Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ανάχωμα στην αθεϊστική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. το πόνημα του Σεβασμιωτάτου Σεραφείμ


Σχόλιο του βουλευτή Λαρίσης της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για το σύγγραμμα του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ.
"Προσφάτως είχα την τύχη να μελετήσω το μοναδικό σύγγραμμα του Μητροπολίτου Πειραιώς και Νήσων, κ.κ. Σεραφείμ, που φέρει τον τίτλο "Κόσμος- Εξέλιξις ή δημιουργία". Μέσω του παρόντος, θα επιχειρήσω μία σύντομη παρουσίαση του πονήματος, το οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σεβασμιώτατος, αποτελεί απόρροια τεσσαρακονταετούς προσπάθειας συλλογής πληροφοριών και θεολογικών γνώσεων. Το θέμα με το οποίο ο Άξιος του Σχήματος Επίσκοπος Πειραιώς ασχολείται στο εν λόγω σύγγραμμα, δεν είναι άλλο από το αρχέγονο ερώτημα περί της Δημιουργίας του Σύμπαντος Κόσμου. Μακρυά από στενούς δογματισμούς και με σταδιακές αποδείξεις των όσων η Ελληνορθόδοξος Πίστις υπαγορεύει, ο αναγνώστης διεξερχόμενος το κάθε κεφάλαιο, καθίσταται στην κυριολεξία κάτοχος γνώσεων και επιχειρημάτων, τα οποία σίγουρα ο εκάστοτε θεολόγος του μέλλοντος θα τοποθετήσει ως "βέλη" στη φαρέτρα του. Χωρίς η επιστήμη να υποτιμάται στον παραμικρό βαθμό -εξ΄ άλλου ο Σεβασμιώτατος φημίζεται για την Ταπεινότητα που επιδεικνύει- παρακολουθούμε σελίδα τη σελίδα μία προσέγγιση ενός θέματος πραγματικού πεδίου διενέξεων εκατονταετιών, τόσο διαφορετική και πρωτότυπη, που ακόμη και οι πλέον "επιφυλακτικοί" θα μπορούσαν να συμφωνήσουν μαζί της.
Πρόκειται για ένα βιβλίο αληθινό ανάχωμα στην αθειστική και μηδενιστική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε. και στον ευτελισμό των ηθών που παρατηρείται στις μέρες μας. Δυστυχώς για την Πατρίδα και το Έθνος σπανίζουν οι Ιεράρχες που δίνουν μάχες με το κατεστημένο και τα σκοτεινά κέντρα λήψεως αποφάσεων, με αποτέλεσμα οι εντολοδόχοι των διεθνών αρπακτικών να δρουν ανενόχλητοι εις βάρος του ελληνικού λαού. Εύχομαι στον κοσμαγάπητο και Άξιο Μητροπολίτη Πειραιώς υγεία και μακροημέρευση, ώστε να μπορεί να οδηγεί το Ποίμνιο του μεγάλου λιμένος βάσει των επιταγών του Κυρίου.
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Λαρίσης
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...