Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Public Issue: Όλοι καταρρέουν, μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!


Άλλη μια δημοσκόπηση δείχνει αυτό που όλοι οι πολιτικοί ταγοί της χώρας απεύχονται και προσπαθούν να καταπολεμήσουν. Η συνεχής και χωρίς σταματημό άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι κάτι που πολλοί προσπάθησαν να κρύψουν, όμως πλέον αρχίζει και γίνεται αφόρητη για αυτούς ή μάλλον καλύτερα «ανυπόφορη», όπως έλεγε ο ρουμανοεβραίος υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, Μοσχοβισί αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγή.
Στην τελευταία δημοσκόπηση της Public Issue βλέπουμε ένα στατιστικό στοιχείο που απεικονίζεται, έστω και με παραποιημένους αριθμούς στην Ελληνική Κοινωνία. Ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη ακμάζουσα (και μάλιστα με γεωμετρικό ρυθμό) πολιτική δύναμη του τόπου, ενώ όλοι οι άλλοι παραπαίουν στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Το πρώτο στατιστικό στοιχείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι οι θετικές γνώμες που εισπράττουν τα κόμματα, ασχέτως της ψήφου. Σε αυτό τον πίνακα η Χρυσή Αυγή κερδίζει 4% και ανεβαίνει από το 11% στο 15%, ενώ όλοι οι άλλοι παρουσιάζουν πτώση που ξεκινά από 2% (ΚΚΕ) και φτάνει μέχρι και το 7% (ΝΔ). Αυτό βέβαια δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες σε κάθε τους πρόβλημα, σε αντίθεση με τα κόμματα της μεταπολίτευσης που παραπαίουν είτε πολύ όπως τα κόμματα της τριμερούς συγκυβέρνησης που πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού, είτε λιγότερο όπως τα κόμματα που προσποιούνται ότι κάνουν αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΕΛ και ΚΚΕ).
Το δεύτερο στατιστικό στοιχείο αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς και ακολουθεί πιστά την εικόνα που παρουσιάζουν και τα κόμματα, αφού όλων η δημοτικότητα πέφτει, ενώ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ηγείται της γενικής ανόδου της Χρυσής Αυγής. Αξιοσημείωτο σε αυτό τον πίνακα, ένα στατιστικό, το οποίο δεν εμφανίζεται στις κάρτες των κομμάτων επειδή εντέχνως το κρύβουν. Παρατηρείται, λοιπόν, μια κατακόρυφη πτώση του Καμμένου και του Τσίπρα, γεγονός που φαίνεται στην κοινωνία και οφείλεται στον επερχόμενο «γάμο» των δύο κομμάτων που έχει προκαλέσει οργή στους ψηφοφόρους και των δύο.
Στο τέλος της δημοσκόπησης καταγράφεται η πολιτική επιρροή των κομμάτων, στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζει άνοδο (δεν μπορούσε να συρρικνωθεί περαιτέρω το ποσοστό μας), παίρνοντας 11% με αποχή 21,5%, γεγονός που σημαίνει ότι μετά την απαραίτητη αναγωγή στα έγκυρα η Χρυσή Αυγή εισπράττει 14% και φαίνεται ασταμάτητη, προκαλώντας πανικό στους ταγούς του καθεστώτος. Αν υπολογίσετε και το ποσοστό που κάθε φορά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ψαλιδίζουν από την Χρυσή Αυγή, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει βάλει ξεκάθαρα πλώρη για την αποτίναξη του ζυγού από τους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους με την στήριξη όλων των Ελλήνων! 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/public-issue-oloi-katarreoun.-mono-h-chrush-augh-anebainei#.UWh2G7UvmPM#ixzz2QHk8hvMZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...