Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κρατήσαμε τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα ενάντια στις ορδές του παρακράτους - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Συντονισμένη με τα κανάλια και το κράτος υπήρξε η επίθεση και η καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας από ομάδες παρακρατικών, οι οποίες επεχείρησαν επιθέσεις εναντίον των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου σε πολλά σημεία της Ελληνικής επικράτειας. Οι παρακρατικοί, οι οποίοι σε όλες τις περιπτώσεις είχαν την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, έδρασαν ως το μακρύ χέρι του καθεστώτος.
Αφού οι αστυνομικές αρχές δεν βρήκαν ουδέν το μεμπτό στις εισβολές που πραγματοποίησαν στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, επιστρατεύτηκαν οι αναρχικοί για να πράξουν αυτό που δεν κατάφεραν οι υπάλληλοι του Δένδια, δηλαδή να αναστείλουν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ύπαρξη και λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής.
Εν τέλει και ο παράνομος βραχίονας του καθεστώτος απέτυχε παταγωδώς. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια λειτούργησαν κανονικώς και οι όποιες αντισυγκεντρώσεις παρακρατικών επέτυχαν μία μεγαλειώδη «τρύπα στο νερό». Σε πολλές περιπτώσεις εκατοντάδες παρακρατικών στάθηκαν «σούζα» ενώπιον ελάχιστων χρυσαυγιτών, που κράτησαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και αποσόβησαν την απειλή των παρακρατικών εντολοδόχων.
Στην Λαμία ο όχλος των αναρχικών "έκοψε λάσπη" εμπρός στην περιφρούρηση της Τοπικής Οργανώσεως, η οποία αποτελούνταν από δύο Συναγωνιστές, όπως φαίνεται καθαρά και από το βίντεο που δημοσίευσε ο Στόχος.
Στην Χίο αρκούσε η παρουσία 5 Συναγωνιστές της Τοπικής Οργανώσεως, ώστε ο παρακρατικός όχλος να αποχωρήσει, όπως καθαρά φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Στην Καλαμάτα τα εμφυλιοπολεμικά κελεύσματα της αριστεράς, σώπασαν εμπρός σε λίγους Συναγωνιστές που με θάρρος περιφρούρησαν τα γραφεία μας.
Η Χρυσή Αυγή σε πείσμα της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των αφεντικών της, θα συνεχίσει το νόμιμο πολιτικό της αγώνα που έχει επιφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σωρεία αποκαλύψεων, που ντροπιάζουν το καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που καταληστεύει τους Έλληνες και τους σπρώχνει στην ανεργία, την ανέχεια και την πείνα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/krathsame-ta-grafeia-mas-se-olh-thn-ellada-enantia-stis-ordes-tou-parakrato#.UjrmkNLZjVo#ixzz2fL59Ckak

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...