Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Χρήστος Παππάς: Λευτεριά στην Ελλάδα - ΟΧΙ στους τοκογλύφους

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ για την ψήφιση του εκτρωματικού και αντισυνταγματικού λαθρονομοσχεδίου, σημειώνοντας πως σύντομα αυτό θα καταργηθεί στην πράξη.
Αναλυτικά η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:

Είτε αν κάποιοι μένουν Ευρώπη είτε αν κάποιοι, τουλάχιστον στο εσωτερικό, κηρύσσουν την Οκτωβριανή επανάσταση, η πραγματικότητα είναι η αυτή. Δηλαδή πως όλοι σας, όλοι μαζί και εξίσου κοροϊδεύετε τον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό. Όλοι σας έχετε την ίδια έθνοκτόνο αντίληψη: την λατρεία των αγορών, την δουλική εξάρτηση από την Ε.Ε. και το διευθυντήριο των Βρυξελλών, καθώς και την εμμονή στην λατρεία του ευρώ. Λές και δεν είναι αυτό το ίδιο το νόμισμα του ευρώ μία από τις κυριότερες αιτίες για την σημερινή εικόνα δυστυχίας του Λαού μας.
Λες και η απώλεια του εθνικού νομίσματος δεν έχει καμμία συνέπεια στην ταυτόχρονη απώλεια κάθε ίχνους ,έστω και ελαχίστου, της εθνικής ανεξαρτησίας. Όλοι σας πέρα από κάθε λογική αλλά και ηθική νομιμοποίηση προσπαθείτε να ερμηνεύσετε κατά το δοκούν την ξεκάθαρη βούληση του ελληνικού Λαού. Να στρεβλώσετε το περήφανο ΟΧΙ του Λαού.
Το ΟΧΙ στην υποταγή - Το ΟΧΙ στις πολιτικές της υποταγής. ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Ο Ελληνικός Λαός έδειξε για άλλη μια φορά στην τρισχιλιόχρονη ιστορία του με το 61 % παρ΄όλη την αφόρητη πίεση και προπαγάνδα των ΜΜΕ, παρ΄όλη την συστράτευση των πολιτικών "ζόμπι" του ΝΑΙ και του "Μένουμε Ευρώπη" απέδειξε πως παραμένει ένας Πατριωτικός Λαός με υψηλό φρόνημα και ιδανικά. Τι κι αν βίωσε 41 χρόνια κλεπτοκρατίας και ισοπέδωσης. Τι κι αν βίωσε 35 χρόνια ευρωπαϊκής σκλαβιάς και εξάρτησης. Η Ελλάδα ως κράτος είναι χώρα της Ευρώπης. Η Ευρώπη όμως είναι δημιούργημα της Ελλάδας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια διακρατική συμφωνία και το ευρώ και η ευρωζώνη είναι ένα οικονομικό πείραμα, πείραμα που πλήρωσε και πληρώνει ο ελληνικός Λαός με θυσίες, δάκρυα και αίμα χωρίς κανένα αντίκρυσμα, χωρίς κανένα ανταποδοτικό αποτέλεσμα.
Η θέση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ξεκάθαρη. Όχι σε όλα τα μνημόνια. Όχι στους εκβιασμούς. Η Ελλάς έζησε, μεγαλούργησε, πέρασε, καλές καi πικρές μέρες και χωρίς το ευρώ. Δεν είναι πανάκεια το ευρώ. Και σε τελική ανάλυση γιατί να θεοποιήσει ο Λαός το ευρώ όταν έχει άδειες τσέπες και μηδενική εθνική παραγωγή;
Η εξυπηρέτηση των στόχων της βρυξελλιώτικης νομενκλατούρας, και όσων την ακολουθούν, έγινε ο κοινός στόχος των πολιτικών σας, πολιτικών του "αντιλαϊκού τόξου" που έφεραν στην πατρίδα μας την οκνηρία, και την πλήρη εγκατάλειψη της δημιουργικής παραγωγικότητας. Κατασκευάσατε δηλαδή μια σχέση εξάρτησης για  την οποία είναι αντιληπτό ότι οι περισσότεροι σας εντός Ελλάδος και τα τοκογλυφικά κοράκια εκτός έχουν άμεσο ίδιον όφελος από την συνέχιση αυτού του καθεστώτος και έχουν κάθε λόγο να κόπτονται για να διατηρηθεί.
