Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη...



"Αντισυνταγματικό κόμμα" η Χρυσή Αυγή - Σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα μας θέσει εκτός νόμου!
Ο πλέον αποτυχημένος πολιτικός αρχηγός, που προτού διαλύσει το κόμμα του, έπαιξε ενεργό ρόλο στη διάλυση της χώρας, ονειρεύεται την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Ανακάλυψε και έναν νεολογισμό, αποκαλώντας μας... "αντισυνταγματικό κόμμα". Τέτοιος όρος ασφαλώς και δεν υφίσταται και προφανώς έχει χάσει την μπάλα ο "έγκριτος συνταγματολόγος" του μνημονίου και των τοκογλύφων. Να κοιτάξει να μαζέψει τους πρασινοφρουρούς πρώην ψηφοφόρους του, όλους αυτούς τους αχάριστους, που αφού πρώτα τους έκανε μάγκες με διορισμούς και αρπαχτές εκατομμυρίων, τώρα οδεύουν μαζικά προς το μαντρί του Τσίπρα.

Για λόγους ψυχαγωγικούς αναπαράγουμε τη δήλωση Βενιζέλου: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό Κόμμα, που είναι η Χρυσή Αυγή, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό. Εδώ η δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με τον πυρήνα της. Γιατί είναι ανεκτική και γενναιόδωρη η δημοκρατία, αλλά πρέπει και να αμύνεται. Και όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό Κόμμα, πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό".

Σύμφωνα με το έγκυρο και αντικειμενικό MEGA, όταν ρωτήθηκαν για το ζήτημα συνεργάτες του Βενιζέλου, είπαν ότι επεξεργάζονται μία πρόταση νόμου για να χαρακτηριστεί παράνομη η Χρυσή Αυγή. Να βιαστούν οι ΠΑΣΟΚοι γιατί πολύ σύντομα τα ποσοστά τους θα είναι δεκαδικά, δεν θα έχουν ούτε βουλευτές, ούτε γραφεία, ούτε κομματόσκυλα-συνεργάτες να λένε τέτοιες ανοησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...