Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Με αποφασιστικότητα και παλμό πλήθος συναγωνιστών της Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχαν στα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.




Στον Αγιασμό ήσαν παρόντες οι συναγωνιστές βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Νικόλαος Μίχος, Μιχάλης Αρβανίτης, Ευστάθιος  Μπούκουρας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς.





Οι συναγωνιστές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος, Αρβανίτης, Μπούκουρας, Μπαρμπαρούσης και Παππάς έγιναν ενθουσιωδώς δεκτοί από τους παρευρισκόμενους , ενώ σε δηλώσεις και τις ομιλίες που ακολούθησαν απεύθυναν κάλεσμα μαζικής στήριξης του Συνδέσμου, ευχαριστώντας παράλληλα για την συμμετοχή των Αιτωλοακαρνάνων στην εκδήλωση που ήταν πολυπληθής.
Στις ομιλίες τους οι συναγωνιστές  μίλησαν για τα δεινά που φέρνει στη χώρα μας η τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας, για το μύθο του Πολυτεχνείου, την παραχάραξη της ιστορίας, την «προσπάθεια συρρίκνωσης του ελληνισμού και την λαθρομετανάστευση και καταφέρθηκαν εναντίον της πολιτικής των μνημονίων και του Μεσοπρόθεσμου. 






Στην ομιλία του ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης έκανε εκτενή ιστορική αναφορά στο Μεσολόγγι, ενώ λίγο νωρίτερα ο Κώστας Μπαρμπαρούσης απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση παρακολούθησης της δίκης του. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Ρήγας χαρακτήρισε την κυβέρνηση   ως «αδελφάτο» εννοώντας τους άρρηκτους δεσμούς συνεργασίας μεταξύ των τριών κομμάτων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίσθηκε ως το «νέο ΠΑΣΟΚ».
Αμέσως μετά, η ομάδα των βουλευτών κατευθύνθηκε στο Αιτωλικό, ενώ ακολούθησε  περιοδεία σε χωριά της Παραχελωϊτιδας.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις ομιλίες των συναγωνιστών.




Αργά το απόγευμα της Κυριακής, στο Αγρίνιο, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που συμμετείχαν σε προγραμματισμένη συγκέντρωση, κινήθηκαν προς τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το χώρο επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν διατεθεί σε μέτρα τάξης, με ρίψη αντικειμένων και εμπρηστικών μηχανισμών (μολότοφ).
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απέτρεψαν με περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ στη συνέχεια κινούμενοι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης προκάλεσαν μικροφθορές σε υαλοπίνακα και Α.Τ.Μ. δυο τραπεζικών υποκαταστημάτων .
Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε πλήρως μετά από επεμβάσεις των αστυνομικών δυνάμεων, που επιτηρούσαν διαρκώς τα άτομα .
Προσήχθησαν 22 άτομα από τα οποία συνελήφθησαν δυο ημεδαποί (34χρονος και 26χρονος), οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Οι συναγωνιστές της Αιτωλοακαρνανίας θα έχουν την στήριξη όλων μας ώστε η σπίθα που άναψε η Χρυσή Αυγή το 1980 και θέριεψε στις εκλογές του Μαίου και του ιουνίου 2012, να απλωθεί σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό και να φέρει την αναγέννηση της Ελλάδας, την πρόοδο του λαού μας και την τιμωρία αυτών που καταδίκασαν το λαό και την πατρίδα μας στον αφανισμό και την εξόντωση.

Ολοι μαζί με τη Χρυσή Αυγή για το Λαό και την Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...