Οι Εθνικιστές καθοδηγούμενοι από την πίστη τους στις εθνικές ταυτότητες, στα Κράτη Έθνη, προειδοποιούν για τα ολέθρια αποτελέσματα εδώ και χρόνια. Δυστυχώς για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας ιστορικά, και δεν είναι άμοιρος ο Λαός ευθυνών. Ιστορικά λοιπόν προηγήθηκαν οι καταστροφικές πολιτικές του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Σαμαρά καθώς και την έλλειψη πολιτικής και την οκνηρία Καραμανλή. Σήμερα η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσει την λαϊκή εντολή δίνει συνέχεια σε αυτές τις πολιτικές.
Η Ελλάδα αξίζει καλύτερη τύχη. Ο ελληνικός λαός παίρνει τώρα το πικρό αντίδοτο για τις προδοσίες, τις ολιγωρίες και την υποχωρητικότητα όσων τον κυβέρνησαν, αλλά και για την δική του ένοχη σιωπή! Σε αυτήν την ένοχη σιωπή οι Έλληνες εθνικιστές δεν πρόκειται να συναινέσουν. Αυτήν την έννοια είχε το ΟΧΙ της Κυριακής. Είναι η καταγραφή της διαφωνίας μας με τις πολιτικές της υποταγής, της δουλοπρέπειας, της εξάρτησης.
Απέναντι σε μνημόνια καπιταλιστών και μπολσεβίκων, αντιτάσσουμε την απαίτησή μας που είναι και απαίτηση ολοκλήρου του Έθνους για Εθνική Αξιοπρέπεια και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αυτές τις αρχές θα εξακολουθήσουμε να υπερασπιζόμαστε. Χωρίς να φοβόμαστε διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες και τρομοκρατία.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και η άρνηση του αυτή δικαιώθηκε απόλυτα λίγες ώρες μετά, αργά το απόγευμα της Δευτέρας Έγραψε προς τον ΠτΔ:
"Η πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί με την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, η οποία δεν θέτει σαν προϋπόθεση την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αρνείται αυτή να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Όσο η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει με τρόπο ξεκάθαρο τα μνημόνια και την πολιτική τους, δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών."
Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στον ΣΥΡΙΖΑ να διαπραγματευτεί το μέλλον του Έθνους. Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απεδείχθη εθνικά επικίνδυνος και ανεύθυνος με αποτέλεσμα να έχουμε κλειστές τράπεζες και μια οικονομία σε κατάρρευση. Συντελείται, βρίσκεται σε εξέλιξη μια νέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Το αντισυνταγματικό τόξο υπογράφει νέο Μνημόνιο ενάντια στην λαϊκή βούληση. Οι Συριζαίοι και οι Ανέλ αποδεικνύονται εξίσου πολιτικοί απατεώνες όσο και οι λοιποί συνδαιτήμονές τους στο «συμβούλιο», όπου παρακάθησαν από κοινού με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι και το δεκανίκι της πλουτοκρατίας, το ΚΚΕ. Ο Λαός τους απεύθυνε σαφέστατη προειδοποίηση με το δημοψήφισμα να αφήσουν τις κωλοτούμπες και να προχωρήσουν άμεσα στην κατάργηση του μνημονίου, όπως είχαν προεκλογικά υποσχεθεί.
Η κοροϊδία είναι τόσο μεγάλη που ανάγκασε τον Θεοδωράκη του Μπόμπολα να προβεί σε κίνηση αβρότητας προς τον Τσίπρα, κάνοντας αυτός την πρόταση να μην βγουν στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης, έως ότου έχει υπογραφεί το νέο μνημόνιο. Τι φοβούνται; Φοβούνται να γνωρίσει την αλήθεια και το μέγεθος της προδοσίας;
Προσέξτε η οργή και η αγανάκτηση του Λαού θα είναι μη αναστρέψιμη και καταλυτική!
