Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Θηριωδίες των Ισλαμιστών τρομοκρατών σε χριστιανικό χωριό της Συρίας

Θηριωδίες των Ισλαμιστών τρομοκρατών σε χριστιανικό χωριό της Συρίας
Την ώρα που η διεθνής καθεστωτική προπαγάνδα διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα και κάνει πλύση εγκεφάλου, προκειμένου να πείσει την κοινή γνώμη για την «αναγκαιότητα» της επίθεσης στη Συρία, με σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης Άσαντ, οι Ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχίζουν τις θηριωδίες τους, τις οποίες φυσικά τα διεφθαρμένα και ελεγχόμενα ΜΜΕ  φροντίζουν να αποσιωπούν.
Στο χριστιανικό χωριό της Μααλούλα και πιο συγκεκριμένα στο οικοτροφείο της Ιστορικής ελληνορθόδοξης Μονής της Αγίας Θέκλας, δραματικές ώρες περνούν τα παιδιά και οι μοναχές του οικοτροφείου στα χέρια των αδίστακτων Τζιχαϊστών (μεταξύ άλλων Τσετσένων και Λίβυων). Εδώ και μερικές ημέρες, συγκεκριμένα από το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου, η Ιστορική κωμόπολη Μααλούλα βρίσκεται υπό κατοχή και η φρίκη έχει κάνει την εμφάνισή της με τον πλέον απεχθή τρόπο. Οι σωροί από αποκεφαλισμένους στρατιώτες υπερασπιστές της πόλης γεμίζουν τους δρόμους και τα στενά, ενώ άλλοι 20 πολίτες έχουν δολοφονηθεί εν ψυχρώ και ακόμη 15 έχουν απαχθεί.
Οι Ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν εισβάλει παντού, μέσα στις Ιστορικές εκκλησίες και τα μοναστήρια καίγοντας μάλιστα δύο από αυτά, το μοναστήρι του Αγίου Σεργίου και του Βάκχου. Οι υπερασπιστές του σφάχθηκαν ανηλεώς και οι σταυροί μαζί με τις εικόνες καταστράφηκαν. Το άγαλμα του Αγίου Γεωργίου, που βρισκόταν μπροστά από το ομώνυμο μοναστήρι, καταστράφηκε κι αυτό, αφού προηγουμένως οι υπάνθρωποι αυτοί ασχημονούσαν κι έβριζαν με τα χειρότερα λόγια. Ο βοηθός του ηγούμενου της Μονής των Αγίων Σεργίου και Βάκχου αποκεφαλίστηκε, ενώ ταυτόχρονα οι Ισλαμιστές «μαχητές της ελευθερίας» δολοφόνησαν τον πατέρα και τον ξάδερφό του.
Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Δαμασκό επιβεβαιώνουν ότι η αδελφότητα και τα παιδιά του οικοτροφείου του Ελληνορθόδοξου μοναστηριού της Αγίας Θέκλας Μααλούλα βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας από αδίστακτους Τζιχαϊστές που κατέλαβαν τη Μονή και περνούν δραματικές ώρες στα χέρια των αδίστακτων αυτών δολοφόνων. Οι ελληνορθόδοξοι σύριοι της Δαμασκού εκφράζουν μεγάλη ανησυχία για τις μοναχές της Αγίας Θέκλας και τα ορφανά που στεγάζουν, καθώς δεν έχουν καμία επικοινωνία και το τελευταίο μέχρι στιγμής νέο είναι ότι έχουν αμπαρωθεί στις υπόγειες αποθήκες της Μονής.
Την ώρα που συμβαίνουν αυτά τα δραματικά γεγονότα, οι υποκριτές «δημοκράτες» της Δύσης σιωπούν προκλητικά επικεντρώνοντας την προσοχή του κόσμου στα αμφιβόλου προέλευσης χημικά όπλα. Άραγε οι μοναχές και τα παιδιά θα αποτελέσουν κι αυτά το φρικιαστικό περιεχόμενο ενός μελλοντικού βίντεο, όπου τα ένοπλα κτήνη των Ισλαμιστών ανταρτών θα βιντεοσκοπούν τον αποκεφαλισμό τους; Η ιστορία αυτή έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον και περιεχόμενο (εφόσον μιλάμε για μια Ελληνορθόδοξη Μονή), αλλά τι μπορεί να πει η ξενόδουλη κυβέρνηση του Μνημονίου όταν τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βενιζέλος όσο και ο υπουργός Αμύνης Αβραμόπουλος έχουν ταχθεί εναντίον του καθεστώτος Άσαντ και υπέρ της ένοπλης επέμβασης των αμερικανοσιωνιστών στη Συρία;
Για τα όσα συμβαίνουν εκεί εναντίον των άμαχων Ελληνορθόδοξων από τις ορδές των διψασμένων για αίμα βάρβαρων ανταρτών, ο φυσικός υπεύθυνος είναι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες, αλλά ο ηθικός αυτουργός είναι (και) η ξεπουλημένη ελληνόφωνη συγκυβέρνηση του μνημονίου, που υπακούει αδιαμαρτύρητα στις διαταγές των αφεντικών της και νομιμοποιεί τις σφαγές των χριστιανών στη Συρία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/thhriwdies-twn-islamistwn-tromokratwn-se-christianiko-chwrio-ths-surias#.UjoePsb8G0o#ixzz2fHbzWAMB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...