Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Κανάλια - πολιτικάντηδες και Βαρουφάκης στην κοινή προσπάθεια τρομοκρατίας του Λαού

Κανάλια - πολιτικάντηδες και Βαρουφάκης στην κοινή προσπάθεια τρομοκρατίας του Λαού

Γράφει ο Αντίοχος

Την τελευταία βδομάδα, η συγκυβέρνηση καταγγέλλει τα ΜΜΕ των ολιγαρχών ότι τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, για να τον χειραγωγήσουν υπέρ του «Ναι». Σωστά!

Τι κάνουν, όμως, οι υπουργοί της και μάλιστα οι… διακεκριμένοι; Ακριβώς το ίδιο και μάλιστα με πολύ χοντροειδή τρόπο!

Όπως, π.χ. ο μεγαλοαστός Βαρουφάκης (ο οποίος θεωρεί υποτιμητικό να στηθεί στην ουρά της «αξιοπρέπειας» των Α.Τ.Μ.), που σε συνέντευξή του στην βρετανική Telegraph, προαναγγέλλει «οικονομική πολιορκία» της χώρας αν υπερισχύσει το «Όχι» και βεβαιώνει τον ελληνικό λαό, ότι υπάρχουν αποθέματα πετρελαίου για έξι μήνες και φαρμακευτικών ειδών για τέσσερις. Ιδού: «Ευτυχώς έχουμε αποθέματα πετρελαίου για έξι μήνες και αποθέματα φαρμακευτικών για τέσσερις. Μία ειδική πενταμελής επιτροπή από το υπουργείο Οικονομικών, την ΤτΕ, τα σωματεία και τις τράπεζες εργάζεται σε μια ειδική «αίθουσα πολέμου» κοντά στο γραφείο του, ασχολούμενη με τα απαραίτητα αποθέματα και τις προτεραιότητες».

Όσον αφορά τα χρηματικά αποθέματα στα Α.Τ.Μ., ο μεγαλοαστός υπουργός εγγυάται ότι θα υπάρχουν μέχρι σήμερα, πιθανόν και αύριο και μετά… τέρμα: «Μπορούμε να αντέξουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο και πιθανόν μέχρι τη Δευτέρα».

Και σας ερωτώ: ποιος χειραγωγεί περισσότερο τους πολίτες υπέρ του «ναι», δέκα εκπομπές του ΣΚΑΪ κι άλλες τόσες του mega, ή όλα αυτά τα τρομακτικά που βγήκαν από τα χείλη του πλέον αρμοδίου υπουργού της συγκυβέρνησης;

(ΥΓ): Και βέβαια, ο μεγαλοαστός υπουργός βλάκας δεν είναι κι έχει πλήρη επίγνωση αυτών που λέει… Τι συμφέροντα εξυπηρετεί άραγε;

ΕθνικισμόςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...