Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ; - ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ,ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

Με το μνημόνιο αυτό, που είναι το πιο καταστρεπτικό από όλα, στην ουσία δεν διαλύεται ο κοινωνικός και οικονομικός ιστός της πατρίδας. Διαλύεται, κυρίως ο εθνικός ιστός.
Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.

Σε πρώτη φάση, εκτελώντας εντολές ξένων κέντρων εξουσίας, τελειώνουν τον Έλληνα αγρότη. Του αυξάνουν τον συντελεστή φορολογίας, του αυξάνετε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο. Ειδικότερα, από την 1-10-2015 ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης του πετρελαίου κίνησης που χρησιμοποιούν οι αγρότες για την υποστήριξη της παραγωγικής τους δραστηριότητας θα εκτιναχθεί από τα 66 στα 200 ευρώ το χιλιόλιτρο, δηλαδή από το 0,066 στο 0,200 ευρώ το λίτρο. Την 1η Οκτωβρίου 2016 ο ΕΦΚ του αγροτικού πετρελαίου θα αυξηθεί περαιτέρω στο 0,33 ευρώ το λίτρο και θα εξομοιωθεί πλήρως με τον ΕΦΚ του πετρελαίου κίνησης που χρησιμοποιούν όλοι οι άλλοι φορολογούμενοι.
 και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά τον βάζουν να πληρώσει και αναδρομικά.  Επανέρχεται στο 55%, αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2014, ο συντελεστής προκαταβολής φόρου για τους αγρότες. Στην πράξη προβαίνουν σε μία εγκληματική ενέργεια, στρέφουν  κατά των Ελλήνων αγροτών και κατά την Ελληνικής αγροτικής παραγωγής. Προς όφελος βέβαια πολυεθνικών και ξένων κέντρων.

Στρέφονται κατά της μεσαίας τάξης, κατά των ατομικών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.  Προχωρούν σε σταδιακή αύξηση της  προκαταβολής φόρου εισοδήματος για τις ατομικές επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις εταιρείες, από το 55% στο 75% του κύριου φόρου εισοδήματος για τη χρήση του 2015 και στο 100% για τη χρήση του 2016. Ο κύριος φόρος για ποσά καθαρών εισοδημάτων μέχρι 50.000 ευρώ θα υπολογίζεται με συντελεστή 26% και στη συνέχεια επί του κύριου φόρου που θα έχει υπολογιστεί με 26% από το πρώτο ευρώ η προκαταβολή φόρου θα υπολογιστεί επιπλέον με 75% αντί με 55%. Ακόμη πιο μεγάλες θα είναι οι επιβαρύνσεις το 2017 για τα εισοδήματα του 2016, καθώς ο συντελεστής της προκαταβολής φόρου θα αυξηθεί από το 75% στο 100%.
Δεν τους φτάνει η μέχρι τώρα κατάσταση των μικρών επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών, προχωρείτε  σε αυτές τις άθλιες πραγματικά πρακτικές.

Μειώνουν τα όρια για κατασχέσεις μισθών και συντάξεων.

Αντί να κυνηγήσουν αυτούς που κλέβουν το δημόσιο χρήμα, αντί να μαζέψουν χρήματα από την λίστα Λαγκάρντ, αντί να πατάξουν το λαθρεμπόριο καυσίμων, τις μίζες και τις ρεμούλες παντού, τι κάνουν; Προχωρούν στην κατάσχεση μισθών και συντάξεων.
Αυξάνουν κατά 4% κάθε χρόνο από το 2016 έως και το 2020, τους συντελεστές φόρου και εισφοράς για
τα πλοία Α΄ κατηγορίας που είναι νηολογημένα με ελληνική σημαία και των πλοίων ελληνικών συμφερόντων με ξένη σημαία. Επίσης προχωρούν στην παράταση για τέσσερα ακόμη χρόνια (έως το 2019) της ειδικής εισφορά σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Μετά από αυτά ακόμα απορούν κάποιοι, γιατί δεν έχουμε πλοία με υψωμένη Ελληνική σημαία, αλλά με άλλες σημαίες ευκαιρίας. Και βέβαια καμία σκέψη για το που θα φτάσει η ανεργία των Ελλήνων ναυτικών με τέτοια μέτρα.

Αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και ταυτόχρονα τις μειώνετε σταδιακά, μέχρι να τις πάτε στα 300 ευρώ .

Συνεχίζουν το ξεπούλημα της ενέργειας και του ρεύματος.
Συνεχίζουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Τηρώντας μία μαρξιστικού τύπου ισοπεδωτική πρακτική επιβάλλουν συντελεστή 23% σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια με εξαίρεση την προσχολική αγωγή και μάλιστα με την  ρύθμιση να ισχύει αναδρομικά από τις 20 Ιουλίου, προσδοκώντας σε αυξήσεις εσόδων. Μόνο που ούτε έσοδα θα έχουν, αλλά αντίθετα θα δημιουργήσουν  τεράστια προβλήματα στην εκπαίδευση στο σύνολο της. Γιατί και ιδιωτικά σχολεία θα οδηγηθούν στο κλείσιμο ή την συρρίκνωση, και περισσότεροι άνεργοι εκπαιδευτικοί θα υπάρξουν και οι ήδη ανεπαρκείς δομές στα δημόσια σχολεία δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την νέα κατάσταση που θα διαμορφωθεί.   
Προχωρούν σε μέτρα για την απελευθέρωση του γάλακτος, γίνεται λόγος για «παστεριωμένο», για «γάλα ημέρας»,  για γάλα «11 ημερών» στην πράξη όμως ανοίγει ο δρόμος για μαζική εισαγωγή γάλακτος από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό των Ελλήνων γαλακτοπαραγωγών και την πλήρη κατάργηση της εγχώριας παραγωγής γάλακτος.
Το ψωμί πλέον, έτσι όπως γίνεται ο καθορισμός του τι είναι αρτοποιείο, θα πωλείται παντού, στην πράξη δηλαδή καταργείτε τους φούρνους. Χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την άποψη των αρτοποιών, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες μίας τέτοιας απόφασης.

Περιορίζουν τις  αποζημιώσεις για υπηρεσίες και δραστηριότητες  εκτός έδρας στο δημόσιο τομέα, στην ουσία με έμμεσο τρόπο μειώνουν τους μισθούς.
Καταργούν την  ημερήσια αποζημίωση που καταβάλλεται σήμερα σε δημοσίους υπαλλήλους και στρατιωτικούς για έκτος έδρας μετακινήσεις με αυθημερόν επιστροφή. Αυτό είναι κάτι που θα πλήξει κυρίως τους στρατιωτικούς.
        Αλλάζουν και τις προϋποθέσεις στα έξοδα διανυκτέρευσης. Επίσης καταργούν και άλλες παροχές.

Να πούμε για τα φάρμακα;
Που θα μπορούν να πωλούνται οπουδήποτε, χωρίς να διασφαλίζεται η υγεία και η ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών;
Να πούμε για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας;
Πρόκειται για ένα σκληρό μνημόνιο που θα πλήξει βάναυσα τον Ελληνικό Λαό, καταστρέφοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους, πίνοντας φορολογικά το αίμα του Ελληνικού Λαού, και μετατρέποντας την Ελληνική Οικονομία σε ερείπια.
Ενδεικτικό της καταστροφής που πρόκειται να ακολουθήσει είναι ότι το συγκεκριμένο αριστερό μνημόνιο πλήττει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδας εξυπηρετώντας την διεθνή πλουτοκρατία και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ένα μνημόνιο που  θα αποτελέσει άλλο ένα πλήγμα στην Ελληνική Οικονομία και την Εθνική Ανεξαρτησία.


Αντιστεκόμαστε στο μνημόνιο, αντιστεκόμαστε στην υποτέλεια και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας   και  ως «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή», ως οι εκφραστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα και τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...