Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

EU

Ψεύδονται, και επιβεβαιωνόμαστε με κάθε τρόπο καθημερινά. Η Ελλάδα μπορεί, και παρά τους νόμους που ψηφίζουν οι «πρόθυμοι», η Ελλάδα θα βγει από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό των δανειστών. Για τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής η Ευρώπη έχει νόημα και χρησιμότητα ως μια ένωση ανεξάρτητων οικονομικά συνεργαζόμενων κρατών. Κάθε άλλη επιλογή που επιφέρει καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, ή αποτελεί αφορμή για οκνηρία του λαού και απεμπόληση του δικαιώματός μας να κάνουμε κουμάντο στα του οίκου μας δεν μπορεί να γίνει δεκτή.
Δεν είναι μόνον η Ελλάδα που σταδιακά και επίπονα αμφισβητεί τις ολοένα αυξανόμενες δικαιοδοσίες της Ε.Ε. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας στις 13/1/2013, το 63% των Βρετανών, απαιτούν να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την παραμονή ή έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
 
Ο Συντηρητικός πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, αναμένεται να αναγγείλει στην πολυαναμενόμενη ομιλία του πιθανώς στις 22 Ιανουαρίου, επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής της Βρετανίας στην Ε.Ε. όπως δικαιούται σύμφωνα με τους όρους της Συνθήκης της Λισαβόνας μετά τις γενικές εκλογές του 2015 και δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Κάμερον, Χριστιανός, με εβραϊκή καταγωγή από τη μεριά του προπαππού του γερμανού χρηματιστή Εμίλ Λεβίτα, ενώ και η σύζυγός του έχει εβραϊκή καταγωγή από τη μεριά της προ-προγιαγιάς της, δέχεται πιέσεις και από την ομάδα «Καινούρια Αρχή» του κοινοβουλίου που ζητά να επιστρέψει στις βρετανικές αρχές η δικαιοδοσία 130 και πλέον εξουσιών που θεωρεί θεμελιώδεις για την διατήρηση της εθνικής δημοκρατικής κυριαρχίας, συμπεριλαμβανομένης της δικαιοσύνης και της αστυνόμευσης. Λένε χαρακτηριστικά, «Πριν από 40 χρόνια μας πούλησαν την ιδέα ως μιαν ένωση κοινής ευρωπαϊκής αγοράς, και στην πορεία εξελίχθηκε σε ένα υπερκράτος».
Πιέσεις δέχεται και από το Κόμμα της Ανεξαρτησίας του Νάιτζελ Φάρανζ που αναμένεται να τερματίσει δεύτερο στις Ευρωεκλογές του 2014 αφήνοντας στην τρίτη θέση τους Τόρις.

Το Αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πιθανή διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Ο δε πρέσβης της Γερμανίας στο Λονδίνο προειδοποίησε ότι εάν η Βρετανία προσπαθήσει να αναδιαπραγματευθεί θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί διαφορετικά δυναμιτίζει την ενιαία αγορά. Δεν υπάρχει όπως είπε επιλογή «μέσα ή έξω» αλλά η επιλογή είναι μεταξύ «έξω ή έξω».

Με άλλα λόγια οι προστάτες της δημοκρατίας στον κόσμο, αυτοί που κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα και τους Έλληνες , και όλους τους πολίτες του ευρωπαϊκού νότου που αποκαλούν υποτιμητικά “pigs”, δεν θέλουν να εκφράζεται η γνώμη του λαού ούτε στην Βρετανία, πατρίδα της σύγχρονης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. 
 
Οι αιτιάσεις βεβαίως περί δυναμιτίσεως της ενιαίας αγοράς δεν ευσταθούν αφού δεν τέθηκε ζήτημα δυναμιτισεως της Ένωσης όταν χώρες όπως η Βρετανία, η Δανία και η Σουηδία αποφάσισαν να απέχουν από τη ζώνη του ευρώ.
Επικεφαλής αυτών που συντάσσονται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται δύο εγνωσμένης φυλετικής ταυτότητος βουλευτές. Ο ένας είναι ο αρχηγός των Εργατικών Εντουαρντ Μίλιμπαντ, γιος πολωνοεβραίων μεταναστών, του οποίου ο πατέρας ήταν μάλιστα μαρξιστής καθηγητής Πανεπιστημίου, και ο άλλος, ο εσχάτως αναγορευθής σε λόρδο Πήτερ Μάντελσον πρώην υπουργός των Εργατικών και πρώην επίτροπος εμπορίου στην Ε.Ε., γιος του διευθυντή διαφημιστικού της εφημερίδος Jewish Chronicle, δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος, ο οποίος στα νιάτα του ήταν μέλος της βρετανικής Κομμουνιστικής Νεολαίας.

Αλλά και στην Ελληνική πραγματικότητα ανέλαβε εσχάτως να μας καθησυχάσει σχετικά με την υπαγωγή των δανειακών συνθηκών στο Αγγλικό Δίκαιο ένας παλαιός γνώριμος, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών του Σημίτη, μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και πολλών σχετικών ΜΚΟ και νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Χρήστος Ροζάκης-Ροζενστάιν. Στις δηλώσεις του επιχειρεί να μας πείσει ότι αποτελεί ένδειξη εθνικής κυριαρχίας και αποτέλεσμα της εθνικής βούλησης (!) η προσφυγή της Ελλάδος στο ΔΝΤ και θεωρεί τις απαιτήσεις επί της εθνικής μας κυριαρχίας «Λογικό αίτιο, αν λάβει κανείς υπόψη του τη ζηµία των δανειστών, όπως και, δυστυχώς, την αναξιοπιστία µας, ως σήµερα, στην εξυπηρέτηση του χρέους».

«Ξεχνούµε όµως ότι αυτές οι παρεµβατικές εκδηλώσεις είναι το αποτέλεσµα της κυρίαρχης, ακριβώς, βούλησής µας να ενταχθούµε σε δύο απαιτητικούς οργανισµούς, οι οποίοι, και µε τη συγκατάνευσή µας, επιτελούν ένα έργο βαθµιαίας οικουµενικής ή περιφερειακής ολοκλήρωσης. Συµµετοχή σε τέτοιους µηχανισµούς αποτελεί έκφραση της κυριαρχίας – όπως και οι παραχωρήσεις εθνικών αρµοδιοτήτων –, αφού το κράτος που αποφασίζει µια τέτοια διεθνή διαδροµή συνήθως προσµετρεί τα κέρδη και τις απώλειες, και ανάλογα πράττει».

Και μας καθησυχάζει ότι «σύµφωνα πάντοτε µε τον νόµο, εξαιρούνται από κατάσχεση πράγµατα εκτός συναλλαγής, όπως αρχαία µνηµεία και ακίνητα που χρονολογούνται ως το 1453».
Οι έλληνες δικαστές δεν εξανίστανται, δεν διαμαρτύρονται, σιωπούν μπροστά στην απαξίωση της ελληνικής δικαιοσύνης από τους τοκογλύφους. οι βουλευτές της τριμερούς πλειοψηφίας συγκατανεύουν.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε. Πιστεύουμε σε μιαν Ευρώπη των Εθνών και όχι την άμορφη Ευρώπη σκλάβα των τραπεζιτών. 
 
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...