Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ,


 ο οποίος κατέθεσε και την επίμαχη φωτό όπου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται μπροστά και δίπλα από την σημαία της ανεξάρτητης δυτικἠς Θράκης και ονομάτισε τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν Τούρκο βουλευτή και πράκτορα. "Εύχομαι στην Ελληνική Βουλή να μην ξαναϋπάρξει Τούρκος βουλευτής" είπε ο κ. Ηλιόπουλος και κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφία με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να φωτογραφίζεται με τη σημαία της αυτόνομης Θράκης.
Ο κ. Χατζηοσμάν "απολογήθηκε" λέγοντας ότι πριν από πέντε μήνες είχε επισκεφθεί την Προύσσα και εκεί υπήρχε η συγκεκριμένη σημαία. "Αυτό σημαίνει ότι είμαι πράκτορας;". 
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν ντροπή καλώντας τον βουλευτή να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τη φωτογραφία. Προσεκόμισαν μάλιστα δημοσίευμα του "βηματοδότη" σύμφωνα με το οποίο πρόσφατα σε διάδρομο της Βουλής ο κ.Χατζηοσμάν μιλούσε τουρκικά με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο.
Μάλιστα σε παρέμβαση του Συριζαίου πλέον, Κουρουπλή, υπερασπιζόμενος τον Αχμέτ, είπε πως : το ότι μίλησε τούρκικα αυτό δεν σημαίνει, πως είναι προδότης της Ελλάδος αφού έχει ορκιστεί στο σύνταγμα και έχει εθνική συνείδηση...Φυσικά ουδεμία ευθύνη φέρει, ισχυρίσθηκε, για τους αλυτρωτισμούς, τους οποίους φυσικά δεν είδε αυτός πουθενά,παρα μονάχα η Γρυσή Αυγή
Ο δε Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ, μπαίνοντας σφήνα στην διαμάχη αυτή θυμήθηκε την σημαία της 21ης Απριλίου την οποία προ μηνός είχε σηκώσει σε εκδἠλωση ο κ. Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "ξεφτυλισμένη" ...

Ο Πρόεδρος της βουλής δε έδωσε τον λόγο στον κ. Παππά ο οποίος βέβαια είπε όσα είχε να πεί έστω και εκτός μικροφώνου... Δεν ακούστηκαν στην τηλεόραση αλλά θα τα μάθουμε λίαν συντόμως ! 

πηγή
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...