Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ: Απάλλαξαν με τροπολογία τους τραπεζίτες που έδιναν παράνομα δάνεια στα κόμματα


Ένα πολιτικό σκάνδαλο που απλά αναδεικνύει την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και την διαπλοκή μεταξύ πολιτικών κομμάτων (όλων των πολιτικών κομμάτων που είχαν πάρει δάνεια από τις τράπεζες που σημαίνει ότι πλην Ανεξάρτητων Ελλήνων και Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή) έγινε πραγματικότητα: 

Κατατέθηκε στην Βουλή και έγινε δεκτή, παρ'ότι εκπρόθεσμη, τροπολογία που απαλλάσσει από την ενδεχόμενη δίωξη για απιστία τα μέλη της διοίκησης τραπεζών που έδωσαν δάνεια σε νομικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων και τα πολιτικά κόμματα πέρασε η κυβέρνηση κατά την ψηφοφορία νομοσχεδίου για τις επενδύσεις την περασμένη εβδομάδα.

Η τροπολογία  κατατέθηκε εκπρόθεσμα από.....
τους βουλευτές της ΝΔ Δημήτρη Χριστογιάννη, Δημήτρη Τσουμάνη και Διονύση Σταμενίτη, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, έγινε αποδεκτή από την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.
 
Έτσι δόθηκε και άλλοθι στα κόμματα της αντιπολίτευσης που έχουν δανειοδοτηθεί (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) ότι "δεν γνώριζαν" και γι αυτό τον λόγο δεν αντέδρασε.

defencenet.gr
ΠΡΩΤΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Τροπολογία της ντροπής - επιτύμβια πλάκα της Μεταπολίτευσης


Τροπολογία της ντροπής - επιτύμβια πλάκα της Μεταπολίτευσης
Η τελευταία τροπολογία που πέρασε χθες η κυβέρνηση δια τριών βουλευτών της ΝΔ (Χριστογιάννης, Τσουμάνης, Σταμενίτης) και τυπικά επικυρώνεται την Τρίτη, αποτελεί την επιτύμβια πλάκα του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης. Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει πως τεχνηέντως οι κοινοβουλευτικοί της ΝΔ με μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής και από το παράθυρο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου «Διαμόρφωση Φιλικού Αναπτυξιακού Περιβάλλοντος για Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις και άλλες διατάξεις» προσφέρει ασυλία στα κόμματα που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από δάνεια στις τράπεζες, τράπεζες που στην πλειοψηφία τους ανήκουν στο δημόσιο και έτσι κατ’ επέκτασιν προσφέρει ασυλία στους κλέφτες των χρημάτων του ελληνικού λαού.
Το αίσχος αυτό δεν καταγγέλθηκε ούτε από το γιαλαντζί αντιμνημονιακό  ΣΥΡΙΖΑ ούτε από το δήθεν αντισυστημικό ΚΚΕ.
Η κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση ψεύδους που δεν τηρεί καμία από τις προεκλογικές της εξαγγελίες περί κάθαρσης, αντί να λάβει μέτρα για να ελαφρύνει από τα βάρη που φόρτωσε η πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τον ελληνικό λαό και να διασφαλίσει το μόχθο του, λαμβάνει μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των κομμάτων.Τα κόμματα του κατά Βενιζέλο «συνταγματικού τόξου» ξέρουν να αλληλοκουκουλώνουν τις ανομίες τουςΓι’ αυτό και επιτίθενται με τόση λύσσα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο Κοινοβούλιο έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει σπιθαμή πίσω από τις προεκλογικές της εξαγγελίες και το πρόγραμμά της. Έχουμε σκοπό με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, με τη δύναμη της Ιδέας μας και τη Χάρη του Θεού να πραγματώσουμε τους πόθους του Λαού μας. Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Μεταπολίτευσης, αυτό  που δημιούργησε την κρίση που βιώνει η Ελλάδα,  καταρρέει υπό το βάρος των ανομιών του. Η Χρυσή Αυγή με τις παρεμβάσεις της εντός του Κοινοβουλίου κατήγγειλε το γεγονός της παράνομης χρηματοδότησης των κομμάτωνκαι της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Ο λαός ξυπνάει και η Χρυσή Αυγή στέκεται στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη.
Ας γνωρίζουν οι πράκτορες του συστήματος πως ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει αμείλικτος και πως οι ένοχοι θα πληρώσουν. Δεν θα τους σώσει καμία τροπολογία, καμία ασυλία. Θα ξεβρωμίσει ο τόπος. Οι μελλοντικές εξεταστικές επιτροπές θα είναι επιτροπές ουσίας που θα καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου, την κόπρο της Μεταπολίτευσης. Οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για τη Χρυσή Αυγή  και να ξέρουν ότι δεν θα τους προδώσουμε αλλά θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μαζί με το λαό, για τα δίκαια της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Η τροπολογία της ντροπής, όπως κατατέθηκε "από το παράθυρο" την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...