Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ευθεία πρόκληση για τη Θράκη-η Χρυσή Αυγή ξεσκέπασε τα τουρκικά σχέδια


Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών, με μια ανακοίνωση της οποίας το ύφος παραπέμπει σε σουλτανική οδηγία προς την υποτελή της επαρχία, παρεμβαίνει ευθέως στα εσωτερικά της Ελλάδος, καταδικάζοντας την ψήφιση από το ελληνικό κοινοβούλιο της τροπολογίας για το διορισμό των ιμάμηδων!
Η ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας αναφέρει τα ακόλουθα: ''Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η τροπολογία που αποσκοπεί στην ενεργοποίηση του σχετικού νόμου, ο οποίος είχε ψηφιστεί το 2007, αλλά δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή ύστερα από αντιδράσεις της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, πέρασε δίχως να ληφθούν υπόψη οι απόψεις της μειονότητας''. Επιπλέον, τονίζεται ότι: ''τα σχετικά άρθρα της Συνθήκης της Λωζάννης περιλαμβάνουν τη διάταξη ότι η τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη θα διοικεί τα θρησκευτικά και εκπαιδευτικά της ιδρύματα. Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει θέσει υπό την προστασία του το δικαίωμα των ατόμων να κάνουν χρήση της θρησκευτικής ελευθερίας μέσω της λατρείας και της εκπαίδευσης. Επίσης, τα δεδομένα της ΕΕ και οι προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο κράτος περιέχουν την παροχή σε αλλοεθνείς πολίτες της δυνατότητας να απολαμβάνουν θρησκευτικής ελευθερίας''.
Δίχως περιστροφές και διπλωματικό τακτ, η τουρκική πλευρά καταστρατηγεί τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οποία αναφέρεται ξεκάθαρα σε ''μουσουλμανική'' και όχι ''τουρκική'' μειονότητα στη Δυτική Θράκη. Εντελώς αυθαίρετα επίσης, καλεί την Ελλάδα να σεβαστεί τις συνθήκες που διέπουν τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τις οποίες κάθε κράτος οφείλει να παρέχει θρησκευτική ελευθερία σε αλλοεθνείς πολίτες. Ουσιαστικά, η Τουρκία αποκαλύπτει ωμά τις επιδιώξεις της στη Δυτική Θράκη, χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος ''αλλοεθνείς''! Κι εκεί που το τουρκικό υπουργείο, ξεπερνά κάθε επιτρεπτό όριο ανοχής, είναι η θρασύτατη παραίνεση προς το ελληνικό κοινοβούλιο ''να ψηφίσει εκ νέου το σχετικό νόμο στο σύνολό του, ώστε να διορθωθεί το λάθος που έγινε''!
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του ενδοτισμού, η οποία κυριάρχησε στην ελληνική πλευρά από την Μεταπολίτευση και μετά. Όταν η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε σε κάθε τόνο την δουλοπρεπή και καταστροφική τακτική την οποία ακολουθούσαν οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες στη Θράκη, τόσο οι δυνάμεις της Δεξιάς, όσο και εκείνες της Αριστεράς, μας χαρακτήριζαν ''ακραίους'', ''κινδυνολόγους'' και ''υποκινητές της έντασης'', σε μια ευαίσθητη ακριτική περιοχή. Μπορεί κάποιοι ψευδοανθρωπιστές κοινοβουλευτικοί τσαρλατάνοι να έχουν επιλεκτικά κοντή μνήμη, όμως η Χρυσή Αυγή θυμάται πολύ καλά. Την εποχή λοιπόν που η Χρυσή Αυγή στηλίτευε την εγκατάλειψη της Θράκης  από το κράτος των Αθηνών και την παράνομη δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, η πολιτικοοικονομική κλίκα η οποία εξουσιάζει την Πατρίδα μας, προωθούσε μια ανεδαφική ''ελληνοτουρκική φιλία'', δημιουργούσε διακρατικές επιτροπές για την αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας και έκανε εξωτερική πολιτική με ζεϊμπέκικα και κουμπαριές!.. Το πνεύμα υποτέλειας του ελληνικού μεταπολιτευτικού κατεστημένου, ήταν αυτό που άνοιξε την πύλη της Θράκης στους βάρβαρους της Ασίας.
Η τουρκική αντίδραση βεβαίως, καταδεικνύει και ένα ακόμη γεγονός το οποίο αξίζει της ιδιαίτερης προσοχής μας. Μόλις προ τριών ημερών, η αποκάλυψη -εντός του κοινοβουλίου- από τη Χρυσή Αυγή του ρόλου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χατζηοσμάν, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τα υπόλοιπα κόμματα. Αντιδράσεις όχι για τη δράση του μουσουλμάνου βουλευτή η οποία υπονομεύει την ελληνικότητα της Θράκης, αλλά εις βάρος της Χρυσής Αυγής! Η ανακοίνωση λοιπόν, του τουρκικού υπουργείου των εξωτερικών, έρχεται να δικαιώσει τις φωνές των Ελλήνων Εθνικιστών και να ξεσκεπάσει την ανθελληνική δράση του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της Αριστεράς.
Εν κατακλείδι, καθίσταται ξεκάθαρο πως η παραμονή των κομμάτων της προδοσίας και της διαφθοράς στο τιμόνι της Πατρίδος, ζημιώνει τα μέγιστα, τόσο την Πατρίδα όσο και το Λαό μας. Η ανάγκη της οριστικής απομάκρυνσης εκείνων των κομμάτων που κατέστησαν την Ελλάδα χώρα υποτελή σε κάθε Νταβούτογλου, είναι επιτακτική και επιβεβλημένη! Κάθε μέρα που περνά υπό καθεστώς μεταπολιτευτικό, ο Ελληνισμός πλήττεται βαθύτατα και μη αναστρέψιμα.
Η Χρυσή Αυγή, θα αγωνιστεί με όλες τις της δυνάμεις, για τη διαφύλαξη της ελευθερίας του Λαού μας και για τη διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων. Για το μεταπολιτευτικό καθεστώς, δεν απομένει, παρά να ενημερώσει την ''σύμμαχο'' αντίπερα όχθη του Αιγαίου (στα πρότυπα της ελληνοαλβανικής συνεργασίας για τον περιορισμό της δράσης της Χρυσής Αυγής!) πως αγρίεψαν τα πράγματα: η Χρυσή Αυγή είναι πια εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...