Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ "Θα έρχονται μέρα μεσημέρι να σας ληστεύουν"



«Οι κλέφτες θα λείψουν από τα βουνά, αλλά θα έρχονται μέρα μεσημέρι ντυμένοι και με ποδήματα να σας ληστεύουν…»
Ο μέγιστος Εθναπόστολος Κοσμας ο Αιτωλός με τις προρρήσεις μας προσφέρει μια εικόνα του σήμερα, από απόσταση 2,5 αιώνων!
Όντως δεν υπάρχουν πλέον ληστές στα βουνά, αλλάγια το ότι μας ληστεύουν μες στα σπίτια μας μέρα μεσημέρι, αρκεί κανείς να διαβάσει το αστυνομικο δελτίο μιας απλής και τυχαίας ημέρας.
Πολλοί εκνευρίζονται όταν παρουσιάζουμε του Άγιους της Ορθοδοξίας, καλύτερο θα είναι να δουν τι μπορούν να κερδίσουν από την πνευματική επαφή μαζί τους.
Όσο για την προσφορά του στο Έθνος, ας δει το αποστολικό του έργο στις τέσσερις περιοδείες του, όταν η συνείδηση του Γενους κινδύνευε να σβήσει. Ναι στον Αρχαιοελληνισμό, αλλά ναι και στην Ελληνορθοδοξία, και τα δύο μαζί είναι η πραγματική μας δύναμη, για αυτό και αλλότρια κέντρα τα πριονίζουν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Ποσο δίκιο είχε!
    Εμείς στην Τενεδο Κύριε Παπά το είδαμε αλλα και στην Ιμβρο μας οι άνθρωποι το ένιωσαν πολυ καλα.
    Σήμερα ζούμε στο σπιτι της μάνας μας Ελλάδας και βλέπουμε το ίδιο έργο σε επανάληψη.
    Λυπάμαι που υπάρχουν έλληνες που δεν ξέρουν την ιστορία μας και δεν μπορούν να δουν σε τι περιπέτειες μπαίνουν.
    Με αυτη την κατάσταση οι καλοι έλληνες και νοικοκυρεοι θα φύγουν απο την χώρα και όχι εκείνοι που ο κοινός νους θα ήθελε να διώξει.
    Καλο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δύσκολα χρόνια στο νησι η εκκλησία μας κράτησε έλληνες και όχι η πολιτεία που ήταν ανύπαρκτη τουλάχιστον απο την πλευρα της Ελλάδας. Η μεταπολίτευση έφερε στην Ελλάδα και τους τελευταίους γιατι μετα απο το 74 η αδιαφορία της πολιτείας ήταν ποιο έντονη.
    Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να χάσουμε, μπορούμε και να πεθάνουμε ήσυχοι απο μια σφαίρα Τούρκων πανω σε μια μάχη, ετσι πρεπει να πεθάνουν οι έλληνες που έκαναν τον αγώνα τους, για εσάς όμως εδω στην Ελλάδα φοβάμαι που έχετε τα παντα και δεν βλέπετε ότι σε λίγο δεν θα έχετε τίποτα να υπερασπιστούμε.
    Έχω πολλα να πω στους έλληνες αδελφούς μας αλλα κοιτώντας τους στα ματια, με ψηλα το κεφάλι.
    Σας ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...