Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Το Ράδιο Αντεπίθεση είναι και πάλι εδώ!


Μετά από μια απουσία ορισμένων μηνών το Ράδιο Αντεπίθεση, το μοναδικό εθνικιστικό ραδιόφωνο της χώρας, είναι και πάλι κοντά σας με πολλές εκπλήξεις! Με 7 ζωντανές εκπομπές σε καθημερινή βάση αλλά και δύο εκπομπές κάποιες από τις ημέρες της εβδομάδας, η οργανωτική ομάδα του Ράδιο Αντεπίθεση, σας υπόσχεται πολλές ώρες σχολιασμού αλλά και πολύ μουσική! Με αγαπημένες εκπομπές από τα παλιά ( Έτος Μηδέν, Ροκ για την Πατρίδα κ.α.), εκπομπές από την Κύπρο μας (Ελλάς του Νότου), τη βόρειο Ελλάδα (Μακεδονία Γη Ελληνική) αλλά και νέες εκπομπές (Παραδοσιακά Μονοπάτια, Στα Βήματα των Ηρώων, Λευκή Συμφωνία κ.α.) θα σας κρατάμε σε συνεχή ενημέρωση και ψυχαγωγία. 

Φυσικά από το Ράδιο Αντεπίθεση δε θα μπορούσαν να λείπουν μουσικές ζώνες κατόπιν δικών σας συμβουλών όπως Κλασσικές Μελωδίες με κλασσική μουσική, καθώς και ζώνες με πιο σκληρό ήχο για τους ροκάδες και μεταλάδες της παρέας! Το πιο συναρπαστικό κομμάτι είναι πως σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ζωντανή επικοινωνία με τους ακροατές  για σχολιασμό και παρεμβάσεις.


 Τη Δευτέρα λοιπόν 1η Απριλίου και ώρα 19:30 το Ράδιο Αντεπίθεση ξεκινά και πάλι τις εκπομπές. Κάθε βδομάδα θα ανακοινώνεται και από μία νέα εκπομπή για να σας κρατάμε σε αγωνία! Οι μουσικές ζώνες θα διαμορφωθούν άμεσα και θα μπορείτε σε λίγο διάστημα να δείτε από το νέο site του ραδιοφώνου ολόκληρο το πρόγραμμα. Μένουμε όλοι συντονισμένοι στο Ράδιο Αντεπίθεση!                                                              

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...