Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συμβαίνει τώρα: Ματαιώθηκε η παράσταση-Αποχώρησαν οι αριστεροί υπερασπιστές των βλάσφημων!

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 - 00:04


Επαίσχυντη στάση διατηρεί για ακόμα μια φορά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Προ - Πο, η οποία έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να επιτεθούν και να διαλύσουν με χρήση γκλοπ και χημικών τους εκατοντάδες Έλληνες που διαμαρτύρονται για το βλάσφημο έργο "Corpus Christi" του αλβανού δημιουργού. Χρήση χημικών έγινε από την αστυνομία έξω από το θέατρο "Χυτήριο" στην Ιερά Οδό στο Γκάζι.








Ανάμεσά τους ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος και Νίκος Κούζηλος. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος καταχειροκροτήθηκε, όταν κατέβασε τα διαφημιστικά από το εμετικό θεατρικό έργο που παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό και τους 12 Απόστολους ως ομοφυλόφιλους.




Είναι χαρακτηριστικό πως οι οι άνδρες των ΜΑΤ φαίνονταν να τα είχαν χαμένα, μην έχοντας ακόμα συνειδητοποιήσει τι απαράδεκτες εντολές ακολουθούν! Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν ακόμα διάσπαρτοι στο γύρω χώρο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει κάθε πρόσβαση στο θέατρο. Οι συναγωνιστές παραμένουν μέχρι και τώρα έξω από την είσοδο του θεάτρου και δεν θα επιτρέψουν να παιχτεί αυτό το βλάσφημο έμεσμα.





Στο χώρο του θεάτρου πρόστρεξαν για... συμπαράσταση στην βλασφημία οι (ποιοι άλλοι;) Πέτρος Τατσόπουλος, Μαρία Ρεπούση, Νίκος Μπίστης και η Κούρτοβικ. Πριν λίγο αποχώρησαν πανηγυρικά οι "ηθοποιοί" και οι αριστεροί υπερασπιστές τους, ενώ οι Συναγωνιστές παραμένουν στην θέση τους και κατάφεραν να μην παιχτεί τελικά μια παράσταση που ξεφτιλίζει τα Θεία.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...