Ασέλγησαν όλοι στο σώμα της Ελλάδος και οι υπέρμαχοι του ΝΑΙ - κυρίως αυτοί - και οι υπέρμαχοι του ΟΧΙ ,μάλιστα δε η ειρωνεία είναι ότι όλοι μαζί κατηγορούσαν και κατηγορούν την διαπλοκή ενώ ήσαν οι ίδιοι διαπλεκόμενοι.
Όλοι τους τρομοκρατούν τον Λαό με το GREXIT. Αν το GREXIT δεν έχει επιπτώσεις για τους δανειστές, γιατί κάνουν έτσι; Η Ελλάδα, είτε εντός, είτε εκτός ευρώ, θα είναι χρεωμένη μέχρι το 2199 και θα πληρώνει με την κρατική περιουσία, αν συνεχισθεί η εξαθλίωση του πληθυσμού δεν θα μπορέσει ποτέ να δημιουργηθεί κέρδος και ανάπτυξη, ενώ αν παράλληλα έχει υποβαθμισθεί η αξία της κρατικής περιουσίας με την οποία υποτίθεται πως πρέπει να γίνει η αποπληρωμή του χρέους .Το χρέος θα υφίσταται για αιώνες.
Η χώρα είναι καταδικασμένη από τους Διεθνείς Επικυρίαρχους σε αφανισμό. Αυτό θα είναι αναπόφευκτο συνυπολογιζομένου και του δημογραφικού προβλήματος σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, λαθροεισβολή ανθρώπων αλλοεθνών χωρίς καμμία φυλετική, ιδεολογική ή θρησκευτική συγγένεια με τον Ελληνικό πληθυσμό και προερχομένων από χώρες καταγωγής όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμία αξία!
Η νομιμοποίηση τους, η παροχή ιθαγενείας με τον συζητούμενο απαράδεκτο νόμο σας, τον οποίο συμβολικά σχίσαμε και τον οποίο θα προσβάλουμε με κάθε νόμιμο και θεσμικό – νομικό τρόπο, ισοδυναμεί με 1000 μνημόνια. Ισοδυναμεί με τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους. Οι δυσμενείς καταστάσεις δεν είναι πάντοτε αναστρέψιμες. Οι... ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες σε δέκα χρόνια θα ψηφίζουν. Και δεν θα απέχουν από τις ψηφοφορίες αφού θα έχουν έλεγχο και καθοδήγηση από κέντρα που ευρίσκονται εκτός της Ελληνικής επικράτειας. Τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τότε μπορεί να τον λένε… Πάκι  (με ιώτα) μελαχρινός και με συνήθειες που θα προκαλούν στους εναπομείναντες Έλληνες πολλές... απορίες.
Η μεγάλη σημερινή Νίκη του ανυπότακτου πνεύματος ελευθερίας των ψηφοφόρων του ΟΧΙ αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του Τόπου. Είμαστε περήφανοι που μη ενδίδοντας σε καμμιά μικροκομματική σκοπιμότητα συνεπείς όπως πάντα στις πολιτικές μας θέσεις και απόψεις  συντελέσαμε στο να εκφράσει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός Λαός το πηγαίο και προαιώνιο ανυπότακτο πνεύμα του.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ!
Πριν λίγη ώρα κατά την συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο για το ελληνικό ζήτημα εκεί που ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξήγησε προς τους Ευρωβουλευτές πως το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού στην πρόταση Γιούνκερ προδόθηκε και έγινε «ΝΑΙ» με την συναίνεση των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής. Οι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι που εκφράζουν εντός του Ευρωπαϊκού και του ελληνικού Κοινοβουλίου τη θέση του Ελληνικού Λαού, διατρανώνοντας ότι το «ΟΧΙ» αυτού ήταν η άρνησή του να δεχτεί άλλα επαχθή μνημόνια και περαιτέρω εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-leuteria-sthn-ellada-ochi-stous-tokoglufous#ixzz3fIoaGcki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...