Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ (KAI ΑΣ ΕΙΝΑΙ “ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ”!)



Καιρό είχε να εμφανιστεί στα κανάλια ο… απόστρατος πολιτικός, πρόεδρος σε ότι έχει απομείνει από το ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Εμφανίστηκε σήμερα στην κρατική ΝΕΤ και βεβαίωσε τους δημοσιογράφους Γ. Κουβαρά και Μ. Μιχελιδάκη, ότι όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου και οι κομμουνιστές δημοσιογράφοι των καθεστωτικών ΜΜΕ, τον… αναπολούν, τώρα που είδαν τα… χειρότερα (την Χρυσή Αυγή):

«Οι δημοσιογράφοι, κυρίως από την Αριστερά –στο παρελθόν- με αποκαλούσαν Ακροδεξιό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάποιες πολιτικές ή δημοσιογραφικές σκοπιμότητες. Αυτό μου ακύρωσε την πολιτική ευρωστία. Και τώρα μες στο Κοινοβούλιο, όλοι αναπολούν και λένε «Που είσαι Καρατζαφέρη…»

Πάντως, ο Γ. Καρατζαφέρης, που είναι παμπόνηρος πολιτικός και πιάνει τα μηνύματα (και τα… υπονοούμενα) της πολιτικής πιάτσας, προέβλεψε νέα μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής:

«Η Χ.Α επειδή έχει τις δικές της αιχμές, μαζεύει κόσμο. Από την άλλη, ο κ. Τσίπρας έχει στρογγυλοποιήσει το λόγο του και αυτό το εκλαμβάνω ως «υπνοστεντόν» της κοινής γνώμης. Πιστεύω ότι η Χ.Α θα ανέβει και άλλο σε ποσοστά -με ότι αυτό συνεπάγεται- λόγω της αυξανόμενης αγανάκτησης του κόσμου. Θεωρώ πολιτικό «κρετινισμό» τη δήλωση του κ. Βενιζέλου να θέσει εκτός νόμου την Χ.Α και τους 500.000 των πολιτών που την ψήφισαν. Και να γινόταν κάτι τέτοιο, οι βουλευτές της θα έφτιαχναν ένα άλλο κόμμα…»

(ΥΓ): Ο Γ. Καρατζαφέρης, που είναι εκτός νυμφώνος κλήθηκε στην κρατική τηλεόραση (την οποία πληρώνουν όλοι οι Έλληνες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ – ένα χαράτσι για το οποίο δε μιλάει κανείς!). Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος που εκπροσωπείται στη βουλή με την ψήφο του 7% των Ελλήνων στις τελευταίες εκλογές και που ήδη έχει διπλασιάσει το ποσοστό του (σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις), γιατί δεν έχει κληθεί ποτέ μετεκλογικά;

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ BLOG ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ… ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ” ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ…


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...