Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΑΩ!


tsipras-kammenos-234
Αφού πρώτα έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου του πολιτικού του… πατέρα (του μαθουσάλα Μητσοτάκη), ο… αριστεροδεξιοκεντρώος Πάνος Καμμένος έδωσε μετά συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, όπου προανήγγειλε στήριξη στη μελλοντική (αν και όταν…) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολύ σοβαρό χάος, όσον αφορά τα εθνικά θέματα. Δηλαδή, το θέμα της Θράκης και αυτά τα τρελά τα οποία έχουν πει διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ή το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας ή τα ελληνοτουρκικά. Είναι θέματα, που είναι χάος. Αλλά βλέπω ότι και σε αυτά τα σημεία ο κ. Τσίπρας έχει αρχίσει και μαζεύει τους διάφορους περίεργους τύπους οι οποίοι βγαίνουν και λένε. Βέβαια, υπάρχει ακόμα απόσταση. Με όλους είναι ανοικτό, από τη στιγμή που θα διώξουμε τα μνημόνια, τις δυνάμεις κατοχής και θα κάνουμε μια εθνική κυβέρνηση, η οποία θα είναι η εθνική πρόταση εξόδου από τη χώρα. Εάν έχουν καλυφθεί οι κόκκινες γραμμές, οι οποίες βάζουμε και στο θέμα των λαθρομεταναστών και στα εθνικά θέματα, αλλά και στην οικονομία».
Πως μεταφράζονται πρακτικά αυτά που είπε ο πρόεδρος Πάνος; Πως «έχουμε βεβαίως τις διαφορές μας, για τα μάτια του κόσμου, αλλά άμα είναι να πέσουμε στην… μαρμίτα της εξουσίας τις ξεχνάμε και… ορμάμε»! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο… αξιόπιστος πρόεδρος Πάνος. Μην ξεχνάμε το non paper που είχε εγχειρίσει στον Παπούλια, μετά τις εκλογές του Μαΐου, στο οποίο δήλωνε πως δέχεται να στηρίξει τη μνημονιακή συγκυβέρνηση που θα σχηματιζόταν, αν του έδιναν το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (τουτέστιν, το φιλέτο των εξοπλισμών…).
KAMMENOS29
Επιπλέον, στη συνέντευξή του, ο… σύντροφος Καμμένος επανήλθε στην πρότασή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για τη δημιουργία… Λαϊκού Μετώπου (στ’ άρματα, στ’ άρματα!), αναφέροντας τα εξής… κουλά:
«Ζήτησα συναντήσεις και ζήτησα να υπάρχει ένα μίνιμουμ κοινής πολιτικής απέναντι στην προστασία των κοινωνικών τάξεων, που αυτή τη στιγμή δέχονται επίθεση».
Σταματάμε εδώ γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Άλλωστε, αυτά… «είναι θέματα που είναι χάος, πολύ σοβαρό χάος», όπως λέει εις άπταιστον ελληνικήν και ο πρόεδρος Πάνος! Χαίρε… χάος αμέτρητον!                                                                                                        ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...