Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

1:15 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Η ΕΡΤ


Μήνυμα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το συντριπτικό υπέρ του ΟΧΙ αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος. 


Το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού Λαού ήταν μια πράξη εθνικής υπερηφάνειας
Η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στην πρόταση Γιούνκερ όπως ακριβώς θα πει ΟΧΙ στην πρόταση της κυβερνήσης για συμφωνία, που θα είναι ένα νέο Μνημόνιο. Της Αριστεράς αυτή τη φορά.
Το ΟΧΙ του ελληνικού Λαού που είναι ένα απόλυτο ΟΧΙ στο Μνημόνιο το οποίο δυστυχώς, με ευθύνη της κυβέρνησης, τελείως αντιδημοκρατικά, θα διαρκέσει μόλις 24 ή 48 ώρες, ανάλογα με ποιού πρωταγωνιστή του θιάσου Σύριζα τις δηλώσεις θα λάβουμε σοβαρά υπ ´ όψιν.
Του κ Τσίπρα ή του κ. Βαρουφάκη ;
Η μεγάλη σημερινή Νίκη του ανυπότακτου πνεύματος ελευθερίας των ψηφοφόρων του ΟΧΙ αποτελεί εγγύηση για το μέλλον τού Τόπου.
Είμαστε περήφανοι που μη ενδίδοντας σε καμμιά μικροκομματική σκοπιμότητα συνεπείς όπως πάντα στις πολιτικές μας θέσεις και απόψεις  συντελέσαμε στο να εκφράσει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός Λαός το πηγαίο και προαιώνιο ανυπότακτο πνεύμα του. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ !
Αυτό που προέχει τώρα είναι η εθνική ομοψυχία.
Οσοι ενέδωσαν στην τρομοκρατία της πέμπτης φάλαγγας των ΜΜΕ και των δουλικών υποτακτικών των τοκογλύφων δηλαδή των Μερκελιστών της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του Μπομπολοκόμματος που φέρει το όνομα "Ποτάμι" και ψήφισαν ΝΑΙ  δεν είναι οι πραγματικοί εχθροί.
Ο εχθρός είναι υπαρκτός. Τον γνωρίζουν οι έλληνες.
Είναι εξωτερικός .Τον αποκλεισμό και τις εχθροπραξίες του εναντίον του Λαού μας τις βιώνουμε όλοι
Συνάμα όμως υπάρχει και  ο εσωτερικός και αναφέρομαι  αποκλειστικά στους αρχηγούς και τα μεγαλοστελέχη των κομμάτων του Μνημονίου.Δηλαδή αυτούς που διακρίνονται για την  ελαστική, ελαστικότατη εθνική συνείδηση και περηφάνια.
Η προ δημοψηφίσματος εβδομάδα, εβδομάδα πρωτοφανούς  πολιτικής τρομοκρατίας και προπαγάνδας χαρακτηρίστηκε και από το Συνταγματικό ατόπημα και εκτροπή του ΠτΔ ο οποίος παρενέβει απροκάλυπτα και ωμά υπέρ των δανειστών τοκογλύφων και του ΝΑΙ.
Εφιστούμε την λαική εγρήγορση.
Προσοχή τον Ιούλιο του 2015 επιχειρείται από κάποιους εντός και εκτός Ελλάδος πισωγύρισμα στον Ιούλιο του 1965.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον τίμιο και δίκαιο αγώνα της στο πλευρό του Λαού, κάτι που κάνει πάντα με θάρρος και συνέπεια,άσχετα με το ΝΑΙ και το ΟΧΙ του παρόντος Δημοψηφίσματος.
Ο Αγώνας συνεχίζεται !
ΑΓΩΝΑΣ  ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ,
ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ,
ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.



και αυτές οι δηλώσεις λογοκρίθηκαν χάριν του γνωστού Βαγγέλα νέου προέδρου της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...