Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Τιμή σε Εκείνους που έδωσαν Ελληνικό χρώμα στην Αιωνιότητα



Χιλιάδες εθνικιστών συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα στο Άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες για να τιμήσουν τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς που έδωσαν εκείνες τις καλοκαιρινές ημέρες του 480 π.Χ. έδωσαν τον υπέρτατο αγώνα ενάντια στις ασιατικές ορδές του Ξέρξη. Έναν αγώνα που ξέραν εκ των προτέρων ότι θα είναι μέχρι θανάτου, δεδομένων των αναλογιών των δύο στρατευμάτων, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο μεγαλείο στον αγώνα τους.
Το παρελθόν είναι η απαραίτητη πυξίδα για το Μέλλον, αφού ο κάθε Λαός οφείλει να γνωρίζει και να εμπνέεται από τα παραδείγματα του παρελθόντος, πόσο μάλλον ο Ελληνικός Λαός που κατέχει τόσο ένδοξους προγόνους. Την ιστορική αναδρομή προς τους παρόντες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες ανέλαβαν ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, και ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας,Σωτήριος Δεβελέκος, που μετέφεραν το μήνυμα των Θερμοπυλών και του ανυπέρβλητου αγώνα των Ελλήνων πολεμιστών στο σήμερα. Ένα μήνυμα που προστάζει τους Έλληνες σήμερα να δώσουν τον υπερ πάντων αγώνα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που επιτίθεται στην Ελλάδα σήμερα με το μνημόνιο και την λαθρομετανάστευση.

Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε, εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, ο ΣυναγωνιστήςΗλίας Κασιδιάρης, που έθεσε το ζήτημα στην σημερινή βάση, μιλώντας για τον σημερινό αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στους «διεθνείς» εντολείς της παγκοσμιοποίησης και τους εγχώριους υπηρέτες τους. Εστίασε δε σε ζητήματα τακτικής και στρατηγικής του Κινήματος ενάντια σε αυτούς που επιβουλεύονται την Ελλάδα.
Τελευταίος έλαβε τον λόγο ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, που τόνισε τον τριαντακονταετή Αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια στο σκότος που από τότε φαινόταν πάνω από την Ελλάδα. Έναν Αγώνα που σήμερα έχει περάσει σε νέα επίπεδα, αλλά που η Φύση του και ο Σκοπός του δεν αλλάζει ποτέ. Έναν Αγώνα που συνεχίζει να είναι Εναντίον Όλων και του οποίου τις γραμμές πλέον πυκνώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων.



 Η μυσταγωγία της Τελετής Τιμής στους Μαχητές των Θερμοπυλών έληξε με την ετήσια ανανέωση του Όρκου των Πολεμιστών της Χρυσής Αυγής απέναντι στις ψυχές των νεκρών Ηρώων αυτού του Έθνους. Έναν όρκο να φυλάμε Θερμοπύλες έναντι των εχθρών του Έθνους. Οι δάδες ανάψαν, ο Αγώνας συνεχίζεται!



1 σχόλιο:

  1. τιμη και δοξα στους αθανατους που δοξασανε το εθνος κρεμαλα στους προδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...