Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Τσακαλώτος - Νέος Υπ.Οικ: Μνήμονιο τώρα για να μην ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!

Τσακαλώτος - Νέος Υπ.Οικ: Μνήμονιο τώρα για να μην ανέβει κι άλλο η Χρυσή Αυγή!

Ο μπολσεβίκος της Εκάλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναλαμβάνει τελικά να «σώσει» το Λαό και να διαχειριστεί το υπερήφανο «ΟΧΙ» που αναφώνησαν οι Έλληνες μόλις χθες. Ο Τσακαλώτος ξέρει καλά τη δουλειά και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στους «ευρωπαίους εταίρους», όταν θα μεταβεί στις Βρυξέλλες αντιπρόσωπος των Ελλήνων, κουνώντας τις μετοχές και τα μερίδια της JP Morgan και της BlackRock.
Ο Τσακαλώτος αναλαμβάνει τη θέση του Βαρουφάκη μετά από μία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, τέθηκε από τον Τσίπρα ως βάση συζήτησης η πρόταση Γιούνκερ, που μόλις χθες απέρριψε με....
συντριπτικό ποσοστό ο Ελληνικός Λαός. Ο λόγος που έφυγε ο Βαρουφάκης ήταν για να σηματοδοτηθεί η βούληση της «πρώτης φοράς Αριστερά» για να υπογραφεί το νέο μνημόνιο.
Ο λόγος που αναλαμβάνει υπεύθυνος των διαπραγματεύσεων ο Τσακαλώτος, κρύβεται σε παλαιότερες δηλώσεις του στο Channel 4, στις οποίες έλεγε ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεσα το νέο μνημόνιο, αλλιώς θα οδηγηθούμε «σε ανταγωνιστική διολίσθηση σε εθνικισμό, ανάλογης έντασης με αυτόν που είχαμε την περίοδο του Μεσοπολέμου και  ακόμη χειρότερο».
Κοινώς πρόκειται για ένα πρεσβευτή της «αναγκαιότητας» του Μνημονίου, ώστε να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή. Το κακό για αυτούς είναι ότι σύμφωνα με κορυφαίους αναλυτές, που έχουν περισσότερη σχέση με την πραγματικότητα, από ότι οι μέτοχοι της JP Morgan, η Χρυσή Αυγή θα ανέβει ραγδαία έτσι και αλλιώς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...