Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Διάγγελμα Σαμαρά: η επιτομή του ραγιαδισμού!

Σε διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό υπό μορφή πανηγυρικού, απηύθυνε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης, Αντώνης Σαμαράς. Πανηγυρικός, διότι καθώς δήλωσε, έκλεισε η συμφωνία με την Τρόικα για τη δόση των 2,8 δισ. ενώ άνοιξε ο δρόμος για την επόμενη, των 6 δισ. ευρώ. Πανηγυρισμοί λοιπόν για την εκταμίευση της δόσης, η οποία - αν και ο Λαός μας την πληρώνει με αίμα, αυτοκτονίες, ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση- αποτελεί για το μεταπολιτευτικό Καθεστώς σανίδα σωτηρίας.
Σε κλίμα ευφορίας, ο πρωθυπουργός ακολούθησε το γνωστό πλέον μοτίβο της αισιοδοξίας, το οποίο φυσικά δεν πείθει κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα. «Η Ελλάδα σταθεροποιείται», δήλωσε με κομπασμό, την ίδια ώρα που η ανεργία καλπάζει και ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα του Λαού ωθούνται βιαίως κάτω από τα όρια της φτώχειας. Για να ελαφρυνθεί κατά το δυνατόν ο Ελληνικός Λαός από την αισχρή φοροεπιδρομή της κυβέρνησης, ώστε να κορεστεί η τοκογλυφική δίψα του διεθνούς κεφαλαίου, ανακοινώθηκαν «μέτρα ανακούφισης» των νοικοκυριών, μέσω. αύξησης των δόσεων αποπληρωμής των φόρων. Η οικονομική σφαγή του Λαού μας δηλαδή, συνεχίζεται ακατάπαυστα, εκτεινόμενη σε μεγαλύτερο χρονικό εύρος.
Παράλληλα, το κομματικό κράτος εξασφάλισε μερικές χιλιάδες ψήφων, μιας και η κυβέρνηση κατόπιν «σκληρών» διαπραγματεύσεων πέτυχε να αντικατασταθούν οι 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι(επίορκοι και εκείνοι των οποίων οι θέσεις/οργανισμοί καταργήθηκαν) με ίσο αριθμό νέων. Αδίκως λοιπόν κατηγορείται η κυβέρνηση για αδυναμία αντίδρασης στα μέτρα που προτείνει η Τρόικα. Καθώς αποδεικνύεται, εκεί που την συμφέρει, η πολιτική ηγεσία της χώρας έχει διαπραγματευτική ισχύ και επιβάλλει τη θέλησή της. Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει!
Ο πρωθυπουργός έδειξε βαθύτατα ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι υπεύθυνοι της Τρόικας, επισημαίνουν την ελληνική «πρόοδο», η οποία προφανώς αποσκοπεί στο να ωθήσει τους εγχώριους υποτακτικούς της να συνεχίσουν να κατακλέβουν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού. Έχοντας υποθηκεύσει δια των μνημονίων, ολόκληρη την δημόσια περιουσία, ο πρόεδρος της τρικομματικής συγκυβέρνησης των ανδρείκελων, επισήμανε πως «άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα και ανασφάλεια, ενώ η Ελλάδα εμφανίζεται θωρακισμένη»! Προφήτεψε ακόμη, κέρδη ρεκόρ από τον τουρισμό ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για «αποκατάσταση της ελληνικής ανταγωνιστικότητας». Οραματίστηκε δε μεγαλοφώνως, μάχες για επενδύσεις, ανάκαμψη, ανακούφιση των ανέργων και μείωση της ανεργίας, σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού το οποίο θύμισε τα χαμόγελα του συμφοιτητή του, Τζέφρυ Παπανδρέου, όταν ο τελευταίος οδηγούσε την Πατρίδα μας στη λαιμητόμο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ενώ ο Αντώνης Σαμαράς θριαμβολογεί για την δουλικότητα της κυβερνήσεώς του και για την πιστή προσήλωση στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών/τοκογλύφων, ελληνικές οικογένειες νιώθουν ήδη τη θηλιά να σφίγγει ακόμη περισσότερο γύρω από το λαιμό τους. Χιλιάδες Έλληνες επιστήμονες φεύγουν για το εξωτερικό σε αναζήτηση εργασίας ενώ το Καθεστώς της προδοσίας τους αντικαθιστά με λαθρομετανάστες, όπως ακριβώς απαιτεί ο διεθνής σιωνισμός. Θέλοντας και μη, μας έρχονται στο νου οι διακηρύξεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο οποίος έθετε ως πρωταρχικό χρέος της κυβέρνησης την «κοινωνική συνοχή». Μόνο που δεν εννοούσε τη δική του κυβέρνηση αλλά εκείνη της επόμενης δεκαετίας, ήτοι την σημερινή. Και πράγματι, βιώνουμε την περιβόητη «κοινωνική συνοχή» του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος: η επίτευξη της συνοχής περνά μέσα από την αναγκαία υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, ώστε αυτό να ισορροπήσει με εκείνο των ασιατών και αφρικανών λαθροεισβολέων.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, δε συμμερίζεται κατά κανένα τρόπο την κίβδηλη αισιοδοξία του πρωθυπουργού της αναξιοπιστίας. Σε περίοδο πρωτόγνωρης οικονομικής ανέχειας, ο Λαός μας χόρτασε από τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις του Σαμαρά και των συνεταίρων του, στη κυβέρνηση των υποτακτικών των ξένων. Πλέον, είναι σε θέση να γνωρίζει πως η κυβέρνηση δε πράττει άλλο τι παρά μόνο ψεύδεται και εργάζεται προς εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων. Η ανοχή αυτού του ηρωικού, γενναίου και περήφανου Λαού έφτασε στο τέλος της. Η λύση είναι μόνο μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Δελτίο του Γραφείου Τύπου:
Η απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας, τα χαράτσια και οι νέοι φόροι, η ανεργία που καλπάζει και οι απολύσεις, θεωρούνται... επιτυχία από τον ανεύθυνο και επικίνδυνο ψεύτη που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας. Στην πραγματικότητα η Ελλάς διοικείται από τους τοκογλύφους πιστωτές της, που έχουν στόχο την οριστική υποδούλωση του ελληνικού λαού και την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να απαλλάξει τον Ελληνισμό από τα δεσμά των τοκογλύφων και να δώσει νέα πνοή στη χώρα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diaggelma-samara-h-epitomh-tou-ragiadismou#.UWxK4BIazCQ#ixzz2QYjXXbJ7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...