Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Συνέντευξη σε Ισπανικό ΜΜΕ



Συνέντευξη παραχώρησε σε Ισπανικό ΜΜΕ ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
Σας παραθέτουμε τα σημαντικότερα της στοιχεία, ζητώντας συγγνώμη για την κακή ποιότητα ήχου των βίντεο.

"Ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικράτειας Χρήστος Παππάς, εξηγεί πως όλες οι κοινωνικές δράσεις, που γίνονται σε αυτήν την Τ.Ο. αλλά και σε όλες τις Τ.Ο. της χώρας  δεν γίνονται από την Χρυσή Αυγή έναντι κάποιων εκλογικών ωφελημάτων από τους πολίτες. (Εξάλλου οι εκλογές τελείωσαν). Επίσης εξηγεί την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και πως αυτές οι πρωτοβουλίες είναι βασικό στοιχείο της Ιδεολογίας μας που είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός."



"Ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικράτειας Χρήστος Παππάς, εξηγεί πως τα χρήματα του εκλογικού επιδόματος των εκλογών επέστρεψαν κι ακόμη γίνονται δράσεις χρηματοδοτημένες από αυτά τα χρήματα, μέσω κοινωνικών δράσεων στους Έλληνες Πολίτες. Εμείς στις εκλογές, δεν χρειαστήκαμε χρήματα για τις ανάγκες μας γιατί δουλέψαμε ΟΛΟΙ εθελοντικά και ότι χρειαστήκαμε το πληρώσαμε με χρήματα δικά μας και των μελών μας."




"Ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικράτειας Χρήστος Παππάς, εξηγεί πως δεν ρωτήθηκαν ΠΟΤΕ οι Έλληνες αν ήθελαν στην χώρα τους όλο αυτό που έχει συμβεί με τους λαθρομετανάστες. Πόσο Δημοκρατικό είναι αυτό;"




"Ο συναγωνιστής και βουλευτής Επικράτειας Χρήστος Παππάς, εξηγεί πως αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πάρουμε "τα ηνία" της Χώρας μας το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε θα είναι η καταγγελία του Μνημονίου. Δεν λέμε έξω από την Ευρώπη! Η Ευρώπη είναι μια ιδέα που στηρίζεται, όπως και όλος ο Δυτικός κόσμος στις ιδέες και τις αρχές του Ελληνικού Πολιτισμού. Δεν νοείται Ευρώπη χωρίς Ελλάδα και Ελλάδα χωρίς Ευρώπη. Είμαστε λοιπόν υπέρ της συνεργασίας, υπέρ της Ευρώπης των πατρίδων, αλλά όχι των τοκογλύφων τραπεζιτών της!"



Ζητούμε συγγνώμη για τον ήχο. Υπήρχαν και άλλα σημαντικά θέμα που αναφέρθηκε ο συναγωνιστής και που είναι άξια λόγου, όπως π.χ. ποια είναι, μεταξύ άλλων, η ειδοποιός διαφορά μεταξύ της θέσης  των Κομουνιστών και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τους ξένους που εργάζονται, με όποιο καθεστώς και αν εργάζονται, στην χώρα μας.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ανέφερε πως: "Ενώ οι Κομουνιστές λένε πως "οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα", εμείς λέμε πως οι εργάτες, όπως έχουν ονοματεπώνυμο, έτσι έχουν και πατρίδα. Και στην Ελλάδα, για κάθε ξένο που εργάζεται στην χώρα αντιστοιχεί ένας Έλληνας  ΆΝΕΡΓΟΣ..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...