Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πολιτική Ομιλία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Καματερού - Αχαρνών


Πολιτική Ομιλία στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Καματερού - Αχαρνών
Την Πέμπτη το βράδυ 15 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την κα Ε.Ζαρούλια - Βουλευτή Β' Αθήνας, τον κ. Χ.Παππά - Βουλευτή Επικρατείας, την Α. Γεννατά, οικονομική σύμβουλο του Κινήματος και τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαο Γ.Μιχαλολιάκο, που δίνουν τις πιο μεγάλες τους μάχες, τόσο στην βουλή, όσο και στους δρόμους και τα γραφεία των Τ.Ο. σε μια δύσκολη προσπάθεια να μάθουν, όσοι περισσότεροι γίνεται την αλήθεια, αλλά και να μεταδώσουν τον πόθο τους για μια Ελλάδα Ελεύθερη και Εθνικιστική! Συντονιστής ήταν ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ν. Λεμοντζής.
Την αρχή των ομιλιών έκανε η Βουλευτής Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, συναγωνίστρια Ζαρούλια Ελένη, με θέμα: "Αποδόμηση του συκοφαντικού ισχυρισμού των ΜΜΕ περί "μονοθεματικής" Χρυσής Αυγής". Η Συναγωνίστρια με στοιχεία και αποδείξεις πολλά παλαιότερα φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος παρουσίασε στα μέλη και τους φίλους πως η Χρυσή Αυγή είχε, έχει και θα έχει θέση για όλα τα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας και αυτό είναι που "τρελαίνει" το σύστημα που ψάχνει να βρεί τρόπους αντίδρασης.
Αναλυτικά, αναφέρθηκε στο τι έλεγε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το 1992 για την Σερβία, το 1993 για το Μακεδονικό, το 1996 για τα Ίμια, και σε πολλά ακόμη... Τότε και τώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέγραφε πάντα την ορθή άποψη των Ελλήνων Εθνικιστών. Κατέγραφε πάντα την αλήθεια. Κλείνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια Ε.Ζαρούλια είπε: "Θέλω να σας δώσω την διαβεβαίωση πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παλέψει με όσα μέσα διαθέτει, με την εφημερίδα της, με τους εκπροσώπους της στην Βουλή, στο πεζοδρόμιο, παντού, μέχρις ότου η χώρα μας να βγει από την θανάσιμη "αγκαλιά" των τραπεζιτών και των ανθελλήνων και γίνει ξανά μια Ελλάδα Ελεύθερη... Σε όλον αυτόν τον αγώνα δεν θα πάψουμε ποτέ να σας λέμε την αλήθεια."
Η συναγωνίστρια Α. Γεννατά, οικονομική σύμβουλος του Κινήματος, έδωσε με ακρίβεια τις συνέπειες που θα επακολουθήσουν μετά και την ψήφιση και του 3ου Μνημονίου από τους ανθέλληνες "Έλληνες Βουλευτές", που ψήφισαν όπως ψήφισαν με όπλο την Δημ(ι)οκρατία τους και τους 153 Βουλευτές, για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τα δικά τους και των εργοδοτών τους αδιαφορώντας εντελώς για τον Έλληνα Πολίτη.
Η πλήρης ανάλυση των μέτρων συνοψίζεται σε 3 φράσεις. "Καταργήσεις, μειώσεις, εξαθλίωση"...
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Επικρατείας συναγωνιστής Χ. Παππάς, ο οποίος εξήρε την έμπρακτη προσφορά της συναγωνίστριας Ε. Ζαρούλια στο Κίνημα, που αγωνίζεται από το 1986 στο πλευρό των συναγωνιστών της σαν "λέαινα" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο συναγωνιστής Παππάς αναφέρθηκε και στο ακτιβιστικό έργο που παράγει η Τ.Ο. με το ΚΟΙΝΟΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και την συσπείρωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Χαρακτηριστικά ανέφερε το παράδειγμα συναγωνιστή που λιποθύμισε από ασιτία, όταν ο ίδιος δούλευε ακούραστα στις διανομές τροφίμων προς Συνέλληνες. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ πρόσθεσε.
Ο συναγωνιστής συνέχισε την πολιτική του ομιλία λέγοντας: "Η Αγγελική Γεννατά περιέγραψε ένα ζοφερό μέλλον. Το οποίο ειναι αλήθεια. Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας της, έδωσε πολυ σωστά τον ορισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του οράματος και της πάλης. Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που οι ψηφοφόροι της ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση "απλοί οπαδοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"... Δεν είμαστε ένα κόμμα "αντίδρασης" και καταγγελίας.. Δεν απευθυνόμαστε σε "οργισμένους" και "αγανακτισμένους". Θέλουμε τους αγωνιστές πατριώτες ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ. Θέλουμε αυτοί που θα μας ψηφίσουν, να λένε δυνατά πως ειναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί αν υπάρχει περίπτωση αυτός ο τόπος να έχει μέλλον, είναι με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".
Επόμενος και τελευταίος ομιλητής ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Ανέφερε τις διαπιστώσεις που έχει κάνει για το "Ελληνικό Κοινοβούλιο". Για την αρρυθμία του στην παραγωγική του λειτουργία. Για την θλίψη και την οργή των Ελλήνων Εθνικιστών Βουλευτών που βλέπουν τους υπόλοιπους εκεί μέσα, να σκέφτονται και να λειτουργούν ΟΧΙ με γνώμονα την Ελλάδα και τον Έλληνα ΑΛΛΑ με την μικροπολιτική τους αντίληψη ή τα συμφέροντα των ξένων. Μίλησε για την "ελευθερία του τύπου" που έχει καταντήσει σαν την "ελευθερία του τόπου". ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ...
Μίλησε για τον αποκλεισμό του λόγου μας από τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς αλλά και την φίμωση των Ελλήνων Εθνικιστών που εμπιστεύονται τα social media και ειδικότερα το "Facebook" όπου αποκάλυψε πως για την ηλεκτρονική επίθεση που δέχθηκε ο Εθνικιστικός χώρος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι ΜΟΝΟ ο Α.Σαμαράς και οι σύμβουλοί του. Ο Αρχηγός "ευχαρίστησε" το ΒΗΜΑ για την δημοσκόπηση που έκανε, γιατί στο ερώτημα "τι εμπιστοσύνη έχετε στα ΜΜΕ" το 97.7% απάντησαν "ΚΑΜΙΑ". "Τους ευχαριστούμε λοιπόν που μας βρίζουν. Μας δείχνουν πως είμαστε στον σωστό δρόμο." Κλείνοντας ο Αρχηγός αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία, είπε τα εξής:
"Κάποτε είμαστε πολύ λίγοι, τώρα είμαστε πάρα πολλοί. Πρέπει όμως ΟΛΟΙ να μάθουμε να παλεύουμε με την ίδια πίστη που πάλευαν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί οι λίγοι. Γιατί εμείς ΔΕΝ θα γίνουμε σαν τους άλλους. ΌΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ζητάμε λοιπόν από όλους σας, να δώσουμε ΜΑΖΙ τις μάχες του Ελληνισμού, με τέτοια ένταση, ώστε σύντομα, άνθρωποι απο την σημερινή "κοινωνία της διαφθοράς" να αναγεννήσουμε την Νέα Κοινωνία. Την κοινωνία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Γιατί στα Λιόσια, στο Πέραμα, παντού όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, εκεί βρίσκεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  Εύχομαι σύντομα να δούμε την Πατρίδα μας Ελεύθερη και μακάρι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ!"
Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού
Πλ. Μητροπόλεως

Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 - 21:00
Τηλ. 6971 591201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...