Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η Τουρκία απαγορεύει τις πωλήσεις ακινήτων σε Ελληνες υπηκόους


kalogeropoylos“Η Τουρκία απαγορεύει τις πωλήσεις ακινήτων σε Ελληνες υπηκόους στα μικρασιατικά παράλια, όπως και σε Ρώσους στη Μαύρη Θάλασσα. Κάνοντας μια ακόμα πιο συντηρητική στροφή που την απομακρύνει από τα ευρωπαϊκά δεδομένα, η Τουρκία θέτει σειρά φραγμών στην οικονομική δραστηριότητα για την οποία η ηγεσία της κομπάζει και “προβάλλει” ως… υπόδειγμα ελεύθερης και ανοικτής στον κόσμο.”
 Πηγή: Τα Νέα
Αυτά κάνουν οι Τούρκοι και μπράβο τους. Εμείς θα είχαμε το θάρρος να πούμε το ίδιο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και για την Θράκη, στην οποία αγοράζουν τεράστιες εκτάσεις και μάλιστα με την συμμετοχή – προτροπή του τουρκικού προξενείου.
Η Τουρκία για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι σοβαρό κράτος. Κάτι που δεν ισχύει φυσικά για το Ελλαδιστάν.
Εδώ μας κυβερνούν γραικύλοι, εθνοπροδότες και κλέφτες του κοινού ποινικού κώδικα…
EΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ  «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ – ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ;;;
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Geneva
Σχόλιο Κ.Ε.: Όχι μόνον δεν έχει το θάρρος η συγκυβέρνηση να πει το ίδιο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και για τη Θράκη, αλλά έχει πουλήσει αρκετές μαρίνες σε Τούρκους, ανάμεσα σε αυτές και του Φαλήρου, έτσι ώστε να κόβουν ανενόχλητοι βόλτες στο Ελληνικό Αιγαίο!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...