Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος - ΟΛΟΙ οι κλέφτες φυλακή!


Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος - ΟΛΟΙ οι κλέφτες φυλακή!
Ξεκίνησε σήμερα η πολυαναμενόμενη δίκη του Τσοχατζόπουλου για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, και οι οποίες σύμφωνα με τα καθεστωτικά μέσα χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με την δίκη είναι τι πρόκειται να κάνει το δικαστήριο και η Βουλή, όσον αφορά συγκεκριμένα μέρη της υποθέσεως, την οποία καλούνται να διαλευκάνουν και να αποδώσουν δικαιοσύνη.
Ο κατηγορούμενος έχει αφήσει αιχμές για ευθύνες που βαραίνουν νυν στελέχη της τρικομματικής συγκυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚΒαγγέλη Βινιζέλου που τόσο θράσος έχει να κουνά το δάκτυλο και να απευθύνει χαρακτηρισμούς στον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Υπάρχουν μάλιστα και σχετικά έγγραφα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα οποία στηρίζουν τους ισχυρισμούς Τσοχατζόπουλου, ο οποίος δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αθώος - θα ήταν αστείο, άλλωστε -, αλλά περιορίζει την υπερασπιστική του γραμμή, κυρίως στον άξονα μεταξύ παραγραφής των αδικημάτων και πολιτικών πιέσεων ότι «θα πάρει και άλλους μαζί του».
Το βαρύνουσας σημασίας ερώτημα που αβίαστα προκύπτει από όλα τα παραπάνω είναι τι προτίθεται να πράξει το δικαστήριο και η Βουλή, σχετικά με αυτούς τους ισχυρισμούς. Θα καλέσει άραγε το δικαστήριο τους συγκεκριμένους ανθρώπους να καταθέσουν στην δίκη αυτή; Αν αυτοί αρνηθούν ή προχωρήσουν θρασέως σε απολογία δια υπομνήματος, όπως έπραξε για την υπόθεση της λίστας "Λαγκάρντ" ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου θα άρουν την ασυλία τους οι συνδαιτυμόνες τους, των κομμάτων της μεταπολίτευσης και της κλεπτοκρατίας;
Η Λαϊκή εμπειρία λέει ότι «κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει», οπότε οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες για διαλεύκανση της υποθέσεως, η οποία ως όλα δείχνουν έχει ως μόνο σκοπό να παράσχει «άρτον και θεάματα» και να καταδικάσει έναν Τσοχατζόπουλο, ενώ οι άλλοι «Τσοχατζόπουλοι» θα κινούνται ελεύθερα, ορίζοντας μάλιστα τις τύχες της Πατρίδας μας και κουνώντας με θράσος το δάκτυλο τους στους Έλληνες που θέλουν δικαιοσύνη για τα κακουργήματα τους.
Όλοι οι κλέφτες φυλακή: Να επιστραφούν τα κλεμμένα στον λαό!
Ο Τσοχατζόπουλος είναι ένα πολιτικό πτώμα και η προβολή της δίκης του γίνεται για διαφημιστικούς λόγους. Η συγκυβέρνηση συνεχίζει το όργιο της διαφθοράς και αφήνει στο απυρόβλητο δεκάδες ενεργά πολιτικά πρόσωπα που κατέκλεψαν το Ελληνικό Δημόσιο. Πολιτική κάθαρση σημαίνει: ΟΛΟΙ οι κλέφτες στην φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στον ελληνικό λαό.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tha-kalupsoun-tous-sunergates-tou-tsochatzopoulou#.UXVpiKLjfVo#ixzz2RDBHFAri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...