Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

«Ο Πρωθυπουργός έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του λαού» απο το βιβλίο : "ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ’’

Με αφορμή την τελετή των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο ο κ. Χρήστος Παππάς βουλευτής Επικρατείας & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας και στον δημοσιογράφο Β. Πανόπουλο.

Στην συνέντευξη αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, τονίζοντας πως «είναι ένας πολιτικός Πινόκιο… μιας διαλυμένης πια παράταξης». Επίσης αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά και «στη μέθοδο πλουτισμού των –ημετέρων- με τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων. Τέλος μιλά για τους λαθρομετανάστες αλλά και για τις φυλετικές διακρίσεις με αφορμή και την υπόθεση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής  κ. Μπαρμπαρούση. Να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν εκτός από τον Χ. Παππά, ο βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Εύβοιας κ. Ν. Μίχος,  ο βουλευτής Αιτ/νίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχαήλ Αρβανίτης και άλλοι. Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα δίπλα ακριβώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης: 

Το φαινόμενο της εντυπωσιακής ανόδου του κόμματος σας, έχει συζητηθεί όχι μόνο από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης άλλα και από αυτά του εξωτερικού, με πρόσφατο παράδειγμα το πρακτορείο Reuters, το οποίο ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή έχει σχεδόν διπλασιάσει τη δύναμή της μέσα σε λίγους μόλις μήνες. Εσείς πού πιστεύετε ότι οφείλεται η συγκεκριμένη άνοδος;

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις τις οποίες υποστηρίζει εδώ και χρόνια. Οι θέσεις μας θεωρούνταν τότε από πολλούς ακραίες. Όταν λέγαμε για παράδειγμα ότι με τους λαθρομετανάστες θα φτάσουμε να είμαστε ξένοι στη χώρα μας, είχαμε δίκιο. Αλλά τότε αυτό σε κάποιους έμοιαζε μακρινό. Τώρα τα βλέπουν ολοένα και περισσότεροι. Βλέπουν πόσο δίκιο είχαμε και πόσο σωστές είναι οι θέσεις μας. Και το δείχνουν έμπρακτα. Φυσικά δεν είναι μόνο η οργή προς τους πολιτικούς και την πολιτική που έφθασαν την Πατρίδα μας σε αυτό το σημείο. Κάθε μέρα και περισσότεροι Έλληνες αγκαλιάζουν το κίνημά μας υιοθετώντας το πρόγραμμά μας και την Ιδέα του Εθνικισμού. Ο κόσμος τώρα πια στέκεται πέρα και πάνω από τις εκλογές λέγοντας με αποφασιστικότητα «Είμαι Χρυσή Αυγή». Απόδειξη αυτών που λέω είναι η μαζική προσέλευση κόσμου στις τοπικές οργανώσεις που ανοίγουν η μια μετά την άλλη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τρανό παράδειγμα αυτό που γίνεται τώρα. Βρισκόμαστε στα εγκαίνια μια νέας Τοπικής, της Τοπικής Αγρινίου. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν με βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή θα είναι σύντομα κυβέρνηση. Είστε έτοιμοι για αυτό το ενδεχόμενο; Και αν, ας υποθέσουμε, γίνεστε, τι διαφορετικό θα κάνετε σε σχέση με την σημερινή κυβέρνηση; 

