Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τρώγεται με τα ρούχα του ο Alexis - Του φταίει η Χρυσή Αυγή

Τρώγεται με τα ρούχα του ο Alexis - Του φταίει η Χρυσή Αυγή
Στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί, για μια ακόμη φορά, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Παριστάνοντας και πάλι τον «τζάμπα μάγκα» εξαπέλυσε επίθεση εναντίον μας, υποστηρίζοντας ότι δεν στοχεύουμε μόνο κατά των αλλοδαπών αλλά και κατά εκείνων που έχουν αντίθετη άποψη με εμάς. Το θράσος του, όμως, προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι μας προβάλλουν (!), βάζοντάς μας ουσιαστικά στο σπίτι των Ελλήνων… Ανέφερε ακόμη ότι «οι πράξεις παραβατικότητας, οι δολοφονικές επιθέσεις δεν μπορούν να έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία», ενώ σημείωσε ότι «όσο αποθρασύνονται, τόσο θα φαίνεται η πραγματικότητά τους», προσθέτοντας ότι είναι χρέος τους να υψώσουν ένα τοίχος απέναντί μας. «Θα το κάνουμε ανεξάρτητα από τους νόμους. Είναι υποχρέωσή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Φαίνεται ότι ο Mr Alexis, πέρα από την έμφυτη θρασυδειλία που τον διακατέχει, έχει χάσει παντελώς την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι λέει. Δεν γνωρίζουμε αν η απώλεια της ψυχραιμίας του κακομαθημένου κολλεγιόπαιδου έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εντελώς ανίκανος να καρπωθεί την λαϊκή οργή εναντίον της συγκυβέρνησης και αντί να είναι πρώτο κόμμα, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν. Όπως, επίσης, δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται στα εσωκομματικά προβλήματα που έχει το συνονθύλευμα, του οποίου -προς το παρόν- ηγείται με τον Λαφαζάνη, τον Γλέζο και κάποιες άλλες συνιστώσες. Δεν μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει σ’ αυτόν τον πολυσυλλεκτικό, πολυτασικό αχταρμά, δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστη την λεκτική αθλιότητα του θαυμαστή του Μάο, απέναντί μας.
Πώς, άραγε, «μας προβάλλουν» τα ΜΜΕ και μας βάζουν «στο σπίτι» του Ελληνικού Λαού; Με το να μας βρίζουν ασύστολα, να μας συκοφαντούν και να μην μας δίνουν το παραμικρό δικαίωμα απάντησης; Και αυτά τα ονομάζει προβολή απόψεων; Θα ήθελε να βρίσκεται το δικό του κόμμα στην θέση μας, να διαπιστώσει την γλύκα; Για τα υπόλοιπα θα απαντήσουμε στον νοσταλγό των γκουλάγκ, επιστρέφοντας την λάσπη στα μούτρα του. Ο συγχυσμένος με το όνομα Ναόμι (άλλο Κλάιν, άλλο Κάμπελ…) καθώς και το τσίρκο, που προσωρινά διευθύνει, δεν στοχεύουν μόνον εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αλλά και εναντίον κάθε Έλληνα το Γένος.
Οι ανθελληνικές τους θέσεις, η ταύτισή τους με τους τούρκους και τους σκοπιανούς, η συμπαράσταση, η συγκάλυψη και η υπεράσπιση παρακρατικών δολοφόνων, εγκληματιών και άλλων παραβατικών στοιχείων (εμπρηστές Marfin, κουκουλοφόροι, «μπαχαλάκηδες», Βίλλα Αμαλίας κλπ) δεν μπορούν να έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Πολιτεία. Όσο περισσότερο θα ξεδιπλώνεται ο λόγος αυτής της πολιτικής σαλάτας, τόσο πιο έντονα θα φαίνεται το μίσος τους για καθετί το Εθνικό, η απαξίωση εκ μέρους τους του Ελληνικού λαού, η ταύτιση με τους λαθρομετανάστες, η απόλυτη δουλοπρέπεια τους στους αμερικανοσιωνιστές. Αυτά τα ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά αποβράσματα του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε Υποχρέωση και Καθήκον, προς την Πατρίδα και τον Λαό, να τους ξεσκεπάσουμε και να τους ξεγυμνώσουμε, αποδεικνύοντας πόσο άσχημοι και δύσοσμοι είναι. Θα το κάνουμε, δείχνοντας ότι η πραγματική Εθνική, Λαϊκή, Αντιμνημονιακή Αντιπολίτευση διεξάγεται από τους Αγωνιστές, Άνδρες και Γυναίκες, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και όχι από τα ασπόνδυλα σκιάχτρα του ΣΥΡΙΖΑ. Η λυσσαλέα πολεμική του συστήματος εναντίον μας, αναπόσπαστο μέρος του οποίου είναι και η κομπανία του Τσίπρα, αποδεικνύει ότι Είμαστε όντως η μόνη ενδεδειγμένη επιλογή για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της Χώρας μας.       
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-lasph-tou-tsipra-enantion-mas-sthn-k.o.-tou-suriza#.UadNrdLjfVo#ixzz2UmSSy6PB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...