Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΝΑΙ ψήφισαν οι ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων - Συναγωνίστηκαν σε ραγιαδισμό το Κολωνάκι!

ΝΑΙ ψήφισαν οι ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων - Συναγωνίστηκαν σε ραγιαδισμό το Κολωνάκι!
Όπως ήταν αναμενόμενο, η μπουρζουαζία του Κολωνακίου απεδείχθη εξόχως υποτακτική προς τους τοκογλύφους, επιλέγοντας το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα σε ποσοστό άνω του 70%. Ακόμη πιο αναμενόμενο όμως, το γεγονός ότι το Κολωνάκι δέχεται τον ισχυρό ανταγωνισμό εκ μέρους των «ελευθεριακών», των «προοδευτικών», εκείνων με τους «ανοιχτούς ορίζοντες» που κατοικοεδρεύουν στα Εξάρχεια!
Το βράδυ «κατά της εξουσίας», με μολότοφ και καταστροφή της περιουσίας του απλού κοσμάκη και το πρωί Μνημόνιο και άγιος ο Θεός! Ενδεχομένως, φοβήθηκαν οι «επαναστάτες» τα capital controls και την είδηση περί κουρέματος των καταθέσεων.
Ίσως οι αναρχικοί των Εξαρχείων να είναι και φανατικότεροι τηλεθεατές του καναλιού του Αλαφούζου, απ' ότι οι νεοδημοκράτες. Σε κάθε περίπτωση, απεδείχθη ότι ο αναρχικός χώρος συντάχθηκε πίσω από τη γραμμή «ο φόβος φυλά τα έρμα». Άγνωστο αν η γραμμή αποφασίστηκε σε κάποια από τις περίφημες συνελεύσεις του χώρου, σίγουρο όμως είναι ότι η επόμενη συνέλευση θα προχωρήσει σε αποτίμηση του αρνητικού αποτελέσματος και στην αναζήτηση νέων τρόπων δράσης για να πειστεί ο Ελληνικός Λαός να προσκυνήσει τους τοκογλύφους!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anarchia-kai-mnhmonia-nai-pshfisan-ta-ejarcheia-sunagwnizontai-se-ragiadism#ixzz3fEsGc354

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...