Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Περιφέρειας Πειραιά, Τρικάλων

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Περιφέρειας Πειραιά, Τρικάλων
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στα γραφεία της Τ.Ο Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Σταύρου Κρίκου με θέμα «Το παιδομάζωμα του ΚΚΕ και η Διάπλαση των Παίδων». Ο Συναγωνιστής, αναφερόμενος στις οικονομικές συνέπειες του ανταρτοπόλεμου του '47-49, μας θύμισε την βίαιη αρπαγή 28.000 Ελληνόπουλων από τους κομμουνιστές και την μεταφορά τους στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ! Το διαβόητο παιδομάζωμα του σύγχρονου Ελληνισμού. Στις ανεκδιήγητες δικαιολογίες του ΚΚΕ ότι ''μετέφερε'' τα παιδιά για να τα προστατεύσει από την πείνα και τις κακουχίες, ο Συναγωνιστής τόνισε την ανεύρεση των 40 πτωμάτων αθώων βρεφών στην θέση Παλιοβούνα της Γκιώνας, στραγγαλισθέντων από τους αντάρτες. Αυτό το «έγκλημα γενοκτονίας» όπως χαρακτηρίστηκε τότε, διαπράττεται και σήμερα! Τα σχολεία μας, τα Πανεπιστήμια μας, οι δρόμοι μας συντελούν στο να αντιληφθεί ο σημερινός Έλληνας το καινούργιο παιδομάζωμα που γίνεται μέσα στην Πατρίδα του, στο σπίτι του, στην οικογένεια του! Στην διάβρωση των Ελληνικών ψυχών, το Εθνικιστικό Κίνημα απαντά με πνευματική αφύπνιση, αναγέννηση του Ελληνικού Ιδεώδους και σφυρηλάτηση Ελληνικού Πνεύματος, μέσω της «Διάπλασης των Παίδων», για να γαλουχηθούν οι νέοι Λεωνίδες και να απαλλαγεί το Έθνος από τους νέους Εφιάλτες!


Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ. 6947 285718, Τηλ / Fax: 22940 40200
Μεγάλη ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Πειραιά στο Πέραμα
Το Σάββατο 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μεγάλη συντονισμένη ενημερωτική δράση στο λιμάνι του Περάματος με συμμετοχή 150 και πλέον συναγωνιστών. Παρόντες, η Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ, η Τ.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ, ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, αλλά και οι συναγωνιστές μας Βουλευτές Α' και Β' Πειραιά, Νίκος Κούζηλος και Γιάννης Λαγός. Με την έναρξη της δράσεως πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους του Περάματος με κατάληξη στο λιμάνι (ferry-boat). Κατά την διάρκεια της δράσεως μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα με τις θέσεις του Κινήματος για τα θέματα που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία και φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς που κατευθύνονταν από και προς την Σαλαμίνα. Η ένθερμη υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη και οι αντιδράσεις άκρως ενθαρρυντικές.


Η παρουσία των δύο συναγωνιστών, Κούζηλου και Λαγού, που μάχονται καθημερινά στο κοινοβούλιο, έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε αλλά ούτε και θα γίνουμε ΠΟΤΕ πολιτικοί με την έννοια που γνώρισε μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Η δράση έληξε γύρω στη μία το μεσημέρι με επανάληψη της πορείας στους δρόμους του Περάματος δίνοντας μια υπόσχεση: Δεν θα σταματήσουμε αυτόν τον όμορφο αλλά δύσκολο Αγώνα μέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας. Μέχρι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες! Ζήτω η Νίκη!
Χρυσή Αυγή Τρικάλων - Ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων‏
Πολυμελές κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε, το Σάββατο 16 Μαρτίου, ενημερωτική δράση στην λαϊκή αγορά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι συναγωνιστές μοίρασαν στους πολίτες της πόλης χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την στήριξη Ελληνικών προϊόντων και επιχειρήσεων, καθώς και την εφημερίδα του Κινήματος. Οι συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και με τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης και του αθέμιτου ανταγωνισμού των πολυεθνικών, αλλά και την εξοντωτική φορολογία από τις κυβερνήσεις του μνημονίου.

Η υποδοχή στους συναγωνιστές μας από τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς, που σταματούσαν για να προμηθευτούν τα φυλλάδια με τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις μας, ήταν κάτι παραπάνω από θετική, ζητώντας μας να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 - 22:00


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-perifereias-peiraia-trikalwn#.UUecJRwvmPM#ixzz2Nw2WoJvn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...