Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Έτσι γίνεται η προπαγάνδα...Η GPO διαψεύδει μόνη της... δική της δημοσκόπηση!!!

Γράφει ο Αινείας

Άρον, άρον πήρε πίσω τη φερόμενη ως δημοσκόπησή της η GPO - συνεργάτες του MEGA και του Πρετεντέρη - , όπου παρουσιαζόταν το "ΝΑΙ" στο επικείμενο δημοψήφισμα να έχει, έστω και ισχνό, προβάδισμα 3 μονάδων περίπου του "ΟΧΙ".

Με ανακοίνωσή της εταιρεία ενημερώνει το κοινό ότι τα ευρήματα είναι... κίβδηλα και ψεύτικα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγαμτικότητα.

Φυσικά τα ΜΜΕ, ακόμη δεν έχουν αναρτήσει την είδηση της,... διάψευσης από τη GPO, και αφήνουν να αιωρείται μια... ψεύτικη έρευνα, που διανθίζεται με αγγλικούς χαρακτήρες για να πάρει και το ανάλογο κύρος και να γίνει πιο πιστευτή στους... ιθαγενείς!

Βέβαια ...
επειδή και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι ταΐζουν... ψέμα το λαό, φρόντισαν να παρεμβάλλουν και την εξής πρόταση "Το στατιστικό σφάλμα κρίνεται σημαντικό", δηλώνοντας την... αστοχία πρόβλεψης της εν λόγω δημοσκόπησης!

Για να οδηγηθεί στο σημείο η ίδια η GPO να εκδόσει ανακοίνωση με την οποία μάλιστα απειλεί με... νομικά μέσα τους υπαιτίους της.. αποκάλυψης μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος της.. απάτης!

Υ.Γ.
Υποθέστε τι γίνεται με.... τις δημοσκοπήσεις πρόθεσης ψήφου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας.

Εν αγνοία της GPO και χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της εταιρίας, δημοσιοποιήθηκαν σε μέσα ενημέρωσης αποσπασματικά ευρήματα τμήματος έρευνας σχετικά με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Για το γεγονός αυτό, η GPO δηλώνει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των συμφερόντων της.

Επισημαίνουμε ότι ο νόμος επιτρέπει την ενημέρωση των πολιτών με τη δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων ερευνών - δημοσκοπήσεων. Αυτό όμως πρέπει να γίνεται με υπεύθυνο και ολοκληρωμένο τρόπο και τη συμμετοχή των εταιριών δημοσκοπήσεων, όπως ο νόμος ορίζει. Αυτό ισχύει πάντοτε, αυτό πρέπει να ισχύσει και τώρα μπροστά σε μια τόσο κρίσιμη απόφαση του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...