για αύριο στην Πλατεία Συντάγματος. Η Αθήνα ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοκρατική πόλη».
Αμέσως, ακολούθησαν και οι κολαούζοι του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων, τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Τείχους του Αίσχους, τα αριστερά δεκανίκια της μνημονιακής λαίλαπας:
«Με την απόφασή του να μην επιτρέψει τα “συσσίτια μίσους” της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Συντάγματος, ο Γιώργος Καμίνης τιμά την ψήφο των δημοκρατικών πολιτών της Αθήνας. Επιτέλους, οι φασιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να μένουν άλλο αναπάντητες. Η Αθήνα είναι και θα παραμείνει μια ανοιχτή πόλη».
Μια σύντομη απάντηση:
1ον) Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλούν γενικώς και ακόμα περισσότερο να απαγορεύουν μια κοινωνική δράση που σκοπό έχει την ανακούφιση των Ελλήνων.
2ον) Έχουν δώσει ποτέ όλοι αυτοί κάτι σε κάποιον που δεν έχει, έστω και σε λαθρομετανάστη; Ούτε πεντάρα τσακιστή!
3ον) Αλήθεια, πότε θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα;                                                                       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...