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε στο λαό μας τη μοναδική εναλλακτική λύση που υπάρχει και η οποία μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα. Μια κυβέρνηση Εθνική, με σκοπό την σωτηρία της Πατρίδας και την ανόρθωση του λαού μας. Βασικός μας στόχος είναι μία Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες. Επιστροφή στην εθνική παραγωγή, επιλογή συμμαχιών σε διεθνές επίπεδο με γνώμονα μόνο το εθνικό συμφέρον , μία εκ βάθρων αλλαγή και αναδιοργάνωση της Ελλάδας. Χωρίς εξαρτήσεις από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, με στόχο την ευημερία , την ανάπτυξη και την πρόοδο του Ελληνικού λαού και την αναγέννηση του Ελληνικού Έθνους. Ό,τι θέλουμε να κάνουμε δεν θα στοχεύει στο φούσκωμα της τσέπης των πολιτικών αλλά και των κεφαλαιοκρατών προϊσταμένων τους αλλά θα έχει στόχο την αναγέννηση και την ακμή του Ελληνικού λαού μία δηλαδή καθόλα ειρηνική εθνική επανάσταση. Πρόσφατα ρωτήσατε την Υπουργό Υγείας για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Και μιας και ο αναπληρωτής υπουργός είναι από την Αιτωλοακαρνανία, ο κ. Σαλμάς δηλαδή, θέλω να σας ρωτήσω αν θεωρείτε πως υπάρχουν μεγάλες σπατάλες σε μία εποχή που οι Έλληνες πολίτες δεν προλαβαίνουν να πληρώνουν φόρους & χαράτσια;  Γίνεται ένα όργιο χρηματοδότησης σε απίθανους τύπους για κάθε λογής ΜΚΟ που μπορείτε να φανταστείτε. Φτιάχνει μια παρέα μια ΜΚΟ και αν είναι στο σωστό «κλίμα» και εξυπηρετεί τους σκοπούς της διάλυσης της πατρίδος μας και του εθνομηδενισμού, την εξυπηρετούν.  Είναι σκάνδαλο από μόνο του και είναι και προκλητικό την ώρα που ο ελληνικός λαός χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, κάποιοι επιτήδειοι να τρώνε τα λεφτά του λαού. Ο κύριος Σαλμάς προσπάθησε να σώσει την κατάσταση με το σκάνδαλο Σκοπούλη. Αυτό που έγινε γνωστό με την περίπτωση της υφυπουργού είναι η κορυφή του παγόβουνου. Αν και η περίπτωση δεν αφορά ΜΚΟ αλλά τη γνωστή μέθοδο πλουτισμού των «ημετέρων» με τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων. Καλέσαμε το Υπουργείο Υγείας εδώ και δυο μήνες να μας δώσει καταστάσεις για το πού πήγαν 36 εκατομμύρια ευρώ για τις ΜΚΟ που δόθηκαν έως τον Αύγουστο του 2012. Οι απαντήσεις που δόθηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα εκ μέρους του υπουργείου δεν μας ικανοποιούν και διαισθάνομαι ότι χρησιμοποιούν και πάλι τη γνωστή τακτική του κουκουλώματος. Δείγμα και αυτό του σεβασμού των κυβερνώντων και των συστημικών κομμάτων προς τους βουλευτές και το κοινοβουλευτικό έργο και κατ’ επέκτασην προς τον Ελληνικό λαό. Είναι θέμα που δεν θα το αφήσουμε. Εμείς είμαστε στη Βουλή για να τους ξεμπροστιάσουμε και να αποκαλύψουμε τη βρώμικη αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική τους σε όλα τα επίπεδα. Η κλοπή του δημοσίου χρήματος, ο χρηματισμός και η ελλιπής εκτέλεση των καθηκόντων τους για μας είναι πράξη εσχάτης προδοσίας. 

Αναφορικά με το δικαστικό θέμα που προέκυψε, σε σχέση με τον Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Μπαρμπαρούση, πιστεύετε ότι είναι δίκαιο να χρησιμοποιείται ένας «αραχνιασμένος» νόμος, στην προκειμένη ο νόμος περί φυλετικών διακρίσεων; Ένας νόμος δηλαδή που ουσιαστικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί σχεδόν ποτέ.

Ακούστε. Φυλετικές διακρίσεις υπάρχουν. Εναντίον του ελληνικού λαού που ταλαιπωρείται καθημερινά από τα μιλιούνια των λαθρομεταναστών που τον κλέβουν, του παίρνουν τις δουλειές, βιάζουν, σκοτώνουν, σπέρνουν τον τρόμο και τη βρωμιά. Εδώ έχουν ευθύνη και πολλοί ασυνείδητοι Έλληνες. Εμείς προτρέπουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες να προσλαμβάνουν Έλληνες ανέργους. Σε ό,τι αφορά τον συναγωνιστή μας βουλευτή Μπαρμπαρούση, η πράξη του ήταν συμβολική, δεν έπαθε τίποτε κανείς αλλά δόθηκε το μήνυμα ότι οι λαϊκές αγορές δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Και πράγματι στα πανηγύρια που ακολούθησαν οι δήμαρχοι ήσαν πιο προσεκτικοί, οι έλεγχοι έγιναν εντονότεροι. Κοιτάξτε, δεν μπορεί οι Έλληνες να πληρώνουν οχτακόσιους φόρους και οι άλλοι να έρχονται να καταλαμβάνουν το χώρο και να πουλάνε ανεξέλεγκτα. Οι ίδιοι οι επαγγελματίες πρέπει να ενωθούν και να τους διώξουν. Μην σας εντυπωσιάζει η ενεργοποίηση αυτού του ανενεργού νόμου. Προσπαθούν με κάθε μέσον να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή και με αυτόν τον τρόπο μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν περισσότερο. Εδώ ενεργοποίησαν νόμους της Επταετίας για να πλήξουν τις συγκεντρώσεις του λαού κατά την επίσκεψη Μέρκελ. Είναι αδίστακτοι αλλά με νομικά τερτίπια δεν μπορούν να πλήξουν το φρόνημα και τη λαϊκή θέληση.

Είπατε στη Βουλή πως ο προϋπολογισμός που ψηφίστηκε είχε ως δόγμα τις περικοπές άνευ όρων και ορίων. Πιστεύετε ότι αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο κ. Σαμαράς το τελευταίο πικρό ποτήρι ή μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες;

Όχι βέβαια, δεν είναι τα τελευταία μέτρα. Εδώ αγαπητέ μου συμφώνησαν να παίρνονται τα μέτρα αυτόματα για να μην περνάνε από τη Βουλή και να μην μαθαίνει ο κόσμος τι γίνεται, να σταματήσει και η παραμικρή αντίδραση. Αλλά είναι γελασμένοι. Όσο θα είναι η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ο λαός θα ξέρει, και με τη δύναμη που θα μας δώσει θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Εξ’ άλλου ο Πρωθυπουργός έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του λαού και σε τίποτα απ’ ό,τι λέει δεν μπορεί να γίνει πια πιστευτός. Είναι ένας καθ’ έξιν ψεύτης , ένας πολιτικός Πινόκιο, ένας κλασικός Μαυρογυαλούρος μιας διαλυμένης πια παράταξης.  Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι δεν φταίει η μύγα που μπήκε στο σπίτι αλλά αυτός που άφησε την πόρτα ανοιχτή. Σε ένα αποδιοργανωμένο κράτος διοικητικά μήπως ο λαθρομετανάστης βρήκε την πόρτα ανοιχτή - θα έλεγα ορθάνοιχτη- και μπήκε;  Αυτό είναι αλήθεια σε ένα βαθμό και είναι τεράστιες οι ευθύνες των προηγουμένων κυβερνήσεων και της σημερινής. Ειδικότερα του Αντώνη Σαμαρά που είναι και αυτός που άνοιξε την Κερκόπορτα στους λαθρομετανάστες για να φθάσουμε με δική του ευθύνη πάλι στα περίφημα κέντρα φιλοξενίας του κυρίου Δένδια με τα κέτερινγκ και τον κλιματισμό χειμώνα-καλοκαίρι που τα πληρώνει πανάκριβα ο Ελληνικός λαός.  Σας είπα και πριν. Εμείς τα γράφαμε και τα λέγαμε χρόνια. Οι συμπατριώτες μας άργησαν να καταλάβουν τον κίνδυνο. Η προπαγάνδα περί ρατσισμού πουλάει ακόμα. Δυστυχώς δικαιωνόμαστε με τρόπο τραγικό, με γιαγιάδες που στραγγαλίζονται, με μικρά κορίτσια που βιάζονται, με τα τζαμιά που ξεφυτρώνουν παντού, με τον κίνδυνο των ασθενειών που έχουν εκλείψει όπως η ψώρα και η φυματίωση να απειλεί τα παιδιά μας. Εμείς στη Χρυσή Αυγή θα κάνουμε τα πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας για να μην περάσουν τα σχέδια αφελληνισμού της Πατρίδας μας. Πρέπει όμως και ο λαός να ενεργοποιηθεί, να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και να πολεμήσουμε μαζί. Εμείς, όπως ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης, βάζουμε τον εαυτό μας μπροστά, πρέπει ο λαός να προσπεράσει την προπαγάνδα και να δώσει τη μάχη στο πλευρό μας.  Τέλος μήπως τα επόμενα χρόνια θα φτάσουμε σε ένα σημείο πολιτικά, αφού πλέον η κεντρώα πολιτική έχει αρχίσει να συρρικνώνεται, με μια δυναμωμένη Χρυσή Αυγή και με μια εξίσου δυναμωμένη αριστερά, όπου θα υπάρξει κίνδυνος για μεγαλύτερη διαίρεση του Ελληνικού λαού;  Ο ελληνικός λαός είναι διαιρεμένος σε αυτούς που έχουν κλέψει και καλοπερνούν και σε αυτούς που είναι έντιμοι και αγωνίζονται. Η Αριστερά γιγαντώθηκε με ψέματα και με μύθους όπως ο μύθος του Πολυτεχνείου, και ταΐστηκε από τα ΜΜΕ και τους μεγαλοκαναλάρχες. Όλα τα μεγάλα συμφέροντα είναι στο πλευρό της Αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο. Εμείς είμαστε στο πλευρό του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του εργάτη, του βιοτέχνη, του Έλληνα παραγωγού. Εμείς θέλουμε την Ελλάδα ενωμένη. Ένα από τα κεντρικά μας συνθήματα  είναι «Τα κόμματα διχάζουν, η πατρίδα ενώνει». Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί και θα λειτουργήσει ως ενοποιός δύναμη του Ελληνικού λαού. Είμαστε ένα κίνημα πέραν της Δεξιάς και της Αριστεράς. 

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να δώσετε εσείς προσωπικά στους Αιτωλοακαρνάνες με αφορμή και τη σημερινή επίσκεψή σας; 

Το μήνυμα είναι ένα. Με τη Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αγώνας για μια μεγάλη, δυνατή Ελλάδα, για έναν μεγάλο, ισχυρό Ελληνικό λαό. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ό,τι κατέκτησε αυτός ο λαός το κατέκτησε με αγώνες και θυσίες. Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι κατ’ ουσίαν εθνικοαπελευθερωτικός και η κεντρική του ιδέα είναι όμοια με την ιδέα της επανάστασης του 1821. Της μοναδικής Εθνικιστικής Επανάστασης παγκοσμίως στους σύγχρονους καιρούς. Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική

Δικαιοσύνη. 21 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...