Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Λάμπρος Φουντούλης: Να κηρυχθεί η 1η Νοεμβρίου παγκόσμια μέρα κατά της τρομοκρατίας


1


Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Το θέμα της συζήτησης ήταν οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις των Ισλαμιστών. Ενώ όμως το Ευρωκοινοβούλιο σύσσωμο καταδίκασε τις επιθέσεις, είχε επιδείξει προκλητική αδιαφορία όταν αριστεροί παρακρατικοί δολοφόνοι εκτέλεσαν άνανδρα τους Ήρωες και Μάρτυρες του Κινήματος μας, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.

Ο Λάμπρος Φουντούλης, κάλεσε για μια ακόμα φορά το Ευρωκοινοβούλιο να ανακηρύξει την 1η Νοεμβρίου ως ημέρα κατά της τρομοκρατίας, από όπου και αν προέρχεται, στη Μνήμη των αδικοχαμένων Συναγωνιστών μας.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:

"Η Ευρώπη δυστυχώς βιώνει τον τελευταίο καιρό ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. Δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Οι συμπολεμιστές και συνοδοιπόροι των τρομοκρατών του Ισλαμικού Χαλιφάτου, εισάγουν και στις Πατρίδες μας τον τρόμο.

Δυστυχώς, με τον φανατισμό που τους διακρίνει και την αδυναμία των Ευρωπαίων να δώσουν μια αποφασιστική απάντηση, οι επιθέσεις αυτές θα αυξηθούν δραματικά στο μέλλον. Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση ενάντια στην τρομοκρατία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να θωρακιστούμε από τους εισβολείς. Πρέπει να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση σε αυτές τις άνανδρες πράξεις.

Μπορώ και δικαιούμαι να μιλάω με οργή αλλά και πόνο.

Ενάμιση χρόνο πριν, όταν άνανδρα και ανέντιμα αριστεροί τρομοκράτες δολοφόνησαν τον γιό μου Γιώργο Φουντούλη και τον φίλο του Μανώλη Καπελώνη δύο νέα παιδιά μπροστά από τα γραφεία μας, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από όλους όσους παρουσιάζονται τόσο ευαίσθητοι σήμερα.

Ζητώ και σήμερα την στήριξή σας ώστε η 1η Νοεμβρίου να κηρυχτεί πανευρωπαϊκή ημέρα κατά της τρομοκρατίας. Θα ήθελα να επιδεικνύει το κοινοβούλιο την ίδια ευαισθησία για όλες τις τρομοκρατικές επιθέσεις από όπου και εάν προέρχονται .

Κανείς από το πολιτικό σύστημα τότε δεν καταδίκασε τις επιθέσεις, Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να βρεθούν οι δολοφόνοι.

Κάποιοι δεν ασχολήθηκαν, γιατί έτσι τους συνέφερε πολιτικά. Αυτό είναι κάτι, που με κάνει να αναρωτιέμαι, είμαστε καλύτεροι από τους τρομοκράτες ή απλά κρυβόμαστε πίσω από ένα ψεύτικο προσωπείο;"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...