Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ

«Πουλάω όσες κούτες βιβλίων θέλω και είναι δικός μου λογαριασμός. Κακώς θίξατε το θέμα και δείχνει έλλειψη αγωγής», τόνισε πριν από λίγο ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης είχε πει πως ο «κ. Γεωργιάδης έχει μπερδέψει τις βούρτσες με τις κούτες των εκπτωτικού πακέτου βιβλίων.
«Αντιλαμβάνεστε πόσο άκομψο θα ήταν σε μία ιδεολογική και πολιτική συζήτηση να ανέφερε ο ένας το επάγγελμα του άλλου. Να πω εγώ πχ για τους πωλητές στρωμάτων», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.
«Εγώ αναφέρθηκα σε ένα βιβλίο που έχει εκδώσει η Χρυσή Αυγή με τίτλο ο ‘εθνικοσοσιαλισμός είναι κίνημα της αριστεράς’ και σας κάλεσα να τοποθετηθείτε και να κάνουμε μία ιδεολογική συζήτηση», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, απευθυνόμενος και στον βουλευτή του ΚΚΕ, Σπύρο Χαλβατζή.
«Εσείς που δηλώνετε εθνικοσοσιαλιστές να μας πείτε τι πραγματικά είστε και σε ποιο σημείο της αίθουσας θα έπρεπε να κάθεστε», πρόσθεσε.

«Δεν θα ανοίξω βεντέτα μαζί σας γιατί δεν θέλω να σας κάνω περαιτέρω διαφήμιση», απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

«κ. Γεωργιάδη εσείς που πουλάτε βιβλία να τα διαβάζετε κιόλας», τόνισε ο κ. Παππάς και επικαλέστηκε το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ασκητική» : «Το βιβλίο λέει σε κάποιο σημείο ότι τον αντίπαλό σου πρέπει να τον διαλέγεις, πρέπει να είναι ανώτερος από εσένα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας».

Και πρόσθεσε: «Δεν θα μας τοποθετήσετε εσείς σε όποια πλευρά θέλετε του κοινοβουλίου. Θα μπορούσαμε να καθόμαστε σε όποιο σημείο θέλουμε. Είμαστε πέρα της αριστεράς και της δεξιάς».
Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς χαρακτήρισε την παράταξη της δεξιάς «χαζοχαρούμενη» : «Ο κύκλος της χαζοχαρούμενης δεξιάς έχει κλείσει στην Ελλάδα. Τελείωσατε κ. Γεωργιάδη» Αυτή η φράση του προκάλεσε και την παρέμβαση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη που προεδρεύει της συνεδρίασης ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει ποια παράταξη εννοεί. «Υπάρχει μία ενδοτική παράταξη…», απάντησε ο κ. Παππάς. «Επειδή δεν υπάρχει καμία χαζοχαρούμενη παράταξη εδώ, παρακαλώ να διαγραφεί η λέξη από τα πρακτικά», υπογράμμισε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...