Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα στο Φως

Όσοι υποστήριξαν με πάθος την εισδοχή και την παραμονή της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τελαλίζοντας από τα ΜΜΕ και από του βήματος της Βουλής τα πλουσιοπάροχα οφέλη που θα κόμιζε στην Ελλάδα, είναι ένοχοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα. Ένοχοι γιατί, αν και μπορεί να μην ήξεραν μέχρι πού θα έφθαναν οι εταίροι μας, υπέγραψαν νόμους υποδούλωσης και εξάρτησης.
Όσοι έβαλαν την Ελλάδα στη διαδικασία της διεθνούς εποπτείας, όσοι υπέγραψαν τα ατιμωτικά μνημόνια, θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Έθνους για τις συμφορές που προκάλεσαν.
Όσοι εξακολουθούν σήμερα, βλέποντας τα όσα συμβαίνουν σε Ελλάδα και Κύπρο, να υπερθεματίζουν υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση όχι στη βάση μιας ισότιμης εμπορικής σχέσης, αλλά με κάθε κόστος, εγκληματούν εναντίον του λαού και του Έθνους.
Η Χρυσή Αυγή εδώ και είκοσι τουλάχιστον χρόνια προειδοποιεί τον Ελληνικό λαό για την καταστροφική δράση των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ελληνική αγροτική, κτηνοτροφική και βιοτεχνική παραγωγή και τον ελληνικό τρόπο ζωής.
Τότε, μας έβρισκαν υπερβολικούς και ακραίους. Τώρα, ξέρουν ότι λέγαμε μόνον την αλήθεια. Ξέρουν ότι εμείς διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο όταν οι πωλητές υπαγορευμένων ειδήσεων ψεύδονταν ασύστολα προπαγανδίζοντας υπέρ του ευρωπαϊκού ονείρου. Τώρα που το ευρωπαϊκό όνειρο το πληρώνει ο λαός μας πανάκριβα, τώρα η Χρυσή Αυγή λέει: Εσύ που δεν θέλεις να πιστέψεις ότι η Χρυσή Αυγή λέει και τώρα αλήθεια. Εσύ που ελπίζεις ότι σε δυο τρία χρόνια όλα θα έχουν βελτιωθεί. Εσύ που επιλέγεις να κλείνεις τα μάτια και να στρουθοκαμηλίζεις χώνοντας το κεφάλι στην άμμο της παρακρατικής παραπληροφόρησης. Εσύ που ακούς ακόμη τις φωνές που χρηματοδοτούν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Εσύ πρέπει να ξέρεις ότι δεν κινδυνεύει μόνο ο διπλανός σου. Σήμερα είναι ο γείτονας, αύριο θα είσαι εσύ, μεθαύριο θα ληστευθεί και θα ατιμαστεί ολόκληρη η Πατρίδα.
Η Χρυσή Αυγή λέει: ως εδώ. Όχι στην υποταγή, όχι στη δουλεία, όχι στους τοκογλύφους, όχι στο νέο ραγιαδισμό, όχι στη νέα τουρκοκρατία.
Είμαστε ακόμη, νομίζεις, υπερβολικοί;
Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, πρέπει να πούμε τούτο, για να το συνειδητοποιήσει ο αναγνώστης και να μπορέσει να χτίσει μαζί μας πάνω σε αυτό που για πρώτη φορά το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα πετυχαίνει: Μια μεγάλη προσφορά της Χρυσής Αυγής στο σύνολο των Ελλήνων, είναι ότι με την είσοδό της στη Βουλή έσπασε ένα ταμπού που είχε επιβάλλει στο λαό μας ο αριστεροκρατούμενος τύπος και τα ΜΜΕ.
Σήμερα μπορεί επιτέλους κάθε Έλληνας που αισθάνεται την καρδιά της Ελλάδος να χτυπά μέσα του, να λέει επιτέλους τη γνώμη του χωρίς φόβο. Ναι, επιτέλους μπορείς να σκέφτεσαι και να δρας μαζί με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα. Επιτέλους,μπορείς, συναγωνιστή αναγνώστη, να πεις ελεύθερα τη γνώμη σου όσο ακραία και ριζοσπαστική και αν ακουστεί στην αρχή από τον περίγυρό σου. Γιατί ναι, επιτέλους οι Έλληνες έχουν φωνή. Έχουν τη Χρυσή Αυγή.
Για πρώτη φορά η φωνή του λαού, η φωνή του λαϊκού εθνικισμού της Χρυσής Αυγής, ακούγεται, και θα ακούγεται ολοένα δυνατότερα. Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες καταπίεσης από την υποκριτική κυρίαρχη αριστερά και την αριστερόδουλη χαζοδεξιά, ο Ελληνικός λαός ξαναβρίσκει το θάρρος της γνώμης του.
Αυτήν την κατάκτηση οφείλουμε όλοι να την προστατέψουμε και να την στεριώσουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στο λαό μας την Χρυσή Αυγή που υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας και στην Πατρίδα μας και την οποία ήρθε η ώρα να πραγματώσουμε. Τώρα είναι η ώρα. Ζήτω η Νίκη.
Η ΟΧΙΑ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-h-ellada-sto-fws#.UW2smhIazCR#ixzz2QerjwaJB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...