Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Διπλή Κοινωνική δράση της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων



Βαρύ το πρόγραμμα της Κυριακής για τα μέλη και τα στελέχη της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων, με δύο δράσεις διανομής τροφίμων, μια το πρωί και μια το απόγευμα.
Τίποτε όμως δεν είναι προτιμότερο από αυτό που έχουν επιλέξει και κάνουν και με τίποτε δεν θα το άλλαζαν από το να μπορούν να δίνουν όλο τους το είναι για τους Έλληνες...

Σε διπλή δράση διανομής τροφίμων, ενεπλάκη η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων την Κυριακή 29/07.
Η πρώτη στις 10.30 πμ στον Άγιο Ελευθέριο με την παρουσία του μέλους της Κ.Ε. του Κινήματος, ΝΩΝΤΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗ και η επόμενη στο Κατάστημα Κονωνικής Αλληλεγγγύης της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων στις 7.30 μμ υπό την παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπρόσωπου και Βουλευτή Επικρατείας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, ο ποίος μίλησε για λίγο στους Έλληνες που χρειάζονταν την βοήθειά μας εμψυχώνοντας τους και δίνοντας τους την πίστη πως πάντα θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες που δοκιμάζονται από χαράτσια, φόρους και αποφάσεις της αντιλαϊκής και ανθελληνικής κυβέρνησης που κυβερνά τον τόπο.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι ζητιανιά. Είναι πράξη αλληλεγγύης. Κι εσείς το ίδιο θα κάνατε αν κάποιος από εμάς είχε πρόβλημα και ήθελε την βοήθειά σας. Ότι συμβαίνει είναι ανεξάρτητο από εκλογές. Οι εκλογές τελείωσαν, οι ανάγκες όμως των πολιτών παραμένουν και ουδείς ασχολείται. Καλείται λοιπόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λόγω του ότι η αλληλεγγύη στους Έλληνες είναι βασικό στοιχείο της Ιδεολογίας μας, να σταθεί όρθια εδώ και όπου αλλού υπάρξουν αδικίες και χρειάζεται να παρέμβει." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...