Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Ημέρα εθνικής μνήμης για την ελληνική γη της Ιωνίας.
Ημέρα εθνικής μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων το 1922.
Η βουλή των Ελλήνων αποφάσισε με καθυστέρηση 76 χρόνων να καθιερώσει δια νόμου την 14η Σεπτεμβρίου ως ημέρα μνήμης του μικρασιατικού ελληνισμού και της γενοκτονίας.
Προς τι άραγε αυτή η καθυστέρηση;
Στο ερώτημα αυτό η απάντηση είναι απλή. Η καθυστέρηση οφείλεται στην τουρκοφοβία εάν όχι τουρκολαγνεία όλων των κυβερνήσεων και καθεστώτων από το 1922 μέχρι σήμερα.
Η Ελλάς αν εξαιρέσει κανείς το περήφανο ΟΧΙ του 1940 και τον ηρωικό αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο το 1955-59 φέρει ακόμα βαριά την ήττα της Μικρασίας του 1922.
Επί κυβερνήσεως στρατάρχου Παπάγου όταν εξεδίδοντο διαταγές για ήπιο εορτασμό της εθνικής μας εορτής της 25ης Μαρτίου στην  Θράκη μας, για να μην προκληθούν και δυσαρεστηθούν οι μειονοτικοί στην Θράκη, για να μην δυσαρεστηθούν οι φίλοι και σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ  Τούρκοι, μέχρι τις ζεϊμπεκές του Γεωργίου Τζέφρυ Παπανδρέου με τον Ισμαήλ Τζεμ , και τις κουμπαριές του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον Ερντογάν. Η ίδια πάντα τουρκόφιλη πολιτική του ραγιά.
Την ώρα που τουρκικά μαχητικά κατέρριπταν στο Αιγαίο τον ήρωα σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη τον Μάιο του 2006, η ελληνική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  έκανε ακριβώς τα ίδια με την κυβέρνηση Σημίτη στα Ιμια, με τους ήρωες Βλαχάκο, Καραθανάση, Γιαλοψό, αποκρύπτοντας την αλήθεια από τον ελληνικό λαό.
Εμείς εδώ, κύριοι, και κυρίες, είμαστε για να λέμε τις αλήθειες όσο κι αν σας πονάνε, αλήθειες που δικαιούται να μάθει ο ελληνικός λαός., γι’ αυτό και προσβλέπει, και ελπίζει στο εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.
Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου σύσσωμο το καθεστώς προσκυνά τους τούρκους σαν νέοι ραγιάδες, και τον σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ.
Εως το σήμερα όπου η κυβέρνηση του μνημονίου ξεπουλάει λιμάνια και μαρίνες στους τούρκους, κλείνει στρατιωτικά φυλάκια σε νησιά του αρχιπελάγους , τρέμει μπροστά στην προεκλογική της υπόσχεση για την ανακήρυξη της ΑΟΖ .
Είναι ακριβώς ένας μήνας που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μουσείου στο σπίτι που έζησε τα νεανικά του χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ στην κατεχόμενη Θεσσαλονίκη,( γιατί ως γνωστόν γεννήθηκε σε ένα χωριό του Λαγκαδά, και ήρθε στην Θεσσαλονίκη σε ηλικία 6 ετών), παρόντος του υφυπουργού εξωτερικών κ. Γεροντόπουλου, παρόντων του τούρκου υπουργού πολιτισμού και των τουρκοφρόνων πρακτόρων της Αγκυρας στην ελληνική βουλή Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσείν, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χατζή Οσμάν Αχμέτ.
Και φυσικά παρουσία του επικυριάρχου της περιοχής Ρόμπερτ Σάντερς.
Τη στιγμή που η Τουρκία μετατρέπει το ναό της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα σε τζαμί και απεργάζεται το ίδιο και για το αιώνιο μνημείο μας, την Αγία Σοφία στην  Κωνσταντινούπολη, ο ελληνας υφυπουργός των εξωτερικών στέκεται σε βάθρο στο σπίτι του Κεμάλ όπου είναι γραμμένο σε τρεις γλώσσες το εξής «Ο Ατατούρκ, -που σημαίνει στα τούρκικα, ο πατέρας των τούρκων, δηλαδή ο σφαγέας Μαουσταφά Κεμάλ-, ο Ατατούρκ λοιπόν , γεννήθηκε σε αυτό το δωμάτιο, απεβίωσε στην Ιστανμπούλ». Η Κωνσταντινούπολη και στις τρεις γλώσσες αναφέρεται ως Ιστανμπούλ.
Αυτός είναι ο ραγιαδισμός σας, υποκριτές του Αντισυνταγματικού τόξου,  ανθέλληνες και τουρκοπροσκυνημένοι μνημονιακοί, και έχετε το θράσος να τα βάζετε με τους Ελληνες πατριώτες , να κατηγορείτε και να λασπολογείτε τους εθνικιστές, που δεν θα πάψουν να τιμούν την εθνική μνήμη και να την τιμούν όχι υποκριτικά και ψηφοθηρικά μια μέρα το χρόνο αλλά πάντοτε, μέχρι την άγια μέρα της ελευθερίας όταν η Ελλάδα θα είναι ισχυρή, ανεξάρτητη και θα έχει το δικαίωμα να διεκδικεί και πάλι.
Με σπαθί την εθνική ομοψυχία , την εθνική παραγωγή , το εθνικό όραμα. Γι΄ αυτό και σας ταιριάζουν απόλυτα τα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου:

«Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες, αναφορατζήδες να εξευτελίζετε την φυλή. Πάψετε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια, και πιάστε το σπαθί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...