Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ενόχλησε τους Σκοπιανούς η δράση της Χρυσής Αυγής και το σύνθημα: Μοναστήρι - Γευγελή είναι Γη Ελληνική


 
Ο τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων kanal5, φανερά ενοχλημένος από τηνενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής στον Νομό Κιλκίς, εξέφρασε την δυσαρέσκεια των Σκοπιανών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στον συνοριακό σταθμό Δοϊράνης καθώς επίσης και για το σύνθημα: Μοναστήρι - Γευγελή είναι Γη Ελληνική.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ>>>

    

Златна зора со територијални претензии кон Македонија: „Битола и Гевгелија се грчка земја“



Ενημερωτική εξόρμηση και μηχανοκίνητη πορεία στον Νομό Κιλκίς



Στα πλαίσια των συνεχών δράσεων του Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012, ενημερωτική εξόρμηση στον Νομό Κιλκίς, με την συμμετοχή Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Κιλκίς καθώς και κλιμακίου της περιφερειακής διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρώτος σταθμός της εξόρμησης ήταν ο συνοριακός σταθμός Δοϊράνης, όπου οι Συναγωνιστές ενημερώθηκαν επί τόπου αν επικολλούνται τα ειδικά αυτοκόλλητα σήματα που πρέπει να φέρουν τα εισερχόμενα στο ελληνικό έδαφος οχήματα σκοπιανής προέλευσης, δεδομένου ότι οι πινακίδες των σκοπιανών αναγράφουν πλέον μόνιμα το διακριτό σήμα "ΜΚ" με την ύποπτη ανοχή της εκάστοτε κυβέρνησης.
Εντύπωση μας έκανε πως ενώ ο Έλληνας πολίτης νιώθει καθημερινά την εγκληματικότητα στο πετσί του, αναμένοντας μάταια κάποιο περιπολικό της αστυνομίας να τον βοηθήσει όταν το έχει ανάγκη, άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομικής διεύθυνσης του Νομού Κιλκίς με την θέαση και μόνο των Συναγωνιστών στο συνοριακό σταθμό, παρουσία μάλιστα και του ίδιου του αστυνομικού διευθυντή του Κιλκίς, ο οποίος φανερά αγχωμένος ζητούσε απεγνωσμένα να μάθει τις "προθέσεις" μας και την διαδρομή που θα ακολουθούσαμε στην καθόλα νόμιμη πολιτική μας δράση. Τον προτρέψαμε να ασχοληθεί καλύτερα με την εγκληματική δράση των λαθροεποίκων που εισβάλλουν παράνομα στη χώρα μας.
Συνεχίστηκε κανονικά η δράση μας, αφού έγινε ενημέρωση στους Συναγωνιστές για την αλύτρωτη και σκλαβωμένη περιοχή του Μοναστηρίου και της Γευγελής πέραν των σημερινών συνόρων.
Συνθήματα όπως "Μακεδονία, γη Ελληνική, Εθνικισμός, Χρυσή Αυγή" και "Μοναστήρι - Γευγελή είναι γη Ελληνική" δονούσαν την ατμόσφαιρα. Πολλοί κάτοικοι της Δοϊράνης μας πλησίασαν αυθόρμητα, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα μας.


Η εξόρμηση συνεχίστηκε με μηχανικίνητη πορεία στα γύρω χωριά της ευρύτερης περιοχής, με ταυτόχρονη διανομή εφημερίδων του κινήματός μας.


Στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μουριών οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με επευφημίες από τους κατοίκους και τους παραγωγούς της τοπικής λαϊκής αγοράς.
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τη δράση μας σε κάθε γωνιά της ελεύθερης Μακεδονίας μας με τελικό σκοπό να συστρατευτούν όλοι οι Έλληνες στον αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...