Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

Διαβάστε τα παρακάτω αποσπάσματα από το βιβλίο του βουλευτή της Χ.Α. Χρήστου Η. Παππά :
“ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ”
" Λόγοι και συνεντεύξεις στην Μάχη για Πίστη - Πατρίδα - Ελευθερία ”
(εκδόσεις Χ.Α.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Μεσογείων 131, Αθήνα)

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ;

30 Μαρτίου 2013
“Παραδίδετε τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος στους ξένους”
Στην επίκαιρη ερώτησή του ο συναγωνιστής Χρ.Παππάς έθεσε το θέμα της αξιοποίησης του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας.
Επεσήμανε ότι ο Ελληνισμός δέχεται μια ολομέτωπη επίθεση καθώς η Κύπρος εξαναγκάστηκε με τον πιο ωμό τρόπο να γονατίσει υποκύπτοντας στους εκβιασμούς των δανειστών της. Η χώρα μας περιέρχεται με ταχύτατους ρυθμούς σε απόλυτη διπλωματική απομόνωση. Εκτός αυτού, είχαμε και τη διάψευση του δόγματος του Πρωθυπουργού, περί Ευρωπαϊκής ΑΟΖ. Με το ψήφισμα για τον Ενεργειακό Χάρτη Πορείας για το 2050, η Ε.Ε.  δηλώνει απερίφραστα ότι “νίπτει τας χείρας της” για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.
Τέλος τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι τυφλωμένη από  τον μικροπολιτικό εγωισμό και μετατρέπεται ηθελημένα ή αθέλητα σε 5η φάλαγγα που δορυφοροποιεί την Ελλάδα στον νεοθωμανικό άξονα. Ο Ελληνισμός Κύπρου και Ελλάδος χρειάζεται μιαν ενιαία Εθνική ηγεσία για να αντισταθεί στην επέλαση των τοκογλύφων.

9 Απριλίου 2013
“Ας γνωρίζουν οι πράκτορες του συστήματος πως ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει αμείλικτος και πως οι ένοχοι θα πληρώσουν.
Δεν θα τους σώσει καμία τροπολογία, καμιά ασυλία. Θα ξεβρομίσει ο τόπος. Οι μελλοντικές εξεταστικές επιτροπές θα είναι επιτροπές ουσίας που θα καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου, την κόπρο της Μεταπολίτευσης. Οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τη Χρυσή Αυγή και να ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσουμε αλλά θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μαζί με το λαό, για τα δίκαια της Ελλάδος και των Ελλήνων.     ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.....

Το βιβλίο “ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ” σαν φάρος που φωτίζει τη νύχτα, ρίχνει άπλετο φως στη σκευωρία των διώξεων της Χ.Α. αποκαλύπτοντας τι πραγματικά ενόχλησε το πολιτικό κατεστημένο. Το απόσπασμα εδώ, το παρουσιάζουμε με πολύ μεγάλο σεβασμό στον συγγραφέα και στις εκδόσεις της Χ.Α με μόνο στόχο, την επικοινωνία του καθαρού Εθνικού λόγου του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...