Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ



Με ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ για το παράρτημα της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ, ασχολήθηκε το μεγάλο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC του Καναδά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέλη της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικα δέματα με τα αναγκαία με αποδέκτες μόνον Έλληνες Χριστιανούς, πράγμα το οποίο βρίσκουν… ρατσιστικό οι… πολιτικώς ορθοί δημοσιογράφοι- ζηλωτές της παγκοσμιοποιημένης ισοπέδωσης των λαών:

«Βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουμε καθημερινά και στο γεγονός πως οι Έλληνες πεινούν, αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή να δούμε αν μπορούμε να τους βοηθήσουμε», δήλωσε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής στο Μόντρεαλ, Σπύρος Μακροζωνάρης.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ του καναλιού, στελέχη της σιωνιστικής οργάνωσης B’nai Brith συναντήθηκαν εσχάτως με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας του Μόντρεαλ, προκειμένου να συζητήσουν για την αντιμετώπιση της «ρατσιστικής και αντισημιτικής πολιτικής της Χρυσής Αυγής».

Για να υπάρχει τόση μανία κατά της Χρυσής Αυγής, στο εξωτερικό από τους σιωνιστές και στο εσωτερικό από τους υποτακτικούς τους, σημαίνει σίγουρα πως το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών βρίσκεται στο σωστό